Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DONANIMHABER 327. DÖNEM VATAN FEDAİLERİ,

VATANIMIZ İÇİN GÖREVİMİZE HAZIRIZ.

327. DÖNEM KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI, TÜM DETAYLAR BU BAŞLIK ALTINDA...

1 ARALIK 2008- 25 OCAK 2009 tarihleri arasındadır

Askerlerin yanlarında götürebilecekleri ihtiyaç listesi:*

1- Şahsi temizlik malzemeleri (Sakal ve koltuk altı traş makinaları, yüz ve banyo havlusu, özel bir marka kullanıyorsanız yüz ve banyo sabunu, cilt kremi, şampuan, diş fırçası ve macunu)
    2- Mevsime uygun birkaç çift siyah çorap, birkaç takım iç çamaşırı, pijama veya eşofman, bir çift dayanıklı terlik, bir tırnak makası.
    3- Kullanıyorsanız; nemlendirici yüz kremi, bir kutudan fazla olmamak üzere vitamin hapı, uyuşturucu etkisi olmamak şartıyla kullandığınız ilaçlardan birer kutu.
    4- Postal giyeceğinizden, ayak vurmalarına karşı pudra ve yara bantı (bol miktarda), ayak mantarına karşı krem.
    5- Toplu yerlerde uyuma probleminiz varsa göz bağı ve/veya kulak tıkacı.
    6- telefon kontör kartı. (çipli olanlardan)
    7- Siyah pilot kalem, orta boy ebatlı not defteri.
    8- Sılaya mektup yazmak için mektupluk, bloknot ve mektup yazmak sizin için önemliyse, dolmakalem ve mürekkep.
    9- Varsa, sağlık raporları ile kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlara ait sağlık raporlarınızı yanınıza alınız.
    10- botun içine koymak üzere min. iki adet vatka (bot vurmasın diye)
    11- bot kilidi, boyundan askılı cüzdan, tuvalet kagıdı( 1 rulo kafi diye düşünüyorum)
    12- koltuk altı jel( deo_stick)
    13- dikiş seti
    14- yatağı toplarken kenarlarını tutturmak için çengelli iğne
    15- elbise askısı
    16- bot için yedek bağcık
    17- bot içine koymak üzere tabanlık
    18- düğme
    19- banyo için mayo

Nisan 2009 CELBİ İÇİN,
    01 ARALIK-25 OCAK AS.Dairesi.Bşk. müraacaat etmek gerekiyor.

• Işık hızında çalışıyor valla yedek subay adayları. 323.dönem daha sınava bile girmemişken ,Ben 325.dönem daha erken sevk dilekçemi bile vermeden torunlarımız mı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberti

Işık hızında çalışıyor valla yedek subay adayları. 323.dönem daha sınava bile girmemişken ,Ben 325.dönem daha erken sevk dilekçemi bile vermeden torunlarımız mı geldi.
    şimdiden askerliiğin bittiğinin farkındayım sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak54

şimdiden askerliiğin bittiğinin farkındayım sanki

Alıntıları Göster
    Torunlarımızın torunları

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Torunlarımızın torunları

Alıntıları Göster
    abartmışsınız sanki yav biz bir gidelim ondan sonra yavaştan başlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberti

Işık hızında çalışıyor valla yedek subay adayları. 323.dönem daha sınava bile girmemişken ,Ben 325.dönem daha erken sevk dilekçemi bile vermeden torunlarımız mı geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: liberti

torun olmadan torun sahbi oldun demek süper ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrep46

quote:

Orjinalden alıntı: liberti

torun olmadan torun sahbi oldun demek süper ya.

Alıntıları Göster
    şu an bunlar benim torunum torunu oluyor. (319 UD)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdgn

şu an bunlar benim torunum torunu oluyor. (319 UD)

Alıntıları Göster
    yuh artık.daha biz gitmedik yaw.
    torunumun torunu

• quote:

Orijinalden alıntı: gokdeniz26

yuh artık.daha biz gitmedik yaw.
    torunumun torunu

Alıntıları Göster
    hani nerdesin 327ler?

hic cevap yazmiyorsunuz

• quote:

hani nerdesin 327ler?

hic cevap yazmiyorsunuz

Alıntıları Göster
    Ohaaaaaaaaaa falan yani... 327 haaa.. Uyumadan rüya göremezsin.. Sen nasıl becerdin yaw 323. Bizler bi gidelim 325 ler bilet olsun bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDThunder

Ohaaaaaaaaaa falan yani... 327 haaa.. Uyumadan rüya göremezsin.. Sen nasıl becerdin yaw 323. Bizler bi gidelim 325 ler bilet olsun bi.

Alıntıları Göster
    Zaman ne kadar çabuk geçiyor bee daha dün gibi 313 lere 315 lere soruyoduk ne yapıcaz ne edicez diye şimdi torun tombalaklar havada uçuyorlar;317 büyük büyük dedeniz

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Zaman ne kadar çabuk geçiyor bee daha dün gibi 313 lere 315 lere soruyoduk ne yapıcaz ne edicez diye şimdi torun tombalaklar havada uçuyorlar;317 büyük büyük dedeniz

Alıntıları Göster
    Ben askerliğimi bitirmiş kabul ediyorum, bu grubun acıldığını gördükten sonra...
    Büyük dedenizden sevgiler
    şafak 21 + xxx

• quote:

Orijinalden alıntı: kavasoglu

Ben askerliğimi bitirmiş kabul ediyorum, bu grubun acıldığını gördükten sonra...
    Büyük dedenizden sevgiler
    şafak 21 + xxx

Alıntıları Göster
    327..Ç O NE YA BÖYLE BİR DÖNEMMİ VAR.

325.DÖNEM YEDEK SUBAY ADAY ADAYI

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILCALAR

327..Ç O NE YA BÖYLE BİR DÖNEMMİ VAR.

325.DÖNEM YEDEK SUBAY ADAY ADAYI

Alıntıları Göster
    327 ler ne zaman bitecek sizin askerlik
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fthdgn

Ne zaman başlayacak deseydin daha doğru olmazmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILCALAR

quote:

Orjinalden alıntı: fthdgn

Ne zaman başlayacak deseydin daha doğru olmazmıydı?

Alıntıları Göster
    bekleriz torunlarin torunlari :)))) bizim acemilik bitmek üzere yerlerimizde belli oldu. Iskenderun deniz egitim alayina düsenler cömel kalk antremanini bol bol yapsin baska bi egitim yok sadece cömel kalk :) yazisi güzel olan varmi dediklerinde direk atlayin etütcü olun klimali odada takilin acemilik boyunda :d ehliyeti olan varmi dediklerinde ise atlamayin el arabasiyla tugla tasirsiniz :d boya badana falan bilmeyin. ASHANE KAMARA lafini duyunca aniden revire gidin :) kicim agrio basim agrio basparmagim acio deyin revire gidin :d sizin en dogal hakkiniz bizim bölükte bi arkadas revirle akraba oldu 2 günde bir revirde :) acemilik güzel bakalim usta birligi nasil gececek istanbulda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 35½kSk

bekleriz torunlarin torunlari :)))) bizim acemilik bitmek üzere yerlerimizde belli oldu. Iskenderun deniz egitim alayina düsenler cömel kalk antremanini bol bol yapsin baska bi egitim yok sadece cömel kalk :) yazisi güzel olan varmi dediklerinde direk atlayin etütcü olun klimali odada takilin acemilik boyunda :d ehliyeti olan varmi dediklerinde ise atlamayin el arabasiyla tugla tasirsiniz :d boya badana falan bilmeyin. ASHANE KAMARA lafini duyunca aniden revire gidin :) kicim agrio basim agrio basparmagim acio deyin revire gidin :d sizin en dogal hakkiniz bizim bölükte bi arkadas revirle akraba oldu 2 günde bir revirde :) acemilik güzel bakalim usta birligi nasil gececek istanbulda :)

Alıntıları Göster
    maşallah biz bi gitseydik once be

• quote:

Orijinalden alıntı: bigboss27

maşallah biz bi gitseydik once be

Alıntıları Göster
    Bu ne hız ya yanlız forum açılmış ve tepkilerden dolayı kaçılmış gibi :) biz 325 ler daha hayatl kuruyoruz şöyle olur böyle olur diye ama 327 ler ihtiyaç listesi hazırlamaya başlamış bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar83www

Bu ne hız ya yanlız forum açılmış ve tepkilerden dolayı kaçılmış gibi :) biz 325 ler daha hayatl kuruyoruz şöyle olur böyle olur diye ama 327 ler ihtiyaç listesi hazırlamaya başlamış bile :)

Alıntıları Göster
    dede olduk gitmeden ne güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

dede olduk gitmeden ne güzel :D

Alıntıları Göster
    327.DÖNEM arkadaşlar,hele siz bi durun.biz hayırlarla bi gidelim.hadi konuyu açmışsınız tamam diyelim,ama daha bir tane 327.dönem adayının burada yazdığını görmedim.sizin şafağınız çoookkk:))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.