Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar adana gerçekten çok büyük sorun benim kütüğüm hatay da ve izmirde çalıştığım için kargoyla yollamak zorunda kaldım neyse benim bir akrabam hatay şubesinde memur olarak çalışıyor çok büyük şans neyse yolladım kargoyu aradım akrabamı abi yolladım dedim sende ordan bir ilgilen ne olmuş durumum diye sağolsun o ilgilendi ama oda bana 5 gün sonra dönebildi:) sebebide şu adana şubedeki memuru hergün arıyomuş yerinde değilmiş ve hergün not bırakıyomuş beni arasın diye 5 inci günün sonunda konuşmuşlar ve tamam demiş akraban listeye alındı diye ki en ufak bir torpil olayı yok listeler boşmuş düşünün bir başka şubedeki memur adana şubedeki memur arkadaşına 5 günde ulaşıyorsa dışardan arayan asker adayı arkadaşlar nasıl ulaşacaklar allah sabır versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatanmustafa -- 24 Ocak 2009; 15:16:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarasa86

torunlar nasısınız...

bize iyi davranın biletiniz bizde
  • Arkadaşlar 25 Ocak son demişiniz. Cumartesi Pazar günü açıkmıda şubeler 24 ve 25 'i haftasonuna denkgeliyor.
  • 25 subata uzatıldı arkadaşım 25 ocak değil artık.Ayrıca o Adana'daki memuru varya....
  • artık kesinlikle nisanda gidiyorum dün eve görele askerlik şubesinden kağıt gelmiş dilekçem kabul edilmiş arkadşlar darısı hepinizin başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: iongun

25 subata uzatıldı arkadaşım 25 ocak değil artık.Ayrıca o Adana'daki memuru varya....

adanadaki memurun kulaklarını iyi çınlattınız arkadaşlar
  • bu arada hemşehrim xayahan sanada nisanda kabul edildiğine dair görele askerlk şubesinden kağıt gönderildimi gelmediyse eğer ara bi sor istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Ya o değil de ASAL'ın sitesinde erken sevk bölümünde şu tablo var:

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK)

Burdaki Şubat celbi nedir arkadaşlar?Ben dilekçemi buna göre versem Şubet ayında askere gidebilir miyim?Keşke öyle bir şey olsa yav (: Umudum yok ama...

arkadaşım şubat celbi tıp fakültesi mezunları içindir

• Keşke alsalar Şubatta gitsek kurtulsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: iongun

25 subata uzatıldı arkadaşım 25 ocak değil artık.Ayrıca o Adana'daki memuru varya....

saol. memur
  • Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Ben 2005'te üni.den mezun oldum ve 1 yıl tecil ettirdim askerliğimi. sonra tecilim bitmek üzereyken mastera başladım ve masterim 2008 eylül'de bitti. Tabii okuldan askerliğe hazırdır yazısı 2008 ekim sonunda falan anca yollanmıştır.

Şimdi bende 327. celb ile gitmek istiyorum, ankara'da ikamet ediyorum bağlı olduğum yer kadıköy/IST.

Pazartesi ilk iş olarak ne yapıyım arkadaşlar ?

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Ben 2005'te üni.den mezun oldum ve 1 yıl tecil ettirdim askerliğimi. sonra tecilim bitmek üzereyken mastera başladım ve masterim 2008 eylül'de bitti. Tabii okuldan askerliğe hazırdır yazısı 2008 ekim sonunda falan anca yollanmıştır.

Şimdi bende 327. celb ile gitmek istiyorum, ankara'da ikamet ediyorum bağlı olduğum yer kadıköy/IST.

Pazartesi ilk iş olarak ne yapıyım arkadaşlar ?

Teşekkürler

ikamet ettiğin yerdeki askerlik şubesine gidip önce bi askerlik durum belgesi alman lazım, eğer iyi taraflarına denk gelirsen online olarak sistemden alabilirler bilgiyi veya sistem kapalı deyip fax çekerler ve ertesi gün falan sonucu alırsın , o durum belgesinde zaten sevke tabii olduğun dönem yazar, eğer nisan celbi değilsen o askerlik belgesi ile birlikte erken sevk dilekçeni askerlik daire başkanlığına yollaman gerekir.

• Teşekkürler Tortus,

master diploması, fotoğraf falan hazırlıyım mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Teşekkürler Tortus,

master diploması, fotoğraf falan hazırlıyım mı ?

tecil ettirdim dediğine göre daha önce muayene olup askerlik kaydını yaptırmış olmalısın fotoğrafa falan gerek yok benim bildiğim kadarıyla, master diplomanı da eğer uzun dönem yapmak istemiyosan onlar sormadıkça pek bahsetme
  • arkadaslar kısa donem askerlik izinleri kullanırsa kac gun,kullanmassam kac gun?Kesin rakam aklıma takıldı da bi sorayım dedim
  • arkadaşlar herkese hayırlı olsun diyorum öncelikle

ben kasım sevkine dahildim ancak ocak 19'da bursa askerlik daire başkanlığına dilekçemi verdim.Burdan ankaraya gidecek herhalde,geç kalmadı değil mi vermek için?ocak 25 inde bitiyordu ama daha erken versem şansım daha mı fazlaydı acaba?

nisan 2009 celbine dahil olur muyum sizce?

bir de birşey sorcam meslek kurası cıkması neye gore değişiyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevlarr -- 25 Ocak 2009; 0:10:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

arkadaslar kısa donem askerlik izinleri kullanırsa kac gun,kullanmassam kac gun?Kesin rakam aklıma takıldı da bi sorayım dedim

20-25 gün gibi birşey.

kullanmazsan iznini 5 ay 5 gün yapıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceteris33

69 mu ooo daha çok varmışş ya..panık yapmaya gerek yokmuşş beyler...

Ben 325.dönem deden olarak söylüyorum şu anda istanbul askerlik dairesinde askerliğim yapmaktayım. senin o çok dediğin zamanı 1 nisanda hatırlatıyım sana içinden ne çabuk geçti anlamadım diyeceksin. Hazırlık devresi çok çabuk geçer tecrübe konuşuyor ;)
  • bende bir 325 li olarak fabregas42 kardeşime katılıyorum o dönem zaman cok hızlı geciyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: fabregas42

quote:

Ben 325.dönem deden olarak söylüyorum şu anda istanbul askerlik dairesinde askerliğim yapmaktayım. senin o çok dediğin zamanı 1 nisanda hatırlatıyım sana içinden ne çabuk geçti anlamadım diyeceksin. Hazırlık devresi çok çabuk geçer tecrübe konuşuyor ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: iso1983tr

bende bir 325 li olarak fabregas42 kardeşime katılıyorum o dönem zaman cok hızlı geciyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: fabregas42

quote:

çabuk geçsin çünkü can atıyoruz artık

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.