Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

64

• Mehabalar

Dilekçeler askerlik dairesi başkanlıklarına gönderiliyor. Sonuçlarda yerli şubelerden öğreniliyor. Ben öyle yapmıştım kardeş. Yardımcı olabildiysem ne mutlu .. Ama unutma ara sor arada..

quote:

Orjinalden alıntı: dazzle

beyler ben 20 ocakta verdim erken sevk dilekçemi sonucunu tahminen ne zaman öğrenirim?bursa'da benim askerlik şubesi,kendi askerlik şubemi arayacağım değil mi?
  • Mersin Şubesini arayıp cevap alabilen arkadaş varmı?
  • ben askerlik dairesi başkanlığına sevk ettim ama yanlıs hatırlamıyorsam dediğin gibi askerlik şubesinden öğrenceksin dediler 25 ocaktan sonra ama ne zaman acaba? cok merak ediyorum inşallah hayırlısı olur...ankaraya ulaşıp cevaplanması ne kadar sürer ki acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: scream61

Mehabalar

Dilekçeler askerlik dairesi başkanlıklarına gönderiliyor. Sonuçlarda yerli şubelerden öğreniliyor. Ben öyle yapmıştım kardeş. Yardımcı olabildiysem ne mutlu .. Ama unutma ara sor arada..

quote:

Orjinalden alıntı: dazzle

beyler ben 20 ocakta verdim erken sevk dilekçemi sonucunu tahminen ne zaman öğrenirim?bursa'da benim askerlik şubesi,kendi askerlik şubemi arayacağım değil mi?

• quote:

Geri Sayım Kalan Gün

64

daha cok varmıs be tertip
  • Çok mokk olsunn . Bugün 64 ERZURUM dayızz... gece 00:00 dan sonra yenisini koyucam ;)

quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

quote:

Geri Sayım Kalan Gün

64

• izmirden olan war mı??bornovadan halledebilirmiyiz işimizi??
  • quote:

Çok mokk olsunn . Bugün 64 ERZURUM dayızz... gece 00:00 dan sonra yenisini koyucam ;)

quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

quote:

Geri Sayım Kalan Gün

64

00.00 dan sonra nerdeyizplakaları pek bilmem

• E sürpriz olsun kardaşımmm.. Yarın görürsün... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream61 -- 26 Ocak 2009; 23:25:38 >
  • sevdim ben bu uygulamayı
  • arkadaşlar sizede askerlik şubenizden nisan ayı için kabul edildiğinize dair kağıt geldimi hatta görele askerlik şubesi randevu tarihi bile yazmış
    bu arada o kağıtta sınava gireceğim yer olarak samsun belirtilmiş ama ben evrakları istanbuldaki şubeden alıcam o zaman sınava istanbulda girerim heralde aksi olursa çok kötü olur valla bu konuda beni aydınlatacak biri olursa çok memnun olurum şimdiden sağolun
  • 00:00 27.01.2009 SALI

Geri Sayım Kalan Gün

63

ŞANLIURFA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream61 -- 27 Ocak 2009; 0:07:57 >
  • İStikamet adana 01 marş marş
  • 60 olduğu gün çaylar benden.
  • arkadaslar ben yarın basvurucam gitme sansım varmı bu saatten sonra acaba gec mi kaldım nisan için
  • kardeş daha 1 ay var başvuraların bitmesine ki şunuda söyleyeyim burdaki kimse bilmez gidip gidemeyeceğini çünkü 2 ayönce başvuranın durumu bile belli bence başvur nr olur n eolmaz bişey kaybetmezsin
    quote:

Orjinalden alıntı: fero01

arkadaslar ben yarın basvurucam gitme sansım varmı bu saatten sonra acaba gec mi kaldım nisan için
  • Evet hemşehrim Samalop, bana da görele ask.şb.bş.'dan evrak geldi. Ama orada 6 nisana randevu vermişler hadi onu geçtim istediğin yabancı şubeden gidip Mart ayında evraklarını vererek işlem yaptır diyor ama Samsun sınav yeridir diye bir ibare vardı. Sanırım o bizi bağlayıcı değil. Biz istanbul da olduğumuzdan Tuzla'da sınava gireceğiz di mi?

Hatırlatman için ayrıca teşekkür edeirm.

quote:

Orjinalden alıntı: samalop

bu arada hemşehrim xayahan sanada nisanda kabul edildiğine dair görele askerlk şubesinden kağıt gönderildimi gelmediyse eğer ara bi sor istersen
  • arkadaşlar bende az önce askerlik şubem ile görüştüm, dilekçem kabul edilmiş.. artık allah izin verirse nisanda askerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero01

arkadaslar ben yarın basvurucam gitme sansım varmı bu saatten sonra acaba gec mi kaldım nisan için

Devletin askere ihtiyacı var başvuran herkes gidecektir.rahat olun
  • arkadaşlar beniimde dilekçem kabul edilmiş ancak bir sorunum var. çok önemli bir yerden iş teklifi gelmişti ve sonucu bekliyordum. diyelimki olumlu sonuçlandı ve çağırdılar.mart ayı içinde şubeden kağıtları almazsam ne olur? bir sonraki celp döneminemi sarkar daha sonrayamı? yada benim birşeymi yapmam gerekir tecil gibi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.