Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkezin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. hayırlı mayırlı yıllar.......
  • Hayırlı yıllar arkadaşlar. 327. dönem olarak yeni yılda askeriz kısmetse.
  • herkese hayırlı yeni yıllar askerliktede herkese hayırlısı olsun
  • 327. Dönem DH vatan fedaileri

1- Aknyldz / Aşkın YILDIZ / İSTANBUL / İstanbul Üniversitesi

2- AjanHaKaN / Hakan ÇEÇEN / ANKARA / Anadolu Üniversitesi

3- funal / Fatih ÜNAL / YOZGAT / Anadolu Üniversitesi

4- Rebelboy_84 / Murat Kopgir / İSTANBUL / Dumlupınar Üniversitesi

5- mehmetchik / Mehmet BULUT / KONYA / Anadolu Üniversitesi

6- Y.Erkan / Yusuf Erkan YILMAZER / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

7- tamuroglu/ Sabrican TAMUROĞLU / BURSA / Uludağ Üniversitesi

8- eyupsultan/Eyüp Akçakoca/TOKAT/Marmara Üniversitesi

9 - tortus / Cihan KOÇAK / İSTANBUL / Yıldız Teknik Üniversitesi

10- kurt_russ / Kadir ASMAZ / NİĞDE / Ankara Üniversitesi

11- emreyener/Emre Yener/ZONGULDAK/İstanbul Kültür Üniversitesi

Bende varım dilekçeyi yolladım, inşallah bir terslik çıkmazsa nisanda silah altına alınıyorum.

• Herkesin yeni yılını kutlarım...İyi yıllar ....
  • serdal23 oldu serdal24 desene 1 yaş daha yaşlandık
  • beyler hadi gelinnnnn :D çok bekletmeyinnn
  • bence en güzel dönem nisan ve ağustos dönemi. benmım aklımda hiç doğu yoktu. -15 te askertlik yapana kadar 40 derecede yapmayı tercih ederim. bölüğün yarısından çoğu hasta
  • allah kolaylık versin söylediklerine katılıyorum nisan dönemi bencede iyi bir dönem soğuk çok kötü ya
    quote:

Orjinalden alıntı: zzzz222

bence en güzel dönem nisan ve ağustos dönemi. benmım aklımda hiç doğu yoktu. -15 te askertlik yapana kadar 40 derecede yapmayı tercih ederim. bölüğün yarısından çoğu hasta
  • abicim 325 ler 725 sayfa olmuşlar be ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

slm arkadaslar.istanbulda oturuyorum ve kutuğum eyupte.2 sene tecil ettirdim.şimdi tecili bozup nisanda askere gitmek istiyorum.sanırım butun işlemlerimi halıcıoğlu askerlik subesinde halletcem yanlıs bilmiyorsam.tecilimi orda yaptırdım.tecil yaptırdığımda muayenede yaptılar.sanırım sadece dilekce vercem ve bekliycem.
    Yanlıs biliyorsam biri beni uyarabilirmi:))
    bir hafta içinde basvurmayı dusunuyorum fazla geçe kalmasın diye

kütüğün eyüpte olması çok ama çok büyük bir avantaj.tecil bozdurmak için dilekçe verilip verilmediğini bilmiyorum ama halıcıoğlunda işlerini çok kısa bi sürede halledeceğini umuyorum.çünkü benim kütük erzurumdaydı ve ben sırf kütüğüm erzurumda olduğu için işlemlerimi halıcıoğlunda 3 günde tamamlayabildim.fax bekleme zaten 1 gününü alıyor.ama senin böyle bi problemin olmayacak.bir an evvel işlemlerini yaptır 25 ocağa az kalıdı.şimdiden hayırlı olsun

• 325.dönem olarak askere giden bi çok arkadaşım soğuk yüzünden pişman olmuş durumda. biz gayet güzel bi dönemde gideceğimizi sanıyorum.kışın soğukta askerlik yapmaktansa yazı tercih ederim.
  • 325.k.d den selamlar.Kardeşlerim şu andaki sıkıntınızı meraklarınızı çok iyi anlıyorum.ama hiç canınızı sıkmayın.asker ocağında ilk günü atlattığınız zaman,size sıcak davranan komutanlar,rahat bir mekan bulacaksınız.can sıkacak hiç bir şey yok.ailenizde ayrı kalacaksınız bir müddet o kadar.bşr sorunuz olursa özelden yazın cevaplayayım.gerçi bizde yolun başındayız ama olsun ...
  • Bakalım Salı gönderdik postayı şubeye yarın bir arayalım bakalım İstanbul'dan Sivas'a 3 günde gider herhalde.

İnşallah kabul olur da gideriz en güzel dönemlerden birinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eogretmen

quote:

Orjinalden alıntı: AjanHaKaN

quote:

Orjinalden alıntı: eogretmen

Arkadaslar Merhaba;

Benim sormak istedigim bir kac konu var, ekim ayinda askerligimi tecil ettirdim ancak durumlar istedigim gibi gitmiyor ve askere gitmeye karar verdim askerlik subem besiktas askerlik subesi ama bursada yasiyorum su an tecil islemlerimi de bursadaki subeden yaptirmistim benim su an yapmam gereken islemler nedir sizde nisan donemine yetisir miyim ?

sayfaları biraz okusanız cevabı var aslında.

25 ocağa kadar bağlı bulunduğunuz askerlik şubesinin merkezine (beşiktaşın neresi bilmiyorum, asal'da mevcut) göndermeniz gerekiyor. Mesela ben sivas kangal askerlik şubesine bağlıyım ama kangal'a gönderdim erken sevk dilekçemi almadılar, bağlı bulunduğum ilin daire başkanlığına göndermem gerekiyormuş (benimkisi sivas oluyor).

sayfalari okudum arkadasim ama tecili kaldirmakla ilgili bi bilgi goremedim. Bursadaki askerlik subesini aradim bagli bulundugun askerlik subesine basvurmalisin once tecilini kaldirmalisin dediler yani erken sevk dilekcesi sonraki asama kalkip istanbula gitmem mi gerekiyor simdi tecilimi burdaki sube yapmisti aslinda

arkadaslar soruma cevap verecek bilgiye sahip kimse yok mu ? Tecil bozdurma islemini yabancilar subesinden yaptirabilir miyim yoksa kendi subeme mi gitmem gerekiyor ?

• saolasın arkadasım.p.tesi gunu gidip işlemlerimi halletmeyi dusunuyorum.hayırlısıyla alırlar beni askere.agustosa kalmaz inşallah.bir an once askere gitmek isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi yaa:))
    quote:

Orjinalden alıntı: Rebelboy_84

quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

slm arkadaslar.istanbulda oturuyorum ve kutuğum eyupte.2 sene tecil ettirdim.şimdi tecili bozup nisanda askere gitmek istiyorum.sanırım butun işlemlerimi halıcıoğlu askerlik subesinde halletcem yanlıs bilmiyorsam.tecilimi orda yaptırdım.tecil yaptırdığımda muayenede yaptılar.sanırım sadece dilekce vercem ve bekliycem.
    Yanlıs biliyorsam biri beni uyarabilirmi:))
    bir hafta içinde basvurmayı dusunuyorum fazla geçe kalmasın diye

kütüğün eyüpte olması çok ama çok büyük bir avantaj.tecil bozdurmak için dilekçe verilip verilmediğini bilmiyorum ama halıcıoğlunda işlerini çok kısa bi sürede halledeceğini umuyorum.çünkü benim kütük erzurumdaydı ve ben sırf kütüğüm erzurumda olduğu için işlemlerimi halıcıoğlunda 3 günde tamamlayabildim.fax bekleme zaten 1 gününü alıyor.ama senin böyle bi problemin olmayacak.bir an evvel işlemlerini yaptır 25 ocağa az kalıdı.şimdiden hayırlı olsun

• gerçekten tecil bozma ile ilgili bi bilgim yok.bence yapman gereken tek şey yabancı şubene gidip bilgi almak yok biz tecil işlemleri ile uğraşmayız derlerse o zaman maalesef yerli şubene gitmen gerekecek.çok da meraklanacak bi durum değil bence.tecilden sonra nisana yetişirsin 24 gün var daha
  • arkadaslar soruma cevap verecek bilgiye sahip kimse yok mu ? Tecil bozdurma islemini yabancilar subesinden yaptirabilir miyim yoksa kendi subeme mi gitmem gerekiyor ?

Tabiki yabancı şubeden tecil işlemi yaptırabilirsiniz. Ben iki kez yaptım ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: systemexp

quote:

Orjinalden alıntı: scream61

Ama 2009 Kasım Celbine . Benim için geç bir tarih Nisan celbine yetişmek için askerlik durum belgesini fotokopisini ve erken sevk dilekçemi yerli şubemin bağlı bulunduğu askerlik dairesi başkanlığına gönderdim.(Nüfüs cüzdanı fotokopisi gereklimi bilmiyorum ama ben göndermedim. Bakalım ne olacak ). Şimdi de ocak ayının ortasın itiberen yerli şubemi arayarak sonucu öğrenicem.

İnşallah kabul olur. Herkese selamlar..

A.selam emre kardeş, sen nezaman başvurdun çok oldumu başvuruyu yapalı?

Merhabalar

ben ekimin ikinci haftası başvurumu yapmıştım.2 günde askerlik kararım çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream61 -- 1 Ocak 2009; 23:40:03 >

• Bende dilekçe sonucunu bekliyorum ama dayanamadım ekledim listeye kendimi ;)

327. Dönem DH vatan fedaileri

1- Aknyldz / Aşkın YILDIZ / İSTANBUL / İstanbul Üniversitesi

2- AjanHaKaN / Hakan ÇEÇEN / ANKARA / Anadolu Üniversitesi

3- funal / Fatih ÜNAL / YOZGAT / Anadolu Üniversitesi

4- Rebelboy_84 / Murat Kopgir / İSTANBUL / Dumlupınar Üniversitesi

5- mehmetchik / Mehmet BULUT / KONYA / Anadolu Üniversitesi

6- Y.Erkan / Yusuf Erkan YILMAZER / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

7- tamuroglu/ Sabrican TAMUROĞLU / BURSA / Uludağ Üniversitesi

8- eyupsultan/Eyüp Akçakoca/TOKAT/Marmara Üniversitesi

9 - tortus / Cihan KOÇAK / İSTANBUL / Yıldız Teknik Üniversitesi

10- kurt_russ / Kadir ASMAZ / NİĞDE / Ankara Üniversitesi

11- emreyener/Emre Yener/ZONGULDAK/İstanbul Kültür Üniversitesi

12- scream61 / Emre TİRGİL / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.