Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceteris33

o adaanadakı memurun ben taaaaaaa.....

adana bir-iki cık aradan adanaaa:)))
  • Bende evraklarımı gönderdim Adana Ask. Şb. Bşk. lığına. Yetkili kişi Martın ilk haftası konunun netleşeceğini söyledi.
    Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longplay -- 23 Ocak 2009; 22:51:21 >
  • inş.tek dileğimiz o...
    quote:

Orjinalden alıntı: longplay

Bende evraklarımı gönderdim Adana Ask. Şb. Bşk. lığına. Yetkili kişi Martın ilk haftası konunun netleşeceğini söyledi.
    Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

beyler 1 hafta iç.inde yolladıktan sonra sonıcı aşlırsınız herkesinki kabul oluyo zaten merak etmeyin

Hiç panik yapmayın.Kendinizi kasmayın...Zaman nasıl geçiyor anlamayacaksınız.Bir bakmışınız tekmil veriyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedrim

quote:

Orjinalden alıntı: okko

beyler 1 hafta iç.inde yolladıktan sonra sonıcı aşlırsınız herkesinki kabul oluyo zaten merak etmeyin

Hiç panik yapmayın.Kendinizi kasmayın...Zaman nasıl geçiyor anlamayacaksınız.Bir bakmışınız tekmil veriyorsunuz...

en ufacık bir kasma yapıyorsam terbiyesizimbana yarın git deseler giderim.Sıkıntıdan ne yaptığımı bilmiyorum zaten

• adana askerlik daireisi başkanlığından telefonla cevap alamayacak gibiyiz... az önce bide mail attim bakalım burdan ne diyecekler.. cevap gelirse paylaşırım

• en ufacık bir kasma yapıyorsam terbiyesizimbana yarın git deseler giderim.Sıkıntıdan ne yaptığımı bilmiyorum zaten

aynen katılıyorum:DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hildor -- 24 Ocak 2009; 0:56:14 >
  • adanayı aradım bnde dedim dilekçe gondermiştim işleme alınıp alınmadıgını ogrenmek istiyorum dedim gelen dilekçe sayısı çok fazla old için memurlar cok yogun çalişio cewap weremioruz dedi..memur yok felan hikaye yani..adana dan tel ile bişi ögrenemeyeceğiz..
  • Herkes Adana Şubeden sıkıntılı herhalde adamların keyfi için ben muallakta kalıyorum ya gidemssem askere ne olcak ben askere gidecem diye işimden gücümden oluyorum adamların umrunda değil tabi.Alt tarafı dilekçen geldi nisanda askersin dicek çok mu zor anlamadım ???
  • adanadan cok fazla sikayet var.bu memurlar gercekten gorevi ihmalmi yapıyor yoksa yoğunlarmı???
  • Allah adanalı arkadaşların yardımcısı olsun valla askere gitmeleri kesinleşene kadar ordaki memurlardan çok çekcekler belli
  • bu arada trabzon askerlik dairesinde böle sıkıntılar olmadı her aradığmda ilgilenip yardımcı oldular sağolsunlar
  • arkadaşlar bu arada eger sadece dilekçelerinin ulaşıp ulaşmadıgını merak eden arkadaşlaşar varsa aşağıya ekliyceğim adresten takip edebilirler... ben kontrol ettim dilekçemi teslim alan askerin ismine varıncaya kadar hepsini yazıo.. belki işinize yarar yada bilmeyen arkadaşlarımız vardır

PTT’ nin internet sitesinden
    Acele Posta Gönderisi(APS),
    Taahhütlü Gönderi,
    Koli Gönderisi ve
    Tebligat Gönderilerinin takip durumunu takip edebilirsiniz.

http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.html
  • Ben istanbul'dayım. İşlemlerimi burdan başlattım. (Beylikdüzü gayet rahat kalabalık değil imkanı olana tavsiye ederim bir günde bitti herşey) Kütüğüm Mersin olduğu için şubem evraklarımı adana'ya göndermem gerektiğini belirtti. Günde 20 defa aradıktan sonra ulaşabildim Adana'da ki yetkiliye. Faks göndermememi hardcopy göndermemi söyledi. UPS ile gönderdim teslim edildi bilgisinden sonra tekrar aradım. Ulaştığını belirttiler. Mart'ın ilk haftası netleşeceğini söylediler.
  • 69 gün bişey değil çabuk geçer günler...325.dönem mekanize piyade asteğmen adayı öğrenci...sorularınız varsa cevaplarım.....
  • dedeler çarşı keyfinde
  • torunlar nasısınız...
  • sivastan haber yok halen.hep memurlar sallamasyon yapıyor.aralık 15 de dilekçe gönderdim.internetten ptt gönderimden ulaştığı belli ama kabul edildimi bilmiyorum.bilgi veren de yok a.q. nlamadım ki...
  • haftaya kocaelini arayacagım 25 ocaktan sonra arayım demişlerdi ocağın 2 sinde. bakalım sallamazlar umarım başka bi tarihe
  • gelin alt devreler gelin de gıdelım bızde yav rahatmı batıı bence butun formları yırtın başvurmayın sonuna kadar tecılı kulanın:)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.