Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abboovvvv bunlar benden bir yıl sonra askere gidecek tertip. Çok güzel zamanda gidiyorsunuz. Kışın soğuğunu yemeyeceksiniz. Yazın sıcağından endişelenmeyin sıcağa vermezler sizi.

Rahat askerlik yapcağınızı zannetmeyin ben 3 ay 3-5 nöbetine gittim. 3 saatlik uykuyla hemde... İnş. gider gelirsiniz
  • kısa dönem uzun dönem değişikliği bizi etkiler mi kısa dönem yapma ihtrimalimiz nedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eski_levent

vayy torunlarda sayfa açmış bu ne hız böyle asker olmadan torunlarımız olmuş

Bu ne abi bir durun biz (325.dönem olarak) gitmedik daha
    şimdiden dede olduk iyimi
    ne diyelim hoşgeldiniz torunlar (ortada torun yok gerçi ama idare edin işte )
  • 327 den çok 325 var burada sanırım
  • Demek 327.ler Nisanda geldiklerinde bizim(kısa çıkarsa tabi), 30-35 günümüz kalcak, way anasını...
  • dede oldum
  • Size şunu şöyle söylüyüm birdaha askere gidecek olsam yine nisan dönemini tercih ederdim avantajları yazmakla bitmez...

• Arkadaşlar bu konuda bir tane 327.dönem gidecek arkadaş görmedim.Zaten konuyu açan arkadaşta şu anda asker.O bir tane taş attı ortaya kendisi yok.
  • bence her dönemin kendine göre avantajları var, 15 ay askerlik yapanlar için birşey değişmez ama bizler için (kısa çıkarsa) bazı değişiklikler var.
    mesela aralık gidenler kısa günlerin avantajını yaşar. soğukta eğitimleri az olur.
    nisanda gidenler soğuk yüzü görmeden gelir.
    ağustosta gidenler yeni yıla askerlikten kurtulmuş olarak girer:)

galiba bana göre en avantajlı dönem aralık dönemi
  • herkese selam aralık sevkini kaçırdık galiba.nisan 2009 askeriz inşalaah.
  • en güzel dönem nisan dönemidir arkadaşlar. sadece hava şartları olarak bakmayın, hem ağustos hem aralık da gidenler yüzde yüz denetlemelere girer.. hem de büyük denetlemeler. ancak nisan dönemindekiler çok şansız değilse ufak çaplı bi kaç denetlemeye girer.. onun dışında hava şartları ne kadar yaşanılabilir olursa o kadar kolay olur askerlik.

eğitim dönemi olan acemilik döneminin nisan da olması ne cok csıcak ne de cok soguk bi dönemde eğitim almak demekki bu cok cok önemli bişi. özellikle ağustosta gidenler sıcakta kavrulur, aralıkta gidenler soğukta donar..

bi arkadas yazmıs bir daha olsa nisan da giderdim diye. aynen katılıyorum.. nisan en temizidir. bi de kısa dönem cıkarsa ohhh.. kebap..

kolay gelsin

• BU NE HIZ YAHU

BU KADAR ERKEN BAŞLAMAYIN BU MODA GİRMEYE SONRA GEÇMİYOR GÜNLER BİZ AYNI DURUMDAYIZ ŞU AN
  • herkese selamlar.
    323. dönem Y.Sb.Ad. olarak başladığım askerlik hayatıma
    bundan sonra Y.Sb. olarak devam edicem kısmetse.

özellikle 325. dönem olarak gideceklere şunu söyliim; kendinizi zamana
    kaptırdığınız takdirde vaktin nasıl geçtiini anlamıyorsunuz.

327. dönemle bizim aramızdaki bağ ise daha hassas.Nitekim sizler
    323'lerin yerine geliceksiniz.Siz 3 aylık eğitimin sonunda geleceksiniz biz gidicez!
  • öğretmen olduğum için nisanda gitmeyi hiç düşünmüyorum, çünkü nisanda gidersem eylül 17'de gelirim, o zaman da koca yaz tatilini askerde geçirmiş olurum ki bu da benim için çok kötü birşey
    o yüzden muhtemelen 331 aralık dönemi askerim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramcofb -- 8 Kasım 2008; 0:43:44 >
  • Böyle bi devre varmı ya :):):)

şaka bir yana 323 kd.ler olarak selamlar.size elimizden gelen bilgi paylaşımını yapacağız arkadaşlar
  • 327 .dönem bi tek ben varım galiba. bu arada giden arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa seviniriz
  • daha erken, hele bu 325 tertip gitsin bu topic de yoğunluk kazanır.
    az buz değil daha 5 ay var asker olmanıza.
    benim ise 13 ay var
  • en çok kışın askerlik yapmıyacağıma seviniyorum. biraz terlicez ama olsun üşümekten iyidir:D
  • 327. dönem gideceğiz inşalaah mecburiyetten nisan a kaldım
  • Arkadaşlar 327. dönem için aralık ayında dilekçe vereceğiz ya peki kabul edildiğini kimden veya nerden öğreneceğiz bilen varsa söyler mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.