Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek isterim,çok sıcak insanların olduğunu hissediyorum.inşallah herkesin sevk dilekçeleri kabul olur.
  • arkadaşlar iyi akşamlar bugün saat 10 gibi askerlik daire başkanlığını aradım erken sevk dilekçemin ulaştığını teyit etmek için servisteki bir bayanla konuştum ismimi sordu söyledim dilekçemin geldüğini söyledi peki nisan celbinde askere deyip cümlemim devamını tahmin edebilirsiniz işte cümlemi bitirmeden evet askersin dedi yani şuki dilekçeyi geç göndermemek dışında kabul olmama olasılığı yok.
  • valla çok doğru söylemişsin bencede erken sevk dilekçesini gönderen herkesin dilekçesi kabul olur.hatta 25 sonra bile dilekçelerin kabul edileceğini düşünüyorum.çünkü 325.lerin son günü 25 eylüldü ama 7 ekime kadar aldılar....
  • Bizim forum iyice şenleniyor hey gidi be Dhforum amma adam gönderiyor askere bir de aynı yere düşersek ne güzel olur yahu en azından yabancılığı çabuk atlatılır.Bende bu sıklıkla olur girdiğin ortama ayak uyduramama,insanlara çabuk ısınıyorum ama ne bilim okullara bile ilk senelerde zor ısınmışımdır nedense.Neyse bana da 20 Ocak'ta ara dediler Sivas'dan hadi bakalım hayırlısı artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yiğidolar58

selamün aleyküm

aleykumselam kardes.aramıza hoşgeldin
  • bu arada aynı grubu facebooktada kurduk.isteyen katılabilir
    http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=119833420018&ref=mf
  • Bugün aradım ask. daire başkanlığını adam iki kere kontrol etti ama dilekçeniz gelmemiş dedi.. ben biliyorum abi illa bi aksilik çıkacak...
    fax çek yarın falan dedi ama bende bu şans varken faxda gitmez valla ya..
    olmadı paşa paşa memlekete gidip halledicez şu fax ıda bi deniyim de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: akalistanbul

Bugün aradım ask. daire başkanlığını adam iki kere kontrol etti ama dilekçeniz gelmemiş dedi.. ben biliyorum abi illa bi aksilik çıkacak...
    fax çek yarın falan dedi ama bende bu şans varken faxda gitmez valla ya..
    olmadı paşa paşa memlekete gidip halledicez şu fax ıda bi deniyim de..

boşver kardeş canını sıkma herşeyde bi hayır vardır.yarın fax çeker sonra telefon açarsın,ama neden dilekçe ellerinde olmamış posta yoluyla göndermedinmi?
  • ben daha telefon bile açmadım hem fax çekmiştim hemde belgeleri kargoyla gönderdim.yani işi garantiye aldık.inşallah bi problem olmaz.öyle olsaydı zaten kargo bana geri gelirdi....
  • Arkadaşlar bende bu gün üsküdar askerlik şubesinde ilk işlemleri yaptırdım yarın gata da muayene olup yetişirse yarın yine askerlik şubesine gidicem bakalım umarın işlemler biter inşallah. Bu arada boş bi askerlik şubesi arıyorsanız istanbulda kadıköy-üsküdar askerlik şubeleri gerçekten süper yine burdan bi arkadaş söylemişti kadıköy askerlik şubesi kalabalık değil diye gerçekten yedek subay adaylarını ayrı bi numaradan alıyorlar o yüzden hızlı geliyor inşallah en kısa zamada listeye bende eklenirim......
  • arkadaşlar bende dilekçeyi verdiğimde sordum: bu dönemde dilekçeyi geçirmeyen herkez alınır dediler.. hayırlısı olsun bakalım
  • arkadaşlar bu askerlik şubelerinin çalışma saatlerini bilen var mı acaba? yarın bir randevumdan 11:30 gibi çıkıcam, halıcıoğluna gidicem. açılış saatinden önce gitmeyim diyorm
  • mrh.arkadaşlar....aslan tertıplerım nasılsınız forumun maşallahı var....aman hep boyle olsun..saygılar.....
  • askerlik şubeleri çalışma saatleri 8,30-12,30--13,30-17,00
  • nisana ne kaldı yahu 325. tertip kısa dönemlerin yemin törenleri geldi çattı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskender4285

mrh.arkadaşlar....aslan tertıplerım nasılsınız forumun maşallahı var....aman hep boyle olsun..saygılar.....

ASLAN DEME
  • aps ile yollamıştım 15 gün önce ama adam yok diyo.. neyse yarında fax çekiim artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

askerlik şubeleri çalışma saatleri 8,30-12,30--13,30-17,00

eyw hacım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 16txs1963

Yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Tam işe başlıcakken vazgeçtim askerliği aradan çıkartmak istedim bencede en iyisini yaptım. ama şimdi 4 ay nasıl geçecek :o))) Varmı fikri olan :))

Banada dilekçen elimize ulaşmış işleme konulmuş dediler, % 90- 95 ihtimalle nisan da askersin dediler. Şubat ayının 2. haftasında şubene sor, sonucu bildirsinler dedi.
  • Bu arada forumdaki listede ikamet edilen il diyor benim ikamet edilen il zonguldak değil ki istanbul, memleket zonguldak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyener -- 9 Ocak 2009; 0:28:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.