Hakkaten daha yeni gördüm.Süper olmuş.Bütün koşullar sağlanmış ama ortada 327.dönem namına kimsecikler yok 325.Dönem yedek subay adayı..Daha gitmedik 2 ay falan var.Varın gerisini siz düşünün torunlar. Şimdiden bize torunlar dedirttiniz ya helal olsun
oha bu konuyu daha yeni görüyorum bu da askerliğimizin bittiğini gösterir, gerçi şafak daha 109 ama olsun hakkımızda hayırlısı olsun. iyi bayramlar
quote:Orjinalden alıntı: bigboss27 daha burda nisanda gidecek bir kişiye bile rastlanmadı ki biz 325 ler yazıp duruyoruz sürekli bende aynı şeyi düşünüyodum şu anda
329.dönem olacağım diyorsun. O dönem Ağustos ayı oluyor. Yani askere gitmene 14 ay değil 10 ay var. quote:Orjinalden alıntı: ramcofb sizin gene 6 ay var, benim tam 14 ayım var askere gitmeye
ya 329 yazdım da yanlış oldu, aslında aralıkta gidiyorum, yani 331. quote:Orjinalden alıntı: liberti 329.dönem olacağım diyorsun. O dönem Ağustos ayı oluyor. Yani askere gitmene 14 ay değil 10 ay var. quote:Orjinalden alıntı: ramcofb sizin gene 6 ay var, benim tam 14 ayım var askere gitmeye
arkadaşlar tebrik ediyorum sizi valla daha biz yani 325. dönem gitmeden açmışınız sayfanızı ne bu hız :)
ben de nisan 2009 da yedek subay aday adayıyım fakat aralıkta gitmek istesem nolacak en erken nezaman başvurmalıyım yoksa iş işten geçti mi...