Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her zaman için aralık celp dönemi en kalabalık olan dönemdir, nisan dönemi ise en tenha dönem... bu yüzden onlara yetişmeniz imkansız gibi birşey.
    istersen önceki yılların nisan, ağustos ve aralık dönem askerlerinin konu başlıklarına bak. her zaman en çok sayfayı aralık dönemi arkadaşlar oluşturmuştur.
    quote:

Orjinalden alıntı: serdal23

bu site böle ilerlerse biz 325lerin kılına bile yetişemeyiz 325 lere helal olsun adamlar 700 sayfayı geçmişler
  • aslında bende 325.dönem olarak gidecektim ama dilekçemin kabul edilmedi,geç kaldığım söylendi.kısmet 327.dönemmiş.
    ayrıca 325.dönemin forumu ramcofb'nin de söylediği gibi en kalabalık dönemdir. istanbulda tuzlada bi arkadaşımın söylemesine göre ilk gün 3000 e yakın aday varmış nisanda en fazla totalde 1000 kişi olur gibime geliyor.bu yüzden bizim forum çok yoğun olmaz
  • onbaşı rütbemide almış bulunuyorum
    bu arada millet nerdesiniz ya.........
  • askerlik süper arkadaşlar hiç kafanıza takmayın 5-6ay su gibi geçiyor biz 2 haftadır buradayız 325.dönemler olarak ve de nasıl geçti anlamadık
  • gittikten sonra zaman geçer önemli olan ilk haftalar ve gittiğin yer hayırlısı bende ocağın ikinci haftası müracat yapcam inşallah nisana düşerim
  • demekki en cılız dönem nisan dönemi
  • hadi gelin beylerrrr :D

comiser gaz verme :D kendin 2 hafta eşortmanla askerlik yaptın diye :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

askerlik süper arkadaşlar hiç kafanıza takmayın 5-6ay su gibi geçiyor biz 2 haftadır buradayız 325.dönemler olarak ve de nasıl geçti anlamadık

inşallah söylediklerinde haklısındır.zaten en zor dönemi atlatmış bulunuyorsunuz.bizde şu ilk 2-3 haftalık periyodu atlatsak gerisi su gibi geçer kanısındayım..
  • arkadaşlar merhaba

başvuruyu son günlere bırakmak riskli midir, celbi kaçırır mıyız?
    birkaç yerden işle ilgili haber bekliyorum da negatif dönüş olursa kağıtları verip nisanda askere gideyim diyorum.
  • vallah airgop kardeş bende bilimiyorum bende ocağın ikinci haftası mürcat yapcam en iyisi nisan herhalde bizide nisan çıkar
  • Arkadaşlar

erken sevk dilekçesinin sonucunu öğrenen yokmu ?

Ben arıyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum cevap alanlar varmı ?
  • mesajları okumuyorsun sanırım, 15-20 ocak arası belli olacakmış
  • Görmedim kardeş, sağol görmemi sağladığın için ....
  • askerlik işlemlerini halleden arkadaşlar varsa bir zahmet yazsın işlemler nasıl yapılıyor
  • bi zahmet bu sayfayı oku görürsün ;)
  • Arkadaslar Merhaba;

Benim sormak istedigim bir kac konu var, ekim ayinda askerligimi tecil ettirdim ancak durumlar istedigim gibi gitmiyor ve askere gitmeye karar verdim askerlik subem besiktas askerlik subesi ama bursada yasiyorum su an tecil islemlerimi de bursadaki subeden yaptirmistim benim su an yapmam gereken islemler nedir sizde nisan donemine yetisir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: airgop

arkadaşlar merhaba

başvuruyu son günlere bırakmak riskli midir, celbi kaçırır mıyız?
    birkaç yerden işle ilgili haber bekliyorum da negatif dönüş olursa kağıtları verip nisanda askere gideyim diyorum.

Açıkçası bende merek ediyorum,ocak ayının 7 sine kadar haber bekliyorum...

Bilen var mı acaba risk almak istemiyorum,Nisan celbi için sizce de 7 Ocak kadar beklemek risk

alacak kadar geç midir?

quote:

Orjinalden alıntı: okko

beyler çabuk gelin hadiii :D

Geliyoruz 325 bekle bizi
    (buarada askerlik tuyosu ver bize.Nasıl eşofmanla askerlik yapıyorsun,anlat bakiyım ..)

Sağlıcakla.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 29 Aralık 2008; 19:11:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eogretmen

Arkadaslar Merhaba;

Benim sormak istedigim bir kac konu var, ekim ayinda askerligimi tecil ettirdim ancak durumlar istedigim gibi gitmiyor ve askere gitmeye karar verdim askerlik subem besiktas askerlik subesi ama bursada yasiyorum su an tecil islemlerimi de bursadaki subeden yaptirmistim benim su an yapmam gereken islemler nedir sizde nisan donemine yetisir miyim ?

sayfaları biraz okusanız cevabı var aslında.

25 ocağa kadar bağlı bulunduğunuz askerlik şubesinin merkezine (beşiktaşın neresi bilmiyorum, asal'da mevcut) göndermeniz gerekiyor. Mesela ben sivas kangal askerlik şubesine bağlıyım ama kangal'a gönderdim erken sevk dilekçemi almadılar, bağlı bulunduğum ilin daire başkanlığına göndermem gerekiyormuş (benimkisi sivas oluyor).
  • eyvallah ajan hakan bilgilendirdiğin için sağol o zaman benim kütük karsta ben istanbulda oturuyorum kartal şubesine gidecem ancak bir hafta önce gittiğimde çok kalabalıktı içeri giremeden geri geldim o yüzden okul temmuzda bitti 4 yıllık üniversite daha başvuru bile yapmadım ama kararım kesin ocağın ikinci haftası kesinlikle gideceğim müracat yapacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanHaKaN

quote:

Orjinalden alıntı: eogretmen

Arkadaslar Merhaba;

sayfaları biraz okusanız cevabı var aslında.

25 ocağa kadar bağlı bulunduğunuz askerlik şubesinin merkezine (beşiktaşın neresi bilmiyorum, asal'da mevcut) göndermeniz gerekiyor. Mesela ben sivas kangal askerlik şubesine bağlıyım ama kangal'a gönderdim erken sevk dilekçemi almadılar, bağlı bulunduğum ilin daire başkanlığına göndermem gerekiyormuş (benimkisi sivas oluyor).

sayfalari okudum arkadasim ama tecili kaldirmakla ilgili bi bilgi goremedim. Bursadaki askerlik subesini aradim bagli bulundugun askerlik subesine basvurmalisin once tecilini kaldirmalisin dediler yani erken sevk dilekcesi sonraki asama kalkip istanbula gitmem mi gerekiyor simdi tecilimi burdaki sube yapmisti aslinda

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.