Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kiminiz rahat, kimniz eğitim açısında zor ve yorucu bir askerlik yapıcaksınız mesela benim gibi:)..askerlikteki en önemli nokta düştüğünüz yer değil bunu iyi bilin önemli olan düştüğünüz komutandır..kafanızdaki çizdiğiniz askerlik modeli çok farklı olacak gelince bu ne ya diyenleriniz olacak tavsiyem odurki bol bol sevdiklerinizle vakit geçirin ..fazla boş şeylerle uğraşmayın..şimdiden hayırlı teskereler yolunuzu gözlüyoruz...
  • arkadaşlar okul bitti 25 şubatta diploma alacağım.bir an önce askere gitmek istiyorum çünkü askerlik bitmeden düzgün bir iş bulamayacağım.elektrik mühendisiyim bundan sonra neler yapmam gerekir?tüm arkadaşlara selamlar.
  • Bide can atma istersen. Şanslı olmayabilirsin. Ben şanslıyım memur gibi askerlik yapıyorum. ama çoğu arkadaşım hala çapraz nöbet tutuyor er gibi. ama en iyisi yapıp kurtulmaktır bunuda unutmayın. Şimdiden hazırlıklara başlayın vakit su misali akıyor. biz geleli neredeyse 50 gün oluyor. Nasıl geçti deseniz inanın anlamadım bile.

quote:

Orjinalden alıntı: hildor

quote:

Orjinalden alıntı: iso1983tr

bende bir 325 li olarak fabregas42 kardeşime katılıyorum o dönem zaman cok hızlı geciyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: fabregas42

quote:

Orjinalden alıntı: ceteris33

69 mu ooo daha çok varmışş ya..panık yapmaya gerek yokmuşş beyler...

Ben 325.dönem deden olarak söylüyorum şu anda istanbul askerlik dairesinde askerliğim yapmaktayım. senin o çok dediğin zamanı 1 nisanda hatırlatıyım sana içinden ne çabuk geçti anlamadım diyeceksin. Hazırlık devresi çok çabuk geçer tecrübe konuşuyor ;)

çabuk geçsin çünkü can atıyoruz artık

• beyler slm çok önemli bi sorum var,
    üniversiteden 15-20 şubat arası mezun olup çıkış belgemi alabilicem. Askerlik şubesine başvurduğmda dilekçe yolayıp onaylanmasından sonra 25 şubata yetişebilr miyim sizce???
  • Senin 25 şubata yetişmen gerekmiyo 25 şubat tecilli adaylar için erken sevk olmak isteyenler için geçerli benim bildiğim.Tecilli olmaya yeni mezun adaylar için başvuru süresi daha geç olması gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iongun

Senin 25 şubata yetişmen gerekmiyo 25 şubat tecilli adaylar için erken sevk olmak isteyenler için geçerli benim bildiğim.Tecilli olmaya yeni mezun adaylar için başvuru süresi daha geç olması gerekiyor..

kardeş benim bildiğim kadarıyla da daha mezun olmadan okul kafadan 2010 ya da 2011'e tecil ettrio die duydum. Mezun olup erken sevk isticem. Yanılıo muyum?
  • Hayır öle bişe yok sen mezun oldukdan sonra mezuniyet belgenle tecil ettiriyosun.Ettirmessen bakaya durmuna düşersiin.Sen erken sevk kararı aldımıcaksın seninki normal sevk olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iongun -- 25 Ocak 2009; 14:56:48 >
  • birader çıkışını aldığın gibi yanında 4 fotograf ve 4 tane çıkış fotokopisiyle bide 4 tane nüfus cüzdanı fotokopisiyle askerlik şubesine koştur ben 2009 nisan celbince askere gidecem de onlar işlemlerini yapar ertesi günde askeri hastaneden sağlık raporunu alıp geri şubene dönersin ordan da erken sevk dilekçeni verirsin yada kütüğünün bağlı bulunduğu askerlik şubesine yollarsın ondan sonrası doluluğa bağlı olursa gidersin olmazsa bir sonraki dönem gidersin zaten askerlik şubesinden yönlendirirler kafanı bulandırmana gerek yok merak etme yetişirsin işlemler 2 gün sürüyor kargoyla yolladın 2 günde o sürsün hafta sonu işlemler de 4 gün sürsün yetişirsin yani
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtgrnl

beyler slm çok önemli bi sorum var,
    üniversiteden 15-20 şubat arası mezun olup çıkış belgemi alabilicem. Askerlik şubesine başvurduğmda dilekçe yolayıp onaylanmasından sonra 25 şubata yetişebilr miyim sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatanmustafa -- 25 Ocak 2009; 15:33:44 >

• selam arkadaşlar,bende 327 dönem için 2009 nisan erken sevk dilekçemi gönderdim.umarım hepimizin dilekçesi kabul olur.yalnız bir sorum olacak dilekçemi aralığın 1 de gönderdim,aralığın 2 sinde saat 5:30 da dilekçem ulaşmış.yalnız dilekçem ele teslim oldumu bilmiyom.arasam şubeyi memurun dilekçenin ulaşıp ulaşmadığını söyliceni zannetmiyom,aradan baya bi zaman geçti belki eksik bişey olabilir dilekçede diyorum,
    sizce bir dilekçe daha göndersem sakıncası olurmu.

Mehmet Serçe , İstanbul Beykent Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği.

bu arada dilekçe 25 şubata kadar kabul olmazsa tekrardan ankara asala nisan için dilekçe yazsak olurmu.
    herkese şimdiden teşekkürlerimi iletirim.
    saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgrnl

beyler slm çok önemli bi sorum var,

belgeyi alınca hemen git askere basvurmak icin normal sevkini al. kütügünün baglı oldugu yerin asker yollama zamanına göre bi tarihe sevkini verecekler. sonra hemen kütügünün baglı oldugu askerlik daire başkanlıgına erken sevk dilekçeni gönder. dilekçe örnegini asal ın web sitesinden bulabilirsin. dilekçeni kimlik fotokopini ve aldıgın sevk kararının fotokopisini yollaman gerekiyor. bunlar için şubeye gitmene gerek yok. sadece internetten erken sevk dilekçesinin cıktısını al ve doldur. ama en önce en yakın şubeye gidip askerlik kararını aldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hildor -- 25 Ocak 2009; 23:34:47 >

• Yıllar geçti....Aylar geçti.... Haftalar kaldı arkadaşlar

Bir ay sonra işlemleri halcez bir ay sonra gidicez inşallah.
  • Bekleyin tertipler bekleyin güzel dostluklar kuracağız ve inşallah çok güzel bir 146 gün geçireceğiz.
    İyi geceler...
  • Beyler ben artık tamamen moda girdim. Geri sayım son sürat başladı. Psikolojide tamamdır. Saatin siparişinide verdim. CASIO DB-36-1AVEF BAY KOL SAATİ hepsiburadadan sipariş verdim. Acayip bir can sıkıntısı başladı. Sözlükten de bakıyorum bizim durumumuzdaki tüm elemanlarda aynı psikoloji hakimmiş zamanında. 11 Nisan gelse de hayırlısıyla gidip başlasak şu askerliğe ve bir an öncede hayırlısıyla bitirsek. Çalışıyorum ama hep böyle yarım kalıyor bir yanım. Bu psikolojiye giren arkadaşlarımın duygularını öğrenmek isterim.
    Selamlarımla.
  • Arkadaşlar burayı tavsiye ederim. Çok komik, trajedik ve bir o kadar da reel bir anlatım sözkonusu

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=askere%20gitmek%20uzere%20olan%20erkek%20psikolojisi
  • bugün itibariyle 64 gün kaldı arkadaşlar , ne çabuk geçiyo ya daha 69 gün muhabbeti dönüyodu
  • adanayı aradım subat ilk hafta yerlı şubenizden ogreneceksınız dıyor memur ...
    bilginize..
  • BENİMDE DİLEKÇEM KABUL OLMUŞ. İnşallah uzun dönem giderim...
    DARISI BAŞINIZA ARKADAŞLAR..................................
  • Listeyi düzenliyen arkadaş benide eklermisin...
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda askerliğini yapmış iki arkadaşımla görüştüm..Askerliğin en yoğun olduğu dönemde yani Aralık ayında gitmişler askere ve dilekçe süresinin dolmasına 4 gün kala halletmişler işlemleri.Yani sizin 1 ay öncesinden dilekçe vererek gitmemenize imkan yok dediler.Ayrıca şu anda askere ihtiyaç varmış uzatılma nedenide bu..Bu arada nisan dönemi askerlik en kıyak askerlikmiş nedenide yaz döneminde bir çok komutan yer değiştiriyormuş ve biz bayağı bir zaman boş kalıyormuşuz
  • ERKEN SEVKİM KABUL OLMUŞ.

Bugün rize/çayeli yi aradım ve erken sevk dilekçemin kabul olduğunu söylediler.Nisan da askerim.
    Darısı sizin başınıza arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.