Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımı olabileciğini düşünerek Ankara Asker Alma Daire Başkanlığına gönderdiğim dilekçeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ASKER ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA

13.10.2008 tarihinde İstanbul- Şişli askerlik şubesi başkanlığından askerliğime karar aldırdım.Muayene esnasında 5713 sayılı yasadan faydalanmak için müracaat ettim.Yasa gereğince sevkim 2 yıl tecil edilmiştir.Askerlik durum belgesinde de görüldüğü üzere sevkim 31.07.2010 tarihine kadar tehir edilmiştir.

İş yaşamındaki zorluklardan dolayı sevkimin Nisan 2009 yedek subay celbine alınmasını saygılarımla arz ederim.

Adres Tarih
    Tel AD Soyad

Ekler İmza

Ek a :Askerlik durum belgesi F.kopisi
    Ek b:Nüfus Cüzdanı F.kopisi
    Ek c:Diploma F.kopisi

Ekleride zarfa koyarak,, Asker Alma Daire Başkanlığı 06100 Bakanlıklar /Ankara adresine gönderip işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Not:Bu örnek askerliği tecil ettirip askerlik kararı alan adaylar içindir.Umarım birilerinin ihtiyacını karşılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomadron -- 21 Ocak 2009; 14:34:32 >

• Kısa dönem askerliği yapmak isteyip te kontenjan nedeniyle gidemeyen hiç duymadım varmı böyle bir şeye şahit olan
  • Bende senin gibi askerliğimi tecil ettirmiştim.Ankara asal'a gittim ve bana bizle işin yok sen kütüğünün bağlı olduğu askerlik daire başkanlığına dilekçe gönderceksin dediler.Asal'ın web sitesindede erken sevk isteyenlerin bagğlı oldukları askerlik daire başkanlığına dilekçe gönderecekleri yazıyo.Bu nasıl iş anlamadım valla...
  • Arkadaşlar sivas askerlik şubesiyle görüştüm bugün kadına bir sürü dil dökerek öğrendim en sonunda dilekçem ulaşmış kayda almışlar.

şubat ayının ilk haftasında sonucunu öğrencekmişiz.

İnşallah kabul olur arkadaşlar hepinizin dilekçesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iongun

Bende senin gibi askerliğimi tecil ettirmiştim.Ankara asal'a gittim ve bana bizle işin yok sen kütüğünün bağlı olduğu askerlik daire başkanlığına dilekçe gönderceksin dediler.Asal'ın web sitesindede erken sevk isteyenlerin bagğlı oldukları askerlik daire başkanlığına dilekçe gönderecekleri yazıyo.Bu nasıl iş anlamadım valla...

valla kardeş gerçekten farklı şeyler var ya ben iki tarafada göndermiş oldum Şubatta belli olur dedi memleketimdeki askerlik şubesi.Ama daha önceden tecil bozdurmak için Asal'a dilekçe yollayanlarıda duymuştum
  • Ayrıca Ankara Asker Alma Daire Başkanlığına göndermiş olduğum dilekçenin fotokopisini memleketimdeki askerlik şubesindeki elemanın yönlendirmesiyle oraya faksladım.Beni normal gidicekler gibi göstermek için işlemler yapılıcakmış.Benim yaşadıklarım bunlar yalnız kafamın takıldığı birşey var askere alınma şansım ne kadar dedim yüzde 50 gidersin dedi sanırım nisan celbi işlemlerinin 25 şubata ertelendiğinden haberi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaction

Kısa dönem askerliği yapmak isteyip te kontenjan nedeniyle gidemeyen hiç duymadım varmı böyle bir şeye şahit olan

Aralık dönemi çok yoğun olduğundan bazı başvuruları kabul etmiyorlar diye biliyorum
  • quote:

arkadaşlar ben bir durumu anlatayım sizlere belki aynı yanlışı yapan varsa yardımım dokunabilir.Ben okulumu bitirdikten sonra ekim ayında istanbulda askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim.Ve bu sene nisanda askere gitmeye karar verdim dilekçemi kütüğümün bağlı olduğu Trabzon'a yolladım ve üzerinden 11 gün geçti.Dün şubeyi aradım ve resmen şok oldum adam bana sen dilekçeyi buraya yollamıyacaksın dedi ankara asker alma daire başkanlığına dilekçe, diploma f. kopisi. nüfüs cuzdan f. kopisi ,ve durum belgesi f. kopisini gönder dedi.yani büyük bir yanlıştan döndüm.Ama duyduğuma göre başvurular az olduğunda süre 1 ay uzatılmış bu habere de çok sevindim.

aynı durumdaydım
    malatya ya belgelerimi yolladım
    3 gün sonra dilekçe ulaştı mı diye kontrol etmek için aradım
    nisanda askersin dediler

• quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

quote:

Kısa dönem askerliği yapmak isteyip te kontenjan nedeniyle gidemeyen hiç duymadım varmı böyle bir şeye şahit olan

Aralık dönemi çok yoğun olduğundan bazı başvuruları kabul etmiyorlar diye biliyorum

Peki şu anda olabilirmi öyle bir sıkıntı yukardada belirttiğim bir durumum var kafam rahat etmiyor bir türlü

• Hayır Nisan en az askerin gittiği dönemdir, zaten o yüzden başvuruları uzattılar katılım fazla olsun diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

Hayır Nisan en az askerin gittiği dönemdir, zaten o yüzden başvuruları uzattılar katılım fazla olsun diye

eyvallah kardeşim
  • quote:

arkadaşlar ben bir durumu anlatayım sizlere belki aynı yanlışı yapan varsa yardımım dokunabilir.Ben okulumu bitirdikten sonra ekim ayında istanbulda askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim.Ve bu sene nisanda askere gitmeye karar verdim dilekçemi kütüğümün bağlı olduğu Trabzon'a yolladım ve üzerinden 11 gün geçti.Dün şubeyi aradım ve resmen şok oldum adam bana sen dilekçeyi buraya yollamıyacaksın dedi ankara asker alma daire başkanlığına dilekçe, diploma f. kopisi. nüfüs cuzdan f. kopisi ,ve durum belgesi f. kopisini gönder dedi.yani büyük bir yanlıştan döndüm.Ama duyduğuma göre başvurular az olduğunda süre 1 ay uzatılmış bu habere de çok sevindim.

kardeş bnm durumum da böyle..bende tecil ettirmiştim iki yıl..adana askerlik daire başkanlıgına erken sevk dilekçesi gönderdim yerli şubem oraya göndermemi söylemişti..kesin gitmem lazım nisanda askere nanay olmayalım sonra..walla bn yerli şlubemin bana söylediğini yaptım günahları boynuna artık ahımı alırlar valla.

• 20 Ocak'ta arayın demişlerdi mahsus 21 Ocak yani bugün aradım şimdi de yarın arayın kesin listeler belli olacak diyor.Allahım asker olsan bir dert olmasan bir dert.
  • tekin4040 kardes bende adanaaya yolladım..
    vatan fedaılerı lıstesınde yok senın adın...
    nerelsın kardes sen .? anteplısındır işallah :)
  • arkadaslar adanayı aradım yetkılı memur yokmus nerdeyse artık yarın ara ogren dedıler.Neyse benide LİSTEYE EKLERSENİZ sevinirim kütük Mersin ikamet Ankara mezun olduğum okul Ankara Üniversitesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekin4040

quote:

kardeş bnm durumum da böyle..bende tecil ettirmiştim iki yıl..adana askerlik daire başkanlıgına erken sevk dilekçesi gönderdim yerli şubem oraya göndermemi söylemişti..kesin gitmem lazım nisanda askere nanay olmayalım sonra..walla bn yerli şlubemin bana söylediğini yaptım günahları boynuna artık ahımı alırlar valla.

Benimki çok daha farklı ASAL' A yolla dediler..

• @mustafaction

dostum ben de seninle birebir aynı durumdaydım..kadıköy'deki şubede bana,

bağlı olduğun şubeye dilekçe yollamam gerektiği söylendi ve ben de öyle yaptım..

şubemle de konuştum bi sorun yok..nisan'da gitmeye hazırlan dediler valla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceteris33

tekin4040 kardes bende adanaaya yolladım..
    vatan fedaılerı lıstesınde yok senın adın...
    nerelsın kardes sen .? anteplısındır işallah :)

kardeş antep diil hatay erzin liyim brn..
  • arkadaşlar asalın sitesinde dikkat ettiğim kadarıyla sadece nisan deil bütün dönemler 1 ay ileriye alınmış sadece nisan ayında gideceklere özel bişey deil yani
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BENDE 327.DÖNEM VATAN FEDAYİSİYİM BENİM GÖNLÜMDEN UZUN DÖNEM GEÇİYOR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BENİDE LİSTEYE EKLERSENİZ SEVİNİRİM.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.