Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce 325 liler olarak biz bitirelim sıra onlara sonra gelir aceleye gerek yok ...
  • Arkadaşlar,siz bu satırları okurken muhtemelen biz terhis için 55-60 gün sayıyor olacağız.Biletlerimiz sizde olacak fazla bekletmeyin.Hayırlısıyla yarın yani 1 Aralık'ta sınava gireceğiz.Hem sizlere hem bize hayırlı teskereler.
  • Torunların topic var kendileri yok..Neyse sizleri seviyoruz 325. dönem olarak hemde çok
  • vay be, bi an bizim 325. dönem forumuna ilk katıldığım gün aklıma geldi :) herşeyi burda öğreneksiniz, ilk askerlik arkadaşlarınız bu forumda olcak, benim şu anda hissetiğim duyguyu sizde 31 martta yaşayacaksınız :) geceden sınav kuyruğuna girmeler falan
  • Burda öğrenmeniz gereken çok şey olucak torunlar. torun lafına alışmak lazım artık dimi Bi gidelim sizleri bekliyor olucaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword-06 -- 1 Aralık 2008; 1:57:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: detaymustafa

Torunların topic var kendileri yok..Neyse sizleri seviyoruz 325. dönem olarak hemde çok

Onlar bizi yolcu edecek olan kişiler istersen sevme
  • bu ne ya 327-329-331
    bütün sayfalarda 325 var ne biçim iş
    hatta uynık bi 325 li 331 lerin sayfasını açtı
    nasıl iştir bu
    325 den başka askere giden yokmu bu forumda
  • efsane dönem 325
  • s.a. beyler ben de 325 . dönem im ve sizleri görünce biraz duygulanıyorum torunlarımız olacaksınız çünkü:Dmerak etmeyin arkadaşlar günler çok çabuk geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: baray

s.a. beyler ben de 325 . dönem im ve sizleri görünce biraz duygulanıyorum torunlarımız olacaksınız çünkü:Dmerak etmeyin arkadaşlar günler çok çabuk geçiyor

bi git de sonra günler çabuk geçiyor de
    yoksa aralık 1 den itibaren mi sayıyon askerliği
    iyice havaya girmişin maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

bu ne ya 327-329-331
    nasıl iştir bu

325.Dönem EFSANE VE BİRAZ DA ÇAKAL DÖNEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 4 Aralık 2008; 14:34:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

bu ne ya 327-329-331
    nasıl iştir bu

Uchi az çakal değilsin he

327.dönem askere gidecek arkadaşlar hiçbir konuda panik yapmamanızı öneririm.

• gelin artık torunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem_85 -- 5 Aralık 2008; 12:17:24 >
  • E F S A N E

3 2 5
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ İmhotep ~

gelin artık torunlar

• Aralık ayında almadılar
    Kısmet Nisan ayında :-D

12 ay astegmen olarak istiyorum ama bakalım hayırlısı.
  • bende esteel arkadaşımız gibi 325.kısa dönem'de askere gitmek istiyodum ama erken sevk dilekçesini göndermede geç kalmışım o yüzden kısmet nisan ayında askere gitmekmiş ,inşallah 325. dönem gibi bizim forumda yoğun geçer. tüm 325.dönem askerlerimize hayırlı teskereler dilerim
  • gelinde gidelim tertipler
  • Bende bugun yola çıkıcam. Bizim şuan ki yaşadığımız heycanı 327.lerin yaşacağı günleri bekliyorum sabırsızlıkla:) Şafak 35 diyeceğiz. Kulağa çok hoş geliyor
  • Biz daha bismillah deyip bot bağlamadık amma velakin torunlarımız oldu desenize

Biz şafak sayarken sizleri bekliyor olacağız hayırlısıyla
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.