Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dilekçemi bende bugün yolladım :) İnşallah bir terslik olmazda Nisan 2009'da silah altına girmiş olurum :)

Ben şimdi biraz 325'i okuyum, sonra gelir burada sorarım :)
  • Arkadaşlar ne zamana kadar müracaat etmek gerekir tarih verilmiş ama yine de sormak istedim.Abim K.Irak'da asker ve Mayıs 09'da dönecek almama durumları olur mu?
  • Merhabalar Arkadaşlar

İnternette kara kara nisan celbine yetişmek için yapmam gerekenleri aranırken bu ortamı buldum ve forum hoşuma gitti. Paylaşım çok güzel. Ve dedim ki bir 327 adayı olarak bu forma katılmalı bilmediklerimi öğrenmeli bildiklerimi paylaşmalıyım.

Bende hepinizin gibi bütün aşamaları geçtim en son geçen hafta Trabzon Askerlik Dairesi Başkanlığına erken sevk dilekçemi gönderdim ve banada ocak ayının sonunda bağlı olduğum şubemden sonucu öğrenebilirsiniz dediler.

İnşallah 327 dönem olarak kabul ediliriz. Ah 325 ler diplomamı alsaydım şu an sizlerle asker olacaktım kısmet torun olmakmış. ;)

Görüşmek üzere.
  • Ben ne muayene oldum ne bişey yaptım ne yapmam gerekiyo arkadaşlar ilk
  • Öncelikle bir askerlik şubesine gidip askerlik kararı aldırman gerekiyor. 8 fotoğraf, 4'er tane nüfus cüzdanı fotokopisi ve diploma fotokopisi (ve asılları) ile başvur, orada yardımcı olurlar.

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_2.htm Buradan bakabilirsin ;)
  • nisana kadar haydi kızlar askere kampanyası başlatalım
  • Eyüp kardeş;

Eğer nisan celbine yetişmek istiyorsan acele et bu hafta içinde askerlik şubesine başvur ve gerekli işlemlerini yap. (İstanbulda isen erken gitmeni tavsiye ederim çoğu yerde çok sıra oluyor.) Şubeye giderken yanında götürmen gereken şeyler diplamanın aslı ve 3 fotokopisi, nüfüs cüzdanın ve 3 fotokopisi 8 resim yani ben bu şekilde başvurdum. Bir veya iki gün içinde askerlik kararını aldırırsın bundan sonra nisan için yerli şubenin bağlı bulunduğu Askerlik Dairesi başkanlığına erken sevk dilekçesi gönderiyorsun.
    Asal'ın sitesinde her türlü bilgi var.
    http://www.asal.msb.gov.tr/

Ben aralığa diplomamı erken alamadığım için yetişemedim erken gitmek istiyorsan işlemlerine bir an önce başla .

• Aman abi orayada gelmesinler sivil hayatta fazlasıyla kafa yoruyorlar zaten. Neyse.

Bu ara 327'ler neredesiniz olmuyo ama canlı tutalım forumumuzu ;)

quote:

Orjinalden alıntı: hildor

nisana kadar haydi kızlar askere kampanyası başlatalım
  • Dün şubemi aradım, dilekçem kabul olmuş.

Nisan 2009 askerim inşallah, artık bizimde yavaş yavaş liste yapmamızın vakti geldi arkadaşlar.

1- Aşkın Yıldız / İstanbul / İstanbul Üniversitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 26 Aralık 2008; 8:26:33 >
  • 2- Hakan ÇEÇEN /Ankara/ Anadolu Üniversitesi / ajanhakan@hotmail.com
  • arkadaşlar ben şubeyi arıyorum bir türlü öğrenemiyorum yaa anlamadım yardım edin Allah aşkına

Fatih ÜNAL / YOZGAT / Anadolu Üniversitesi/ İşletme /1987
  • erken sevk dilekçesinin sonucunu bir türlü öğrenemiyorum . şubat ayında açıklanacak diyorlar nasıl oluyo anlamıyorum. oldu ki dilekçe ulaşmadı veya birşekilde kayboldu . şubat ayında öğrenceksek zaten o zamana kadar erken sevk dilekçesi başvuru tarihleride dolmuş oluyor. Allah yardımcımız olsun tertipler

327.dönem Yedek Subay Aday Adayı

Efsane 327
  • erken sevk dilekçeni şubeyi arayıp ulaşıp ulaşmadığını kontrol ettirebiliyorsun diye biliyorum ben. Gönderdikten hemen sonra arama yalnız :) 1 hafta geçsin üstünden ;)

Ben kangal askerlik şubesin göndermiştim, kangal kabul etmiyormuş :( Bir akrabam alıp postayla (iadeli tahütlü) sivas askerlik şubesine gönderdi. Haftaya arıyacağım ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek için.
  • dilekçeyi fax çekebiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muhammet_35_urlalı

bugün dilekçe için askerlik şubesine gittim acele etme ocak 5 gibi gönderelim dedi ordaki memurbey adamın var bi bildiği herhalde yani. şubeden teslim etmek dilekçeyi biraz daha mantıklı geliyor bana onun için memur abemi dinliycez bakalım.

MSB asker alma dairesi başkanlıgının sitesinden ögrendigim kadarıyla ayrıca kendi şubemi arayıp teyit ettirerek ayrıyetten de oturdugum yerdeki askerlik şubesinden ögrendigime göre erken sevk dilekçelerini şubelere değil elden ya da posta yolu ile bağlı oldugumuz askerlik şubesinin de baglı oldugu askerlik daire başkanlıgına teslim etmemiz gerekiyor. Memur beyin neden 5 ocak ı beklemeni istedigini anlamadım acıkcası.

evet arkadaş dediklerin doğru erken sevk dilekçesi askerlik daire başkanlığına gönderiliyor orda yanlış anlaşılmışım diğer arkadaşlarımı yanıltmış olmayayım. yani ben izmirdeyim aydın askelik dairesi başkanlığına gönderiyorum dilekçeyi. ben o gün işte dilekçem durum belgem ve nüfus fotokobim le birlikte şubeye yani yanlış bişey varmı diye sormak için gittim ordaki adam durum gelgesi fotokobisini beğenömedi okunmuyomuş aslıda az okunuyodu zaten fotokobi nasıl okunsun dedim memurda ozaman yenisini çıkartalım ama ocağın 5 i gibi gönderelim diye söyleyince iyi dedik ancak bunu bana durum belgesini çıkartırken esas bağlı bulunduğum şubedede söylemişlerdi. gerçi ben yine ocağın birinde damlarım şubeye yanlız bide şu var aralık ayı dilekçeleride 1 ağustos 25 eylül diye yazıyo ama ben ekimde dilekçe veren ve askere gideni biliyorum yani bilemiyorum

• quote:

quote:

quote:

bugün dilekçe için askerlik şubesine gittim acele etme ocak 5 gibi gönderelim dedi ordaki memurbey adamın var bi bildiği herhalde yani. şubeden teslim etmek dilekçeyi biraz daha mantıklı geliyor bana onun için memur abemi dinliycez bakalım.

MSB asker alma dairesi başkanlıgının sitesinden ögrendigim kadarıyla ayrıca kendi şubemi arayıp teyit ettirerek ayrıyetten de oturdugum yerdeki askerlik şubesinden ögrendigime göre erken sevk dilekçelerini şubelere değil elden ya da posta yolu ile bağlı oldugumuz askerlik şubesinin de baglı oldugu askerlik daire başkanlıgına teslim etmemiz gerekiyor. Memur beyin neden 5 ocak ı beklemeni istedigini anlamadım acıkcası.

evet arkadaş dediklerin doğru erken sevk dilekçesi askerlik daire başkanlığına gönderiliyor orda yanlış anlaşılmışım diğer arkadaşlarımı yanıltmış olmayayım. yani ben izmirdeyim aydın askelik dairesi başkanlığına gönderiyorum dilekçeyi. ben o gün işte dilekçem durum belgem ve nüfus fotokobim le birlikte şubeye yani yanlış bişey varmı diye sormak için gittim ordaki adam durum gelgesi fotokobisini beğenömedi okunmuyomuş aslıda az okunuyodu zaten fotokobi nasıl okunsun dedim memurda ozaman yenisini çıkartalım ama ocağın 5 i gibi gönderelim diye söyleyince iyi dedik ancak bunu bana durum belgesini çıkartırken esas bağlı bulunduğum şubedede söylemişlerdi. gerçi ben yine ocağın birinde damlarım şubeye yanlız bide şu var aralık ayı dilekçeleride 1 ağustos 25 eylül diye yazıyo ama ben ekimde dilekçe veren ve askere gideni biliyorum yani bilemiyorum şu anda ne kadar acele etmek gerekir

• Dilekçeleri kabul edilen arkadaşları tebrik ederim. Darısı bizim başımıza inş. Ah bir kabulsa netleşse keşke. Ocağın sonunu nasıl beklicez...
  • Şimdilik 3 kişiyiz hadi bakalım 327. dönem adayları

1- Aknyldz / Aşkın Yıldız / İstanbul / İstanbul Üniversitesi

2- AjanHaKaN / Hakan ÇEÇEN / Ankara / Anadolu Üniversitesi

3- funal / Fatih ÜNAL / YOZGAT / Anadolu Üniversitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 26 Aralık 2008; 8:26:12 >
  • Askerlik şubesine doğru yola çıkıyorum belgeleri filan vericem,hemen orda muayene yapıyorlar mı?
  • evet yapıyorlar ;)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.