Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rebelboy_84

bizim konuyla alakası yok ama internetten koç firmasıyla ilgili güzel bi resim buldum krizden önce ve krizden sonra bakalım beğenecekmisiniz.inşallah moderatörden ceza almayız

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA

Süper Kriz ortamında askere gitmek en iyi alternatifimiz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.Erkan -- 10 Ocak 2009; 20:53:10 >

• selamun aleykum.arkdaslar nasılsınız gurbanlar....325 bızı beklıyormus.:) daha gıdelı kacgun oldu bu arkadaslrımızın.Dieleğim o ki kısada uzunda yapan kardeşlerımızın sağ salım inşşaallah evlerine dönemeyi nasip etsın rabbım..
  • way be 327'ler hazırlanıo, bi 325. dönem asteğmeni olarak askerlikte bir ayı gördüm geçirdim, şu anda ne olarak gitmek istersin diye sorsalar yine asteğmen derim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskender4285

selamun aleykum.arkdaslar nasılsınız gurbanlar....325 bızı beklıyormus.:) daha gıdelı kacgun oldu bu arkadaslrımızın.Dieleğim o ki kısada uzunda yapan kardeşlerımızın sağ salım inşşaallah evlerine dönemeyi nasip etsın rabbım..

o 325 ler önce kendileri gelsinlerde yerlerine ondan sona beklesinler sizi :d önce biletleri bi alalim onlardan dimi :)) (denizci arkadaslar icin) herkese hayirli teskereler diliyorum simdiden hic büyütmeyin gözünüzde askerligi basladigi gibi bitiyor emin olun ama son 20 gün gecmek bilmiyor ben 8 gün izin kullandigim icin 15 günüm var ocak 26 dedimmi bu cocuk kacar :) acemiligin kiymetini bilin bol bol eglenin orda ehehue gerci benim usta birligim cok daha rahat ama :) sekil 1 a :) bu saatte nette takilabiliyorum istedigim yemegi söyliyebiliyorum gibi ama acemilik gibisi yok derim özellikle iskenderun deniz alayina 5. bölüge düserseniz.. 4 tane kisa dönem arkadasimiz yarin yani pazar günü aksam 5 e kadar sayet dagitim izni kullanmamislarsa buraya tesrif edicekler kapidan ben karsilicam onlari zevkle :)

sivilin tadini bol bol cikarin.. acemilikte yaniniza hic bisi götürmeyin herseyi veriolar bosa yük tasimayin. Neyse yine muhabbet ederiz simdilik kendinize iyi bakin bol bol gezin eglenin.

KARSIYAKALI..!!
    Safak 15..

• merhaba arkadaşlar dün 325. dönem antebe giden arkadaşımla telefonla konuştum cuma günü yemin törenlerini yapmışlar. ailesi yemin törenine geldiği için izin almış ailen gelmediği taktirde dışarı çıkamıyormuşuz. arkadaşım antebe 270 kısa dönem geldik hepimizde aynı yerde kaldık dedi ve çevremden edindiğim bilgilere göre kısa dönemlerin acemilik yaptığı şehirden çıktıkları çok nadir.
  • 325. ler teslim oluyor hepinize kolay gelsin
  • Bir sorum var.
    bende nisan 2009 dönemine erken başvuranlardanım. Fakat bir sorunum var. 25.11.2008 tarihinde dilekçemi iadeli taahhütlü olarak PTT ile gönderdim. Fakat hala ulaştığına dair gönderdiğim taahhüt elime ulaşmadı. Ne yapmamaı önerirsiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeXeR

Bir sorum var.
    bende nisan 2009 dönemine erken başvuranlardanım. Fakat bir sorunum var. 25.11.2008 tarihinde dilekçemi iadeli taahhütlü olarak PTT ile gönderdim. Fakat hala ulaştığına dair gönderdiğim taahhüt elime ulaşmadı. Ne yapmamaı önerirsiniz? Teşekkürler.

barkot numarası ile rtt nin internet sitesinden bi sorgula bakalım orda gönderinin nerede oldugunu yazıyor..daha olmadı gonderdiğin yerin tel nosunu bulup arayabilirsin..
  • elindeki üstünde bakod yapıştırılmış ufak kağıtla ptt ye git ve sor belki sana ulaşılamadığından dolayı ptt de bekliyordur çünkü senden başkasına teslim edilmez.
    quote:

Bir sorum var.
  • s.a. tertıpler nasılsınız yav havalar soğuk gıdıyor bıraz bızım buralarda.şaka maka günler vızır vızır gecıyor.yakından bızde ınsallah burdan hadın 329.nerdesınız derız ınsallah..kendınıze ıyı bakın....
  • ARKADAŞLAR MERHABA....BİR KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR KISA SÜREDE CEVAPLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİMM.

ASKERLİĞİMİ AĞUSTOS 2010 TARİHİNE KADAR TECİL ETTİRDİM.FAKAT ŞİMDİ EN KISA SÜREDE ASKERE GİTMEK İSTİYORUM....

4 SENELIK MEZUNUYUM MAKINE MUHENDISIYIM.4 SENELIKLERIN DONEMI EN YAKIN NISAN 2009...

TECİLİ BOZDURUP BU DEVREYE KATILMA SANSIM VAR MI...EGER AGUSTOS A KALIRSA BENIM ICIN COK SIKINTI OLUR...
    BUNUN ICIN NE YAPMALIYIM ERKENDEN GITMEK ISTIYORUM DESEMDE YINE EN ERKEN NISANI MI BEKLERIM ...

BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM....
  • 325lere bak sen askere gitmişler yeminlerini etmişler birde torun bekliyolar daha geçen gün yolladım arkadaşı ya oda etti yeminini. bakalım bizede bugünler nasip olacak inşallah.. Bu arada sayfa ağır gidiyo. Nisana yaklaştıkça hızlanır umarım...
  • ARKADAŞLAR MERHABA....BİR KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR KISA SÜREDE CEVAPLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİMM.

ASKERLİĞİMİ AĞUSTOS 2010 TARİHİNE KADAR TECİL ETTİRDİM.FAKAT ŞİMDİ EN KISA SÜREDE ASKERE GİTMEK İSTİYORUM....

4 SENELIK MEZUNUYUM MAKINE MUHENDISIYIM.4 SENELIKLERIN DONEMI EN YAKIN NISAN 2009...

TECİLİ BOZDURUP BU DEVREYE KATILMA SANSIM VAR MI...EGER AGUSTOS A KALIRSA BENIM ICIN COK SIKINTI OLUR...
    BUNUN ICIN NE YAPMALIYIM ERKENDEN GITMEK ISTIYORUM DESEMDE YINE EN ERKEN NISANI MI BEKLERIM ...

• quote:

Orjinalden alıntı: eraxable

ARKADAŞLAR MERHABA....BİR KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR KISA SÜREDE CEVAPLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİMM.

dostum nisan 2009 a yetişirsin..bunun için 25 ocak 2009 tarihine kadar ellerinde olacak sekılde askerlik şubenin bağlı bulunduğu askerlik daire başkanlığına dilekçe yazman yeterli..bende erken sewk dilekçesi werenlerdenım..aynı zmanda bnm de brans mak. müh. baglı oldugun askerlik şubesinden saglıklı bilğiler alabilirsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: tekin4040

quote:

Bir sorum var.

barkot numarası ile rtt nin internet sitesinden bi sorgula bakalım orda gönderinin nerede oldugunu yazıyor..daha olmadı gonderdiğin yerin tel nosunu bulup arayabilirsin..

Teşekkürler kardeş. PTT sin sitesine girip barkod numarasını kontrol ettim. Gönderdiğim dilekçe Askerlik Dairesine ulaşmış. Ben yinede yarın telefonla arayıp birdaha sorayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeXeR -- 12 Ocak 2009; 1:02:25 >

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR MERHABA....BİR KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR KISA SÜREDE CEVAPLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİMM.

dostum nisan 2009 a yetişirsin..bunun için 25 ocak 2009 tarihine kadar ellerinde olacak sekılde askerlik şubenin bağlı bulunduğu askerlik daire başkanlığına dilekçe yazman yeterli..bende erken sewk dilekçesi werenlerdenım..aynı zmanda bnm de brans mak. müh. baglı oldugun askerlik şubesinden saglıklı bilğiler alabilirsin..

Birde buna ek olarak askerlik şubesinden "durum belgesi" alıp göndermeniz gerekiyor diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bir sorum var.

Teşekkürler kardeş. PTT sin sitesine girip barkod numarasını kontrol ettim. Gönderdiğim dilekçe Askerlik Dairesine ulaşmış. Ben yinede yarın telefonla arayıp birdaha sorayım.

o zman senin gönderdigin onlara ulaşmış geri gelen taahhudname sana ulaşmamış daha..benımki de geç gelmişti..köy kasaba gibi bir yerde oturabiliyorsan olabilir..gönderdikten 20 gün kadar sonra gelmişti bana..

• quote:

quote:

quote:

Birde buna ek olarak askerlik şubesinden "durum belgesi" alıp göndermeniz gerekiyor diye biliyorum.

ewet onu saten göndereceksin bir adet dilekçe we 1 adet askerlik durum belgesinin okunaklı bi fotokopisi( aslını gonderme) istemedilir ama bn 1 adet de kimlik fotokopisi koymuştum zarfa..

• arkadaşlar merhaba bende 327 dönem yedek subay adayım herkese selamlar kolay gelsin bu arada askerlik işlemlerimi tamamladım sorusu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirim
  • şimdi arkadaşım bende aynı durumdaydım fakan bir an önce gideyim dedim :) aslında çalışıyorum ama piyasa kötü ne olacağı belli o yüzden askerlik aradan çıksın dedim.neyse geleim kötüye abi öncelikle bendeki olan durumu anlatayım.4 TANE VESİKALIK FOTO ÇEKTİRİYOSUN SAKALSIZ FALAN ONDAN SONRA SKERLİK ŞUBESİNE GİDİYOSUN GERÇİ BENMKİSİ BAYA KAVGA DÖVÜŞ OLDU VE BU ÜLKEDE AĞLAMAYANA MEME YOKMUŞ ONUDA ORDA GÖRDÜM:) NEYSE ASKERLK ŞUBESİNE GİTTİM SAAT 17.00 GİBİ ASKER BENİ İÇERİYE ALMADI NİYE ALMIYOSUN DEDİM DEDİ MEMURLAR GİTTİ ONLAR ERKEN GELİP ERKEN GİDİYORLAR BIRAKIRMIYIM PEŞİNİ İŞYERİNDEN İZİN ALMIŞIM PATRONDAN HER SANİYE İZİN Mİ ALACAM BASTIM YAYGARAYI BURASI MİLLETİN BABASININ YERİ NASIL GİDERLER DİYE Kİ BİLİYORUM MESAİ 17.30 DA BİTİYOR :) DEDİM TELEFONLARI VAR BURANIN BEN TSK YI ARAYACAM DIŞARIDADA PANO VAR PANODA TEL VAR DEDİ NEYSE ORAYA YÖNELDİM ABİ DEDİ ASKER YEDEK SUBAYMISIN EVETE DEDİM OYLE DESENE ABİ DEDİ NORMAL ER OLSAN SENİ İÇERİ ALMAZDIM AMA YEDEKSUBAYLARINKİ 17.30 A KADAR BURDALAR DEDİ MÜTHİŞ BİR GURURLAR İÇERİ GİRDİM :) DEDİM ASKER BÖYLE YAPIYOSA İÇERİDE NE GELECEK BAŞIMA NEYSE İÇERİ GİRDİM DEDİM BEN ASKERE GİDECEK BAYAN GÖREVLİ BAŞLADI FIRÇAYA MESAİ BİTİNE Mİ GELİYOSUN FALAN FİLAN DİYE AMA ZATEN SABAHTAN BERİ KAN BEYNİME SIÇARAMIŞ SEN KİME BAĞIRIYOSUN DEDİM İŞTEN ANCA İZİN ALDIM GELDİM Kİ DAHA DA MESAİ BİTMEMİŞ BANA BÖYLE KONUŞMAYADA HAKKIN YOK FALAN ORDA SUBAYLAR DÖNÜP BAKTILAR NE OLUYOR DİYE DELİ Mİ BU DİYE:) TABİ KADINDA AFALLADI:) SONRA İŞTE GİT ÇIKIŞININ 4 TANE FOTOKOPİSİNİ ÇEKTİR DEDİ 2 TANE DE NÜFUS CÜZDANINKİNİ KAPIDAKİ ASKERDEN DE BAŞVURU FORMUNU AL DEDİ NEYSE KOŞTUDUM HEMEN ASKERE DEDİM NERDE FOTOKOPİ ÇEKTİREBİİRİM ABİ DEDİ DIŞARDA KARŞIDA Bİ YER ORAYA KOŞTURDUK ELEMAN OTO TAMİRİCİSİ TABİ BULMUŞ YOLUNU İŞTE TER İÇERİSİNDE İÇERİ GİRDİM BAKTIM ODA FIRÇALAYACAK :) İŞTE TAM MAKİNEYİ KAPATIRKEN Mİ GELİYOSUN İŞTE O AN GÖZÜMÜN DÖNDÜĞÜ ANDIR:) SANA MI SORACAM KEYFİMİZDEN GELMEDİK ÇEKİYOSAN ÇEK NEDİR BU HERKESETEKİ HAVA NİYE TRİBE GİRİYOSUN FALAN DEDİM MAKİNEYİ AÇTI ÇEKTİ TABİ 5 YTL VERDİM:) 6 PARÇA FOTOKOPİ İÇİN ARTIK ONUN İÇİNDE KAVGA EDECEK HALİM YOKTU :) OLSA ONUNDA TARTIŞMASINI YAPARDIM NEYSE SONRA ASKERLİK ŞUBESİNE GERİ GİTTİM FORMLARIDA FOTOKOPİ ÇEKİLİRKEN DOLDURMUŞTUM FORMDA BABA ADI FALAN SOL GÖZÜNÜ KAPATABİLİYOMUSUN FALAN FİLAN BİR SÜRÜ ŞEY VARDI NEYSE GÖREVLİ BAYANA VERDİM HALLETTİ SONRA KOMUTANA İMZALAT DEDİ AMA KOMUTANIN KAPISI KAPALI BENDEN GICIK ALDI YA İMZALATABİLİRSEN İMZALAT DEDİ:) KİBAR OL SAYGILI OL KAPISINI ÇAL SENİ İÇERİ ÇAĞIRIRSA GİR FALAN DEDİ:) ŞİMDİ BU SÖYLENECEK LAFMI ÇILDIRMA:) BEN HAYVANMIYIM DAĞDAN MI GELDİM HANIMEFENDİ SİZDEN Mİ ÖĞRENECEM NEZAKETİ SAYGIYI HEM NE DEMEK İMZALARSA FALAN FİLAN :) KOMUTANIN KAPIYI ÇALDIM GEL YAVRUM DEDİ GİRDİM HAYIRLI OLSUN DEDİ MÜHENDİSMİŞSİN YAVRUM DEDİ EVET KOMUTANIM DEDİM O KADAR BABACANDIKİ ANLTAMAM NEYSE O İMZALADI TEKRAR MEMUR BAYANA GERİ VERDİM EVRAKLARI BİŞEYLER YAPTI SARI MÜHÜRLÜ ZARFLA BERABER GİT DEDİ SABHTAN SAĞLIK MUAYENESİ OL DEDİ HAYAT ASKERİ HASTANESİNDE(İZMİR) ORAYA GİTTİM SABAH 9 GİBİ ŞİMDİ ÖNCEDEN ANLATMIŞLAR YA İŞTE SOYUNACAKSIN FALAN FİLAN HERYERİNE BAKACAKLAR:) HEYECANDA VAR GİRDİK HASTANEYE KAYIT KABULDE HEMŞİREDEN SIRA ALIDK DEDİK İŞTE YAN TARAFA GEÇ ODAYI ÇALIDIM İÇERİ GİRDİM HEMŞİRE UYUYOR:) DEDİM İŞTE ASKERLİK İÇİN SAĞLIK RAPORU ALMAYA GELDİM TAMAM DEDİ BOYUN KAÇ KİLON KAÇ SÖYLEDİM YAZDIM TAMA DEDİ :) ASLINDA KENDİSİNİN TARTMASI GEREKİYOR UYKUSUNU DAĞITMAMAK İÇİN YERİNDEN KALKMADI..SONRA GİT DEDİ GENELK CERRAHİYE DEDİM TAMAM BURDA SOYUNACAM MUAYENE OLACAK NEYSE ORYA AGİTTİM ASTTEĞMEN DOKTOR VAR AMELİYAT OLDUNMU HİÇ DEDİ YOK DEDİM İİ DE SAĞLAM YAZDI YOLLADI:)) BELKİ BEYNİMDE UR VAR :) NEYSE ONDAN SONRA SEVKİ SONLANDIRMAK İÇİN Bİ YERE GİTTİM ORDAKİ BAYAN 32 DİŞİNİ ÇIKARARAK SENİ KOMANDO YAPTIM DEDİ GÜLDÜ BUDALA ACAYİP SİNİ ROLDUM ÇOK MU KOMİK:) 1 SAAT BEKLE DEDİ BEKLEDİM BELGELER İMZAYA GİTTİ GELDİ .ORDAN GERİ ASKERLİK ŞUBESİNDEKİ BAYANA GİTTİM NEYSE TAMAM DEDİ ERKEN SEVK DİLEKÇESİ DOLDUR DEDİ YOLLA DEDİ KÜTÜĞÜNÜN BULUNDĞU YERE BENİM KÜTÜĞÜM ANTAKYADA OLDUĞU İÇİN ADANA ASKERLİK DAİRE BAŞKANLIĞINA YOLLADIM BEN YURT İÇİ KARGOYLA YOLLADIM AMA ALTERNATİF KARGO SEÇENEKLERİ DE TERCİH EDİLEBİLİR ŞİMDİ BEKLİYORUM NE OLACAK DİYE SANIRIM BELLİ OLURDA ASKERLİK ŞUBESİNE GERİ GİDECEM...
    quote:

quote:

quote:

quote:

ewet onu saten göndereceksin bir adet dilekçe we 1 adet askerlik durum belgesinin okunaklı bi fotokopisi( aslını gonderme) istemedilir ama bn 1 adet de kimlik fotokopisi koymuştum zarfa..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.