Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 16txs1963

arkadaşlar beniimde dilekçem kabul edilmiş ancak bir sorunum var. çok önemli bir yerden iş teklifi gelmişti ve sonucu bekliyordum. diyelimki olumlu sonuçlandı ve çağırdılar.mart ayı içinde şubeden kağıtları almazsam ne olur? bir sonraki celp döneminemi sarkar daha sonrayamı? yada benim birşeymi yapmam gerekir tecil gibi?

Eğerki bakaya durumunda değilsen, sevk kağıtlarını almadığın sürece herhangi bir yaptırım uygulanmaz, askere gitmezsin. Askerlik için tekrardan belirli bir döneme erken sevk dilekçesi vermezsen, normal döneminde gidersin. Ancak aklında bulunsun sevk kağıtlarını aldıktan sonra gitmekten vazgeçersen askeri mahkemeye çıkarsın.
  • Bende dün dilekçeyi gönderdiğim Kocaeli Askerlik Daire Başkanlığını aradım. İşleme alınmış dosyanız, sistemde şuan, 1 hafta sonra kütüğünüzün bulunduğu askerlik şubesini ara öğren sonucu dediler. Demekki sonuçlar yerli şubeden öğreniliyor. Beklemedeyiz bakalım
  • benim okul geçen sene bitti yoklama fln yaptırmadım bi sorun olurmu--evrakları tamamladım yarın şubeye gidip muayene olcam sonrada dilekcemi wercem..olay bundan ibaret mi..?bilen war mı??teşekkürler,,,,,,
  • arkadaşlar selam
    bende 19/01/2009 tarihinde dilekçemi gönderdim ama kendi şubemi aradığımda daha bize ulaşmamış geç gelir bize diyolar. Kabul olup olmadığı ne zaman belli olur yada başka bi şekilde öğrenme şansımız var mıdır?
  • arkadaşlar merhaba

daha önce belirttiğim gibi askerlik dairesine dilekçemi yollamıştım. bir kaç gün sonra belgelerin ulaştığından emin olmak için aradığımda görevli memur "dilekçen ulaşmış. kabul de edildi. nisanda askersin" dedi.

askerliği 2010 a akdar tecilli olan arkadaşların yazdıklarını görünce askerlik şubesine telefon ettim. 1. listede adınız yok, 2. liste de şubat sonunda gelir dediler.

bu sefer askerlik dairesini aradım. çünkü ordan olumlu yanıt almıştım. dilekçe durumunu öğrenmek istiyorum dedim. adam şubeni ara dedi.

2010 a kadar tecilli olan arkadaşlardan kesin bir sonuca ulaşan var mı acaba?

daireye yollanan askerlik durum belgesi ve erken sevk dilekçesi yeterli midir?
  • biraz evvel görüştüm uygun görülmüş dilekçem
    kısmetse nisan da bende askerim
  • adana askerlik daire başkanlıgına dilekçe gönderip de sonucu ögrenebilen yok mu yaww..
  • ben az önce sınav yeri olayını öğrenmek için göreleyi aradım evraklarımı martın ilk haftası en yakın askerlik şubesinden alabileceğimi söyledi ve evrakları istanbuldan alırsan sınava orda girersin rahat ol dedi bu arada trabzon askerlik dairesi ve görele ask. şbs bi teşekkürü hak ediyo sağolsunlar her aradığımda ilgilendiler
    quote:

Orjinalden alıntı: xayahan

Evet hemşehrim Samalop, bana da görele ask.şb.bş.'dan evrak geldi. Ama orada 6 nisana randevu vermişler hadi onu geçtim istediğin yabancı şubeden gidip Mart ayında evraklarını vererek işlem yaptır diyor ama Samsun sınav yeridir diye bir ibare vardı. Sanırım o bizi bağlayıcı değil. Biz istanbul da olduğumuzdan Tuzla'da sınava gireceğiz di mi?

Hatırlatman için ayrıca teşekkür edeirm.

quote:

Orjinalden alıntı: samalop

bu arada hemşehrim xayahan sanada nisanda kabul edildiğine dair görele askerlk şubesinden kağıt gönderildimi gelmediyse eğer ara bi sor istersen

• arkadaşım bende 2010 a kadar tecilliydim. seninde dediğin gibi durum belgemi ve erken sevk dilekçesini yolladım trabzona geçtiğimiz cuma günü de nisan ayı için kabul edildiğime dair şubem eve kağıt göndermiş
    quote:

Orjinalden alıntı: airgop

arkadaşlar merhaba

daha önce belirttiğim gibi askerlik dairesine dilekçemi yollamıştım. bir kaç gün sonra belgelerin ulaştığından emin olmak için aradığımda görevli memur "dilekçen ulaşmış. kabul de edildi. nisanda askersin" dedi.

askerliği 2010 a akdar tecilli olan arkadaşların yazdıklarını görünce askerlik şubesine telefon ettim. 1. listede adınız yok, 2. liste de şubat sonunda gelir dediler.

bu sefer askerlik dairesini aradım. çünkü ordan olumlu yanıt almıştım. dilekçe durumunu öğrenmek istiyorum dedim. adam şubeni ara dedi.

• quote:

arkadaşım bende 2010 a kadar tecilliydim. seninde dediğin gibi durum belgemi ve erken sevk dilekçesini yolladım trabzona geçtiğimiz cuma günü de nisan ayı için kabul edildiğime dair şubem eve kağıt göndermiş
    quote:

Orjinalden alıntı: airgop

arkadaşlar merhaba

arkadaşlar tecili bozdurmak gibi bişi yapmadınız değil mi..sadece dilekçe we tecil ettirirken werilen askerlik durum belgesinin fotokopisini gönderdiniz değil mi??

• valla tekin4040 arkadaşım ben askerlik dairesine dilekçe ve durum belgesini gönderdim ayrıca kendi şubemede tecil bozdurmak içinde faks yoluyla bi dilekçe gönderdim ne olur ne olmaz diye ama bu şartmı tam olarak bilmiyorum kendi şubeni arayıp sor istersen
  • quote:

valla tekin4040 arkadaşım ben askerlik dairesine dilekçe ve durum belgesini gönderdim ayrıca kendi şubemede tecil bozdurmak içinde faks yoluyla bi dilekçe gönderdim ne olur ne olmaz diye ama bu şartmı tam olarak bilmiyorum kendi şubeni arayıp sor istersen

walla kardes kendi şubeme sordum ne yapmam gerekio die sadece daire baş. dilekçe gondermen gerekli demişti..bn de onların dediğini aynen yaptım günahları boynuna artık ahımı alırlar walla yanliş bişi yaptırdılar ise
  • bu nasıl iştir yawww....
    milletin şubesi evine kadar yazı gönderiyor dilekçeniz kabul olmuştur dior.. daha bu adana uyuyor walla ne haber var nede daha yerli şubemize göndermişler.. şimdi yerli şubemi aradım haftaya ancak bize gelir diolar... çok sinirlendim walla.. alın beni askere kardeşim yawww :O))
  • sivas şubeden öğrendim.nisan da askerim arkadaşlar 58 güne az kaldı... darısı hepinizin başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamanoglu

bu nasıl iştir yawww....
    milletin şubesi evine kadar yazı gönderiyor dilekçeniz kabul olmuştur dior.. daha bu adana uyuyor walla ne haber var nede daha yerli şubemize göndermişler.. şimdi yerli şubemi aradım haftaya ancak bize gelir diolar... çok sinirlendim walla.. alın beni askere kardeşim yawww :O))

ahh bn o adananın..
  • KARAMANOGLU ,kardes bende çok sınırlendım ...
    bu adana hakkaten uyuyor yaw... yan gelıp yatıyorlar...
    tamam hanı % 90 dılekçemız kabul olucak ama ınsanın içi rahat etmıyor...
    ben işten ayrılmak için bu haberı beklıyorum ... kesınleşmeden de işten ayrılmak ıstemıyorum nolur nolmaz dıye ...hayırlısı ...
    adandan bı haber alan olursa luften buraaya yazın ...
    ben hergun arıyorum... memurr hergun aynı şeyı soyluyo yerlı şubenızden bılgı alıcaksınız dıyor ...
    maksat rahatsızlık olsun hergun arıycamm ...

• Adana uyan artık Uyannnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: crissserce

askerlik durum belgeni ve dilekçe ni birlikte eksiksiz gönderdiysen , zaten ulaştığında dikkate alınır.

zaten haftaya sonuçlarda büyük ihtimalle belli olur.sanada sonucunu söylerler.İnşallah kabul olur.

eyvallah arkadaşım sağolasın, inşallah..
  • ..... Adana ASkerli DAiresi Başlanlığını boykot kampanyası başlamışıtır arkadaşlar.........

bu arada amma çok adana bekleyen arkadaşımız var dimi ben dahil...
  • adanalı olmamama rağmen adana subesini boykot eden arkadaşlara yurekten katılıyorum.arkanızdayız yuruyunnnnn
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.