Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kardeşler biz erken sevk dilekçemizi verdik, kbul oldu diyelim. Ne zaman muayene olcaz anlamadım ben onu ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhand0

Ya kardeşler biz erken sevk dilekçemizi verdik, kbul oldu diyelim. Ne zaman muayene olcaz anlamadım ben onu ya?

oguzhand0 direk dilekçe vermiyceksin

Önce son yoklamını şubenden yapacan,daha sonra sana verecekleri askerlik durum belgesiyle sevk dilekçeni göndereceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 29 Aralık 2008; 19:10:15 >
  • Ocak ayının 7 sine kadar bir iş haberi bekliyorum...

Bilen var mı acaba risk almak istemiyorum.

Nisan celbi için sizce de 7 Ocak kadar beklemek dilekçe kabülüne etki edermi?
  • oguzhand kardeş bende daha işlemleri halletmedim ama bildiğim kadarıyla ilk önce şubeye gidiyoruz onlar seni yönlendiriyormuş sadece dilekçe vermeyle olmıyormui şubeye gidip asker olmak istiyorum diyormuşsun gerekli evrakları doldurup sonra askeri hastaneye muayeneye gidiyormuşsun bende ocağın ikinci haftası halletcem inşallah
  • arkadaşlar merhaba bikaç gündür yoktum ama foruma fazla katılan olmadığını görüyorum umarım böyle devam etmez. bu arada iş başvurusu yapıp dilekçe verme sürelerinde çelişkiye düşen arkadaşlara zaten 25 ocağa kadar vakit var zaten aralık dönemi gibi kalabalık bi dönem de deil nisan sannetmiyorum bi sorun olacağını şahsen bende önümüzdeki hafta vericem dilekçeyi hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdal23

oguzhand kardeş bende daha işlemleri halletmedim ama bildiğim kadarıyla ilk önce şubeye gidiyoruz onlar seni yönlendiriyormuş sadece dilekçe vermeyle olmıyormui şubeye gidip asker olmak istiyorum diyormuşsun gerekli evrakları doldurup sonra askeri hastaneye muayeneye gidiyormuşsun bende ocağın ikinci haftası halletcem inşallah

Serdal23

Bana kalırsa sen başvuru için bekleme hemen git askerlik kararını çıkart. Yine planladığın günde gönderirsin dilekçeni. Bazen çok sıra felan oluyor. Riske atma sen ocağın ilk haftası git askere gideceğim diye başvur işlemlerini hallet. Bütün bunlar sonunda askerlik durum belgesi vericekler. Sonra bu belgenin (Askerlik durum belgesi) ile birlikte erken sevk dilekçesi göndericeksin.

Arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum. Sizin yaşadığınızı bizlerde yaşadık. Ben kısaca kendi yaptığım işlemlerimi anlatıyım. Örnek olarak kafanızda işlemlerle ilgili fikir oluşur. (Dada öncede Yerel şube, Yabancı şube ve askerlik başvurusu ile ilgili bir kaç bilgi yazmıştım)

Ben açıköğretimden mezun oldum. Anadolu üniversitesinden diplomamı geç aldığım için aralık başvuru tarihlerine yetişemedim. Bir an önce askere gitmek istiyorum. Bunun üzerine Nisan celbine yetişmek için vakit kaybetmeden gidip başvurumu yaptım.

İstanbulda yabancı şube işlemleri biraz uzun süre biliyor o yüzden sabah erken kalktım ve şubeye gittim.
    Sıra bana gelince oradaki memura evraklarımı verdim. Oda işlemleri yaptıktan sonra benim açmamam gerekn bir zarf verdi ve GATA da muayne olamımı söyledi. Gittim GATA ya orda sora sora bulunuyor zaten. Muayne işlemlerinizi hallediyorsunuz. Daha sonra muayne sonucunu askerlik (tekrar sıaya girdim :( )şubesine götürdüm. Memur gerekli işlemleri yaptı ve sonucunda Akerlik kararım çıktı. Ama 2009 Kasım Celbine . Benim için geç bir tarih Nisan celbine yetişmek için askerlik durum belgesini fotokopisini ve erken sevk dilekçemi yerli şubemin bağlı bulunduğu askerlik dairesi başkanlığına gönderdim.(Nüfüs cüzdanı fotokopisi gereklimi bilmiyorum ama ben göndermedim. Bakalım ne olacak ). Şimdi de ocak ayının ortasın itiberen yerli şubemi arayarak sonucu öğrenicem.

İnşallah kabul olur. Herkese selamlar..

• diyelim ki nisana yetişemedik, kasım celbine askerlik kararımız çıktı
    tekrardan 2010 a kadar tecil etirme şansımız var değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airgop -- 29 Aralık 2008; 23:19:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: airgop

diyelim ki nisana yetişemedik, kasım celbine askerlik kararımız çıktı
    tekrardan 2010 a kadar tecil etirme şansımız var değil mi?

airgop
    BEnim tahminince bu söylediğin olmayabilir. Yani kasıma celbine askerlik kararın çıkıp nisan ayını sevk verdin dilekçen kabul olmadı tekrar tecil ettirme gibi bir şansımızın olacağını sanmıyorum.Yani askeri plan program yapıldıktan sonra bozulabilirmi. Ama yinede şubeni ara sor belki vardır böyle birşey. Dedimya bu benim düşüncem sadece.
  • eyvallah hocam, dediğin giibi sormak gerek.

ben direk dilekçe verip gidiyoruz sanıyodum. meğerse ileriki bir celp dönemine kalabiliyormuşuz. herhalde erkenden gitmek gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream61

Ama 2009 Kasım Celbine . Benim için geç bir tarih Nisan celbine yetişmek için askerlik durum belgesini fotokopisini ve erken sevk dilekçemi yerli şubemin bağlı bulunduğu askerlik dairesi başkanlığına gönderdim.(Nüfüs cüzdanı fotokopisi gereklimi bilmiyorum ama ben göndermedim. Bakalım ne olacak ). Şimdi de ocak ayının ortasın itiberen yerli şubemi arayarak sonucu öğrenicem.

İnşallah kabul olur. Herkese selamlar..

A.selam emre kardeş, sen nezaman başvurdun çok oldumu başvuruyu yapalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 30 Aralık 2008; 2:28:22 >
  • arkadaslar nısanlım hakkarıye gıttı 14aralık 2008 kısa donem jandarma er yazıyodu nette. ona ne olcak savaşa gonderceklermı hıc bılgım yok
  • screeam61 kardeş bilgiilendirdiğin için sağol senin şube nerdeydi
  • ben ancak ocağın ikinci haftası gidebilirim çünkü istanbulda değilim ayrıca resim çekecem fotokopi çekecem
  • arkadaşlar sitede

d. Askerlik kararını yabancı askerlik şubesinden aldıracak olanların yukarıda sayılan belgelerden birer tane fazla getirmesi gereklidir.

...diye bir madde var. diğer belgeler neyse de 8x2=16 fotoğraf mı götürülecek acaba? (biliyorum fotoğraf belge değil ama şubeye iki kere gitmeyelim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airgop -- 30 Aralık 2008; 11:05:55 >
  • Dün Fatih Askerlik Şb.' sinden halletim bende işlemlerimi. Karar aldırma, muayene, dilekçe gönderme 3 saatimi aldı. 1 Mart ile 31 Mart arası gel sevk belgelerini al dediler.

Resim 8 tane deniyor ama benden 3 tane aldılar.

1- Aknyldz / Aşkın YILDIZ / İSTANBUL / İstanbul Üniversitesi

2- AjanHaKaN / Hakan ÇEÇEN / ANKARA / Anadolu Üniversitesi

3- funal / Fatih ÜNAL / YOZGAT / Anadolu Üniversitesi

4- Rebelboy_84 / Murat Kopgir / İSTANBUL / Dumlupınar Ünivesitesi

5- mehmetchik / Mehmet BULUT / KONYA / Anadolu Üniversitesi

6- Y.Erkan / Yusuf Erkan YILMAZER / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi
  • Arkadaşlar benden de 3 tane resim aldılar ama sormak istediğim birşey var ben şimdi askerlik durum belgemi aldım.

Sevk tarihi:30.11.2009 yazıyor. Nisan ayında gitmek için şimdi erken sevk belgesi ve durum belgesi fotokopisini nereye yollamam gerekiyor bunu nereden öğreneceğim acil cevabınızı bekliyorum.
  • bende daha halletmedim ama eyüp kardeş asal diye bir yer varmış oraya gönderiyormuşsun aynı zamanda sen bir işelm yapmazsan herhalde seneye kasımda gidecen
  • Askerlik şubenizin bağlı olduğu Askeralma Daire Başkanlığına göndermeniz gerek. Mesela benim Askerlik Şubem Fatih. Dilekçemi İstanbul Askeralma Daire Başkanlığı'na elden teslim ettim. Posta yada faksta kabul ediyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar benden de 3 tane resim aldılar ama sormak istediğim birşey var ben şimdi askerlik durum belgemi aldım.

Sevk tarihi:30.11.2009 yazıyor. Nisan ayında gitmek için şimdi erken sevk belgesi ve durum belgesi fotokopisini nereye yollamam gerekiyor bunu nereden öğreneceğim acil cevabınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamuroglu

Merhaba tertipler bende 327.DÖNEM de askere gitmek istiyorum, herşey tamam, dilekçeyi de elden yerli askerlik şubeme verdim falan herşeyi hallettim. Fakat ordaki görevli bana mart ortası gibi ara sonucunu öğren dedi...Aşkın Yıldız kardeşimizin dilekçesi kabul olmuş, bazı kardeşlerimizde ocak sonu şubat başı diyor...Dilekçelerin kabul olma tarihi bağlı olunan askerlik şubesine göre farklılık mı gösteriyor?

1- Aknyldz / Aşkın YILDIZ / İSTANBUL / İstanbul Üniversitesi

2- AjanHaKaN / Hakan ÇEÇEN / ANKARA / Anadolu Üniversitesi

3- funal / Fatih ÜNAL / YOZGAT / Anadolu Üniversitesi

4- Rebelboy_84 / Murat Kopgir / İSTANBUL / Dumlupınar Ünivesitesi

5- mehmetchik / Mehmet BULUT / KONYA / Anadolu Üniversitesi

6- Y.Erkan / Yusuf Erkan YILMAZER / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

7- tamuroglu/ Sabrican TAMUROĞLU / BURSA / Uludağ Üniversitesi

1 Mart ile 31 Mart arasında sevk kağıtlarımızı alabiliyoruz. 1-2-3 Nisan'da sınava gireceğiz çünkü. Normalde dilekçenin kabul olup olmama noktası 25 Ocak'tan sonra belli olur. Yani Şubat ayında. Elden teslim ettiğine göre (postada aksama ihtimali yok) Nisan'da kesin askersin tertip

• Posta yoluyla Sivas Askerlik Dairesi Başkanlığı'na yolladım arkadaşlar hayırlısıyla inşallah Nisan Ayında ben de asker olacağım.Beni de ekleyebilirsiniz:

eyupsultan-Eyüp Akçakoca/TOKAT/Marmara Üniversitesi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.