Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok iş işten geçmedi dilekçe ile erken sevk başvurusu yap aynen nisanda asker sin
  • quote:

Orjinalden alıntı: firari845

Arkadaşlar 327. dönem için aralık ayında dilekçe vereceğiz ya peki kabul edildiğini kimden veya nerden öğreneceğiz bilen varsa söyler mi

kendi şubenden veya dilekçeyi gönderdiğin askerlik daire daire başkanlığından öğrenebilirsin .
    ayretten 2. sayfa ya gelmişsiniz hayırlı olsun 2.sayfanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özdemir2367 -- 19 Kasım 2008; 16:55:29 >
  • vay bee sizin askere geldiginizi görmek biz 325 ler için hoş olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormaxi

vay bee sizin askere geldiginizi görmek biz 325 ler için hoş olsa gerek

Katılıyorum tertip ... Biz o zaman şafak derdine düşücez
  • Bu arada sizden önce açılmış olan forumlara bakarak aklınıza takılan bir çok soruya çözüm bulabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.Kalkan

quote:

şafak 35 ten saymaya başlarız

• 325.dönemler olarak hakikaten efsane devreyiz.Düşünün bir kere 327'ler sayfa açmış,ve 2 sayfa da da hemen hemen bütün mesajları 325'ler yazmış.Neyse,bizim gitmemize az kaldı.Hani derler ya,siz bizim biletlerimizsiniz.Sizde bizim biletlerimiz olacaksınız.Hayırlısı olsun.
  • nerde askerlikle ilgili bir konu var bir sıkıntı var 325. dönemdeki biz asker abilerinize dedelerinize hiç çekinmeden sorabilirsiniz zira askerlik şubelerinde bağlantılarımız binbaşı albay bağlantılarımız ve memurlardan daha fazla bilgimiz var duyurulur gülüyorum ama şaka değil ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: coquette777

en çok kışın askerlik yapmıyacağıma seviniyorum. biraz terlicez ama olsun üşümekten iyidir:D

Biz de biraz üşüyeceğiz ama terlemekten iyidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: özdemir2367

quote:

quote:

şafak 35 ten saymaya başlarız

keşke o günde olsakta şafak sıkıştırmaya başlasa

• quote:

Orjinalden alıntı: paşalı

nerde askerlikle ilgili bir konu var bir sıkıntı var 325. dönemdeki biz asker abilerinize dedelerinize hiç çekinmeden sorabilirsiniz zira askerlik şubelerinde bağlantılarımız binbaşı albay bağlantılarımız ve memurlardan daha fazla bilgimiz var duyurulur gülüyorum ama şaka değil ona göre

Sen askerde görev olarak kesin askerlik şubesine düşersin devrem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özdemir2367 -- 23 Kasım 2008; 17:45:26 >

• Nerde bu 327 ler kimse yazmıyo kaç gündür ....
  • quote:

Nerde bu 327 ler kimse yazmıyo kaç gündür ....

Onlarda bir kaç ay sonra gelirler daha askerliğe gitmek için karar verme aşamasındadırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: özdemir2367

quote:

Nerde bu 327 ler kimse yazmıyo kaç gündür ....

Onlarda bir kaç ay sonra gelirler daha askerliğe gitmek için karar verme aşamasındadırlar.

• vayyyy torunlar :)
    daha gitmeden torun sahibi olduk.
    bizim biletler sizde mi simdi :)
    yaw bende hayatta yapmam dedigim bu muhabbetleri yapmaya basladim ya hadi hayirlisi bakalim.
    bekleyecez sizleri dort gozle...
  • bir katkı da benden olsun torunlar
    soracağınız şeylere malesef şimdilik yardımcı olamıcaz ama ilerleyen dönemlerde inşallah öğrendiklerimizi paylaşıcaz
  • biletler gelin artık
  • ya arkadaşlar yoklamasını yaptıranlar varmı bnde bayramdan sonraki hafta salı günü işlemlerimi halletmeye gidecem kaç resim gerekir muayene işlemleri nasıl oluyor ona göre gidelim hazırlıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: feyyazcan

ya arkadaşlar yoklamasını yaptıranlar varmı bnde bayramdan sonraki hafta salı günü işlemlerimi halletmeye gidecem kaç resim gerekir muayene işlemleri nasıl oluyor ona göre gidelim hazırlıklı

8 adet resim, diplomanın aslı, nüfus cüzdanın, varsa ehliyetin .... Kaçar tane fotokopi gerektiğini hatırlayamadım ama askerlik şubasinde fotokopi makinası var orda çektirirsin ....

Resim sayısında değişlikler olabilir.... yabancı şubede hastaneye sevk edilenlerden 12 adet resim istiyorlar (rahatsızlığı olanlar için) , yabancı şubede normal muayenede 8 adet istiyorlar , yerli şubene gidersen 4 adet resim istiyorlar ....

Bu arada muayeneni istediğin şubede yaptırabilirsin (türkiyenin her yerinde) .... İster eve yakın ister işe yakın fark etmez ....

• ve bir devir daha kapandı. 319

327 ler sizlerde bu seneye bitirmiş olacaksınız. merak etmeyin zaman çok hızlı geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.