Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee 325 leri ( nam-ı değer dedelerimizi )de uğurladık sayılır, sanırım sıra biz 327 lere geliyo yavaş yavaş , erken sevk için son başvuru tarihi 25 OCAK arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum.
  • nasipse bende 331. dönem olacağım eheheh konsunu daha açmayayım değil mi en azından dedelerimizin dedelerini bi yollayalım öyle açarız (:
  • bugün itibarı ile erkensevk dilekçemi ve askerlik durum belgemi askerlik dairesine kargoyla gönderdim.inşallah sonuç olumlu olur.
  • Hayırlısı olsun hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rebelboy_84

bugün itibarı ile erkensevk dilekçemi ve askerlik durum belgemi askerlik dairesine kargoyla gönderdim.inşallah sonuç olumlu olur.
  • bende 331 dönem olacağım, desene şimdiden tertip olduk
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhand0

nasipse bende 331. dönem olacağım eheheh konsunu daha açmayayım değil mi en azından dedelerimizin dedelerini bi yollayalım öyle açarız (:

• quote:

bende 331 dönem olacağım, desene şimdiden tertip olduk

tertibim şafak kaç
  • 16 Aralık tarihi itibariyel Trabzon Askerlik Daire Başkanlığına erken sevk dilekçemi APS ile gönderdim. Cuma günü şubemi aramayı düşünüyorum. İnşaallah olumlu cevaplar alırım. Şimdiden sayıyorum 115 günüm kaldı askere gitmeye. Bir giderken birde dönerken birde içtimalarda bol bol sayarız artık. Beni en çok düşündüren 2 yaşındaki oğlumdan uzakta kalacak olmak. Rabbim sabrını cümlemize versin. Kayınçoda 325. Dönem Tunceli İl Jandarma'da askerliğini yapıyor şu anda. Özcan kardeşime ve diğer tüm asker kardeşlerime hayırlı tezkereler diliyorum.
  • HADİ BAKALIM 327. DÖNEM 325 LERİN REKORUNU KIRMAK İÇİN ŞİMDİDEN YAZMAYA BAŞLAMALISINIZ GERÇEKTEN KIRILMASI ÇOK ZOR BİR REKOR KUTLARIM
  • ya hiç değilse hergün 1-2 mesaj alsın bu konu di mi? rakip saygıdeğer dedelerimiz 325 olunca böle bişey gerekiyo...
  • 327. dönem tertipler! Kaynaşalım arkadaşlar . Gösterin kendinizi
  • şafak karanlık tertip
    quote:

quote:

bende 331 dönem olacağım, desene şimdiden tertip olduk

tertibim şafak kaç

• 325.donem dedenız olarak. sakın şanlıurfaya gelmeyın derım.gelelı bır hafta oldu.şuan aklımın yarısını kaybetmıs durumdayım.gunler geçmiyor,egıtım bı zor,yemekler berbat,cepten yıyoruz.160 kişiye ıkı tane duş. valla surune surune bır haftayı geçirdik ve de geçırmeye devam edıyoruz.şimdi dıyeceksınız kı gelelı 1 hafta oldu nutuk çekıyorsunuz bıze.ben hiçbirsey demıyorum.gelınce hepınızı görecegız bakalım...
  • beyler gelin artık gözlerimiz yolllarda sizi bekliyolaruz
  • quote:

Hayırlısı olsun hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rebelboy_84

bugün itibarı ile erkensevk dilekçemi ve askerlik durum belgemi askerlik dairesine kargoyla gönderdim.inşallah sonuç olumlu olur.

senin içinde hayırlısı olur inşallah teşekkürler
  • arkadaşlar şaka maka zaman su gibi geçiyor bildiğim kadarı ile bizim için son gün 25 ocak,şimdiden yeni yıla girmeden dilekçelerle durum belgelerini gönderelim.inşallah herkesin dilekçeleri kabul olur herkese hayırlı akşamlar
  • merhaba beyler bende nasipse 327 dönemim dilekçeyide yarın vermeyi düşünüyorum artık. dilekçe konusunda biraz kafam karışık ama yardım edebilecek varmı
  • bugun itibari ile ben de dilekçemi postalamış bulunuyorum. Haftaya arayıp ögrenecegim sonucu.
  • bugün dilekçe için askerlik şubesine gittim acele etme ocak 5 gibi gönderelim dedi ordaki memurbey adamın var bi bildiği herhalde yani. şubeden teslim etmek dilekçeyi biraz daha mantıklı geliyor bana onun için memur abemi dinliycez bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammet_35_urlalı

bugün dilekçe için askerlik şubesine gittim acele etme ocak 5 gibi gönderelim dedi ordaki memurbey adamın var bi bildiği herhalde yani. şubeden teslim etmek dilekçeyi biraz daha mantıklı geliyor bana onun için memur abemi dinliycez bakalım.

MSB asker alma dairesi başkanlıgının sitesinden ögrendigim kadarıyla ayrıca kendi şubemi arayıp teyit ettirerek ayrıyetten de oturdugum yerdeki askerlik şubesinden ögrendigime göre erken sevk dilekçelerini şubelere değil elden ya da posta yolu ile bağlı oldugumuz askerlik şubesinin de baglı oldugu askerlik daire başkanlıgına teslim etmemiz gerekiyor. Memur beyin neden 5 ocak ı beklemeni istedigini anlamadım acıkcası.
  • Arkadaşlar , merhaba

Bende 327. dönem aday adayıyım dilekçemi ocak 1 de yolladım . sonuc için ocak sonunu bekleyiniz diyorlar . bilgisi olan varmı ne zaman açıklanacak erken sevk dilekçe sonuçları ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.