Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torunlar beklıyoruz sizi artık.acemı bırlıgı bıttı.yavas yavas sızde yaklasıyorsunuz bıze.şafak 129
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicranyarası

torunlar beklıyoruz sizi artık.acemı bırlıgı bıttı.yavas yavas sızde yaklasıyorsunuz bıze.şafak 129

Bizimde başkalarını bekliyeceğimiz gunler gelecek:))
    hersey sırayla
  • quote:

Orjinalden alıntı: guardiola

ya arkadaşlar..bu erken sevk dileçesi nasıl bişey..

bildiğimiz; şöyle şöyle bi durum var..şu celp döneminde askerliğe erken sevkimi

talep ediyorum diye yazıp imzalayıp, durum belgesiyle birlikte yolluyo muyuz şubemize??

arkadaşım asalın sitesinde matbusu var ama ben mesela şubede hazır doldurdum biraz değişikti. şöyleki

işte 2009/10 grup nosu ile askerlik kararı aldırdım bilmemne sebeblerden dolayı askere biranönce (nisan 2009 ) döneminde gitmek istiyorum. askerlik durum belgesi fotokobisi ve nüfuz fotokobisi ile birlikte bağlı bulunduğun askerlik dairesi başkanlığına gönderiyorsun şubene falan deil haaaaa
  • ayrıca bende bişey soracam şimdi bende erken sevk dilekçesini 5 ocakta yollamıştım.askerlik dairesi başkanlığına iadeli taahütlü gerçi daha iletildi belgesi geri gelmedi ama arayıp sorsammı diyorum daire başkanlığını işte dilekçem ulaştımı işleme konuldumu yani orada öyle görebiliyorlarmı bilgisayardan felan yoksa dikkate almazlarmı telefonumu diye iç geçiriyorum kendi kendime ama dilekçe gönderen arkadaşlar yaptınızmı böyle bişey acaba cevap verirmisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamuroglu

quote:

Orjinalden alıntı: 16txs1963

16txs1963 / Hüseyin Esat KANDEMİR / BURSA / Balıkesir Üniversitesi

Merhaba arkadaşlar. Bende verdim erken sevk dilekçemi. Ayın 25inde şubemden öğreneceğimi söylediler. Büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum. Bakalım kısamı çıkacak uzunmu... Kamu Yönetimi mezunuyum. bizden uzun çıkmaz diye düşünüyordum. Aralaıkta 3 arkadaşımı uzun dönem uğurladım. Bakalım bize ne çıkacak. Hepimizin hakkında hayırlısı.
    Böyle bir sayfa açtığınız içinde ayrıca teşekkürler...

herşerim aramıza hoşgeldin ;)

Hoşbulduk hemşerim... Forumda gezinirken gözüme takıldı sayfa bir baktımki tertipler burda :)) Fikir alışverişi iyidir.Hep beraber uzun bir dönem atlatıcaz inşallh.

Sağdan soldan birşeyler duydum arkadaşlar. Nisan celbinde uzun dönem çıkma ihtimali yüksektir diye.Bunun doğruluk payı nedir. Uzun dönem hangi kriterlere dayanıyor.

• dilekçelerinizin ulaşıp ulaşmadıgını askerlik daire başkanlıgını arayıp kontrol edin mutlaka. ben normal postayla verdim sonra 10 kkere aradım:D
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bende verdim erken sevk dilekçemi. Ayın 25inde şubemden öğreneceğimi söylediler. Büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum. Bakalım kısamı çıkacak uzunmu... Kamu Yönetimi mezunuyum. bizden uzun çıkmaz diye düşünüyordum. Aralaıkta 3 arkadaşımı uzun dönem uğurladım. Bakalım bize ne çıkacak. Hepimizin hakkında hayırlısı.

Hoşbulduk hemşerim... Forumda gezinirken gözüme takıldı sayfa bir baktımki tertipler burda :)) Fikir alışverişi iyidir.Hep beraber uzun bir dönem atlatıcaz inşallh.

Sağdan soldan birşeyler duydum arkadaşlar. Nisan celbinde uzun dönem çıkma ihtimali yüksektir diye.Bunun doğruluk payı nedir. Uzun dönem hangi kriterlere dayanıyor.

oyle bişey olduğunu zannetmiyorum.turk milletinin yaptığı en iyi sey soylenti cıkarmak:)))aldırıs etme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazırasker -- 7 Ocak 2009; 22:42:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hildor

dilekçelerinizin ulaşıp ulaşmadıgını askerlik daire başkanlıgını arayıp kontrol edin mutlaka. ben normal postayla verdim sonra 10 kkere aradım:D

cevap için saok arkadaşımda 10 kere aradın sonra ne cevap verdiler ve en önemlisi cevap veren orada bir memurmu yoksa arayıpdurmanı bıraksın diye geldi geldi diye sallayan birimi yani aradığında ne ciddiyette cevap veriliyo
  • valla benim de içim içimi yiyo.. kabul edilmemesi neyse de gözden kaçar bişe olur en kötüsü o ... sonra 25 ocakta geçer al başına belayı :)
  • Bende yarın sabah postaya vercem erken sevk dilekçesini... Fakat yanında gönderceğimiz askerlik durum belgesinin aslını mı yoksa fotokopisini mi göndercez...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruzai

Bende yarın sabah postaya vercem erken sevk dilekçesini... Fakat yanında gönderceğimiz askerlik durum belgesinin aslını mı yoksa fotokopisini mi göndercez...???

dostum askerlik durum belgesinin okunaklı bir adet fotokopisini göndereceksin.aslı sen de kalacak..hayırlı haberler alman dileğiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

quote:

quote:

quote:

oyle bişey olduğunu zannetmiyorum.turk milletinin yaptığı en iyi sey soylenti cıkarmak:)))aldırıs etme bence.

Kardeş haklısın bende öylü düşünüyorum ama Türk milletinin bir huyu daha var.. Söylentilere kulak asar

• quote:

Orjinalden alıntı: tekin4040

quote:

Orjinalden alıntı: bruzai

Bende yarın sabah postaya vercem erken sevk dilekçesini... Fakat yanında gönderceğimiz askerlik durum belgesinin aslını mı yoksa fotokopisini mi göndercez...???

dostum askerlik durum belgesinin okunaklı bir adet fotokopisini göndereceksin.aslı sen de kalacak..hayırlı haberler alman dileğiyle..

Saol kardeşim teşekkür ettim...
  • Selam arkadaşlar..
    Sadece aranıza katılmak için üye oldum foruma..
    Aralık için erken sevk başvurusu yaptığım zamanlarda google'dan bulmuştum 325. dönemlerin konusunu henüz belli olmadığı için sonuç üye olmamıştım ama dışarıdan takip ettim arada çok iyi bir ortam oluşmuştu. Kabul edilmedi başvurum tekrar Aralık başında Nisan için başvurduk bakalım..
    Bu sefer hem çok erken başvurdum hem de herkes Nisan'da başvuruların hepsi kabul olur yoğunluk olmaz gibi kesin konuşunca dedim bu sefer açayım üyeliğimi de yavaş yavaş ısınalım ortama bizde..
  • Buarada 325'ler de bi sayfabaşı muhabbeti vardı hep
    Bende forumda ki ilk mesajım da sayfa başı olmuşum
  • Hem hoşgeldin, hem tebrikler o zaman...
  • Hoşbulduk
  • selam arkadaslar ..bende katıldım aranıza tesekkurler bu uygulama için ..
    benım kafama takılan soru şu:
    duyduguma gore bıze yapılan sınav formalıteymıiş.. yanı askerıye kendı ıhtıyacına gore belırlıyomuss kısa veya uzun donemi... dogru mu acaba .?
    bı de bu uzun donemlerın maaşı ne kadar bılenınz var mı .?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceteris33

selam arkadaslar ..bende katıldım aranıza tesekkurler bu uygulama için ..
    benım kafama takılan soru şu:
    duyduguma gore bıze yapılan sınav formalıteymıiş.. yanı askerıye kendı ıhtıyacına gore belırlıyomuss kısa veya uzun donemi... dogru mu acaba .?
    bı de bu uzun donemlerın maaşı ne kadar bılenınz var mı .?

Sınıflara ve yere göre değişiyor. taze örnek vereyim oğlum 319. dönem Jandarma asteğmen olarak yaptı. 2 ay oldu geleli ve 1730 tl maaş alıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.