Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aralık dönemi her zaman yoğundur, Nisan dönemi de her zaman daha az kişi gider.

Peki neden böyledir, Aralık'ta gitmek daha mı iyi, Aralık'ta gitmeyip hata mı yaptık?

Ben açıkçası soğukta askerlik yapmaktansa sıcakta yapmayı tercih ederim, sıcağa çare var ama soğuğa yok.

325. dönemdeki arkadaşları görüyoruz forumda yazıyorlar, hemen hemen hepsi soğuktan şikayetçi.
  • Aralık dönemi kalabalık olur çünkü okul haziran temmuz gibi biter ve herkeste en yakın zamanda askere gitmek ister. Bu yüzden aralık dönemi her zaman kalabalık olur ;) Nisan dönemi çok orta bir dönem ve genelde pek gidilmez :) Eminim herkesin özel bir nedeni vardır, yoksa nisan pek tercih edilen bir dönem değil.

Sıcakta soğuk kadar kötü. Sıcakta üstünüz yapış yapış olur, çok terlerseniz ve devamlı koşturursanız pişik olursunuz ki zindan olur hayat. Ayakta sıcaktan mantar olur (yani her durumda pudraya ihtiyaç var :) ) Ayrıca millet denize havuza tatile giderken siz (bende) askerlik yaparsınız :) Herşeyin bir zorluğu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akalistanbul

selamlar..
    ben 2010 kadar tecilliydim. erken sevk dilekçesinde tecilimin iptal edilip nisan 2009 da alın beni falan gibilerden yazdım özet olarak.. yani tecil bozma ve erken sevk işini tek dilekçede belirttim .. olması gerekende bumu yoksa nanaymı olurum.. ?? ask.dair.başklığımıda arayamıyom şindi tırsıyom önce size sorıyım dedim..
    teşekkürler iyi günler..

he bide ne zaman sonuçlanır 25 ocağı beklersek bide terslik olursa zamanıda kaçıcak.ben tırsıyorum kendi adıma.. tecil yaparkende kaç gün git-gel yaptım baya uğraşmıştım işler çok yavaş ilerliyo malum....

arkadaşım ben bugün gittim tecilimi bozdurmak için..bişeyler doldurdum, şubeme faks çekilcekmiş, ordan da gelen

cevapla(durum belgesi) birlikte o doldurduklarımı ankara'ya postalıycakmışım..öyle dedi çalışan bayan..

öğleden sonra yine gitcem şimdi..pöööffff..

• quote:

selamlar..
    ben 2010 kadar tecilliydim. erken sevk dilekçesinde tecilimin iptal edilip nisan 2009 da alın beni falan gibilerden yazdım özet olarak.. yani tecil bozma ve erken sevk işini tek dilekçede belirttim .. olması gerekende bumu yoksa nanaymı olurum.. ?? ask.dair.başklığımıda arayamıyom şindi tırsıyom önce size sorıyım dedim..
    teşekkürler iyi günler..

he bide ne zaman sonuçlanır 25 ocağı beklersek bide terslik olursa zamanıda kaçıcak.ben tırsıyorum kendi adıma.. tecil yaparkende kaç gün git-gel yaptım baya uğraşmıştım işler çok yavaş ilerliyo malum....

arkadasım bende 2010 a kadar tecilliydim.dun askerlik subesine gidip erken sevk istedim.Sana verilen dilekcede tecilini bozmak istediğini belirtiyorsun.Senle ilgilenen bayanada gitmek istediğin donemi soyle.mesela nisan donemine askere alınmak istiyroum dedim ben.Geri kalan işlemleri o halldediyo.Sanada bi belge vericek.Erken sevk olunduğuna dair.Mart ayında da sevk evraklarını almaya gidiceksin.sonrada sınav....

• arkadaşlar bende varım bendee:):)
    hakan_0785/FERDİ TUNCER/ANTALYA/FIRAT ÜNİVERSİTESİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanHaKaN

Aralık dönemi kalabalık olur çünkü okul haziran temmuz gibi biter ve herkeste en yakın zamanda askere gitmek ister. Bu yüzden aralık dönemi her zaman kalabalık olur ;) Nisan dönemi çok orta bir dönem ve genelde pek gidilmez :) Eminim herkesin özel bir nedeni vardır, yoksa nisan pek tercih edilen bir dönem değil.

Sıcakta soğuk kadar kötü. Sıcakta üstünüz yapış yapış olur, çok terlerseniz ve devamlı koşturursanız pişik olursunuz ki zindan olur hayat. Ayakta sıcaktan mantar olur (yani her durumda pudraya ihtiyaç var :) ) Ayrıca millet denize havuza tatile giderken siz (bende) askerlik yaparsınız :) Herşeyin bir zorluğu var.

Doğuya düşersek yanarız yaz sıcağında.

• Merhaba arkadaşlar, bende yeni üye oldum siteye... Nisan 2009 yedek subay aday adayıyım...İstanbulda oturuyorum fakat kütüğüm düzcede... Bütün işlemlerimi istanbuldaki şubeden hallettim ve askerlik durum belgemi aldım. Şimdide erken sevk dilekçesini göndericem. ''Kocaeli Askerlik Daire Komutanlığı'' bana söylenen yer burası, herhangi bir yanlışlık yoktur dimi? Postada sıkıntı olabilir dendiği için elden teslim edicem... Nisan celbine çıkarsam çok ii olur yoksa sevk tarihim 31/03/2010 gözüküyor.
    Söylenenlere göre kesin kabul oluyormuş dilekçeler...Benide ekleyebilirsiniz listeye

bruzai / Ender ORAL / İSTANBUL / Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

• quote:

arkadasım bende 2010 a kadar tecilliydim.dun askerlik subesine gidip erken sevk istedim.Sana verilen dilekcede tecilini bozmak istediğini belirtiyorsun.Senle ilgilenen bayanada gitmek istediğin donemi soyle.mesela nisan donemine askere alınmak istiyroum dedim ben.Geri kalan işlemleri o halldediyo.Sanada bi belge vericek.Erken sevk olunduğuna dair.Mart ayında da sevk evraklarını almaya gidiceksin.sonrada sınav....

sen kendi yerli şubenemi gittin naaptın ? bayan hallediyo falan da demişsin acaip şaşırdım
    bana yabancı askrlik şubesinde bi bayan gösterki fax max ıvır zıvır git gel istemeden herşeyi hallettsin:)

ben şöyle diyim o zaman; istnblda yaşıyorum ama kütük kastamonu.. ask dairesi başk.'na tecili iptal edin ve beni alın dediğim bir tane dilekçe ve durum belgemi yolladım.. benim olayım bu ..

• quote:

arkadaşım ben bugün gittim tecilimi bozdurmak için..bişeyler doldurdum, şubeme faks çekilcekmiş, ordan da gelen

cevapla(durum belgesi) birlikte o doldurduklarımı ankara'ya postalıycakmışım..öyle dedi çalışan bayan..

öğleden sonra yine gitcem şimdi..pöööffff..

ya abicim senin iş uzun. durum belgen neden yok senin anlamadım. tecilliyim diyosun ama neye göre? misal ben temmuzda 2 sene tecil ettirmiştim (senin dediğin şeyleri yaparak ) ve durum belgemi almıştım..
  • 327. Dönem DH vatan fedaileri

1- Aknyldz / Aşkın YILDIZ / İSTANBUL / İstanbul Üniversitesi

2- AjanHaKaN / Hakan ÇEÇEN / ANKARA / Anadolu Üniversitesi

3- funal / Fatih ÜNAL / YOZGAT / Anadolu Üniversitesi

4- Rebelboy_84 / Murat KOPGİR / İSTANBUL / Dumlupınar Üniversitesi

5- mehmetchik / Mehmet BULUT / KONYA / Anadolu Üniversitesi

6- Y.Erkan / Yusuf Erkan YILMAZER / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

7- tamuroglu / Sabrican TAMUROĞLU / BURSA / Uludağ Üniversitesi

8- eyupsultan / Eyüp AKÇAKOCA / TOKAT / Marmara Üniversitesi

9 - tortus / Cihan KOÇAK / İSTANBUL / Yıldız Teknik Üniversitesi

10- kurt_russ / Kadir ASMAZ / NİĞDE / Ankara Üniversitesi

11- emreyener / Emre YENER / ZONGULDAK/ İstanbul Kültür Üniversitesi

12- scream61 / Emre TİRGİL / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

13- iskender4285 / İskender AÇIK / KONYA / ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

14-Hazırasker / Eren Sağanak / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

15-muhammet_35_urlalı / Muhammet Akşit / İZMİR / Anadolu Üniversitesi

16- lovecity / Kaan Şafak / KOCAELİ / Anadolu Üniversitesi

17- hildor / Akın KIR / SAKARYA / Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

18- arnavut_serif / Şerif DEMİRYÜREK / İSTANBUL / Anadolu Üniversitesi

19- bruzai / Ender ORAL / İSTANBUL / Eskişehir / Osmangazi Üniversitesi

• merhaba arkadaşlar bende googlede bu siteyi bulup işe yarayan bilgilere ulaştım bende 2009 nisan celbi yedek subay aday adayıyım
    bütün evraklarımı hazırladım hala düşünüyom gideyimmi gitmeyeyim diye.bide nisanda astek alımları sizce fazla olurmu
  • quote:

quote:

sen kendi yerli şubenemi gittin naaptın ? bayan hallediyo falan da demişsin acaip şaşırdım
    bana yabancı askrlik şubesinde bi bayan gösterki fax max ıvır zıvır git gel istemeden herşeyi hallettsin:)

ben şöyle diyim o zaman; istnblda yaşıyorum ama kütük kastamonu.. ask dairesi başk.'na tecili iptal edin ve beni alın dediğim bir tane dilekçe ve durum belgemi yolladım.. benim olayım bu ..

kutuğum eyupte olduğu için halıcıoğlunun eyup askerlik subesine gittim.benim butun dosyalarım orda zaten.senin kutuğun kastamonudaymıs.benim kadar sanslı olamayabilirsin..
    askerlik subesinde yaptığım tek sey dilekce doldurmak ve kağıtlarımı gidip albaya imzalatmak.bundan ibaret.başkada bişey yapmadım

• Anlaşıldı bu liste uzayıp gidecek, her posta 100 satırlık listeyi koymak anlamsız olur.

Ben Google'un Excel'inde bir liste oluşturdum, artık listeyi burdan takip edelim, yeni eklenecek arkadaşlar varsa bana PM atsınlar veya konuya post atsınlar listeye ekleyeyim. Liste isim eklendikçe otomatik güncellenmektedir.

327. Dönem DH Vatan Fedaileri Listesi için Tıklayın (19 Vatan Fedaisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 6 Ocak 2009; 15:28:15 >
  • 7 ocakta bütün evraklarımı verecem şubeye nisanda artık neolacaksak bakacaz.komondo olmak istiyorum seçeneğini işaretleyen varmı
  • Aknyldz,
    Kardeşim Google Excel düzenlemen 10 numara olmuş, eline sağlık...
    Hadeyin bakalım 327.dönemler...Listeyi kabartalım...
  • arkadaşlar bende cuma günü müracat yapıcam ama heyecenlıyım kartal şubeye gidecem işlemler nasıl işliyor muayene işlemleri nerede nasıl oluyor halleden varsa bi zahmet ona göre hazırlıklı gidelim
  • arkaadslar facebbokta grup olusturdum.327.donem yedek subay adayları diye.327.donem yedek subay diye aratırsanızcıkar veya
    http://www.facebook.com/group.php?gid=119833420018 linkinde
  • mrh.devrelerım nasılsınız bana yakın olan varmı konyadan yada yakın ıllerden...
  • BU LİSTE İNŞ.325,DONEMLERI GECECEK SALT COGUNLUGUYLA :
  • arkadaşlar bende cuma günü müracat yapıcam ama heyecenlıyım kartal şubeye gidecem işlemler nasıl işliyor muayene işlemleri nerede nasıl oluyor halleden varsa bi zahmet ona göre hazırlıklı gidelim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.