Bildirim
328i vs honda civic-530i-mustang-330ci (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ForumcuKolik
quote:
Orijinalden alıntı: senersongül
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
1.vites'de dolan nedir? Bir anca doluyor muhabbeti var ama anlamadım. NOS mu var?
Civiclerde Vtec sistemi olduğu için belli bi devirde maximum performans ve torku yakalıyor, Vitesi doldurmak o oluyor sadece vtecler için geçerli değil her araçta geçerli yani maximum torku çekişi yakalamak için motorun sesi sizi uyarıyor
peki max tork devrinde mı tutuyor max hp mı ?
nefesi kesiliyor 160 hp bi araç e46 180 hp olması gerekli
e46 2.8 193 ps
-
193lük e46 330ci gibi bir makineyi chiplenmeden alamaz.
Güzel yazılım atmışlar arabaya tebrik etmek lazım. -
Honda Vti rolling'e dikkat ederseniz , her vites değişiminde bmw farkı daha çok arttırıyor , vites geçişleri gerçekten çok kötü gaz kesmeden vites attığını hissettim içim gitti , o elini her vitesten sonra hava kaldırmasa belki alırdı. Yenilse bile rezil olmazdı. Aracı tanımak çok başka bir duygu. -
Bu BMW lerin Hondalardan çektiği nedir Eskiden en hızlı onlardı -
Vtec hondacı kesin minibüsçü, o ne biçim vites atmadır eller havaya her seferinde. Bir de poz veriyor Ama dersini almış -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
193lük e46 330ci gibi bir makineyi chiplenmeden alamaz.
Güzel yazılım atmışlar arabaya tebrik etmek lazım.
chipte olabilir fakat filtre egzoz daha büyük ihtimal yoksa hiç bir şekilde standart bir 328i 330 u geçemez -
yalnız yaptığımız muhabbeti kes :) 28 ile civic 16 :)))) birde bmw 30 olsa alırdı falan filan, gülsekmi ağlasakmı yahu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 4 Aralık 2012; 10:25:39 > -
Videolar için teşekkürler.
Typer yine BMWcilere "AĞA" kim göstermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 4 Aralık 2012; 10:58:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: insideman
Videolar için teşekkürler.
Typer yine BMWcilere "AĞA" kim göstermiş.
type r o kadar rahatki adam redline falan gözlemlemiyor devir kesiciden bir saniye sonra vites atıyor :) yuh -
hondacının vites atma şekline yapılan fantastik yorumlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Bu BMW lerin Hondalardan çektiği nedir Eskiden en hızlı onlardı
videoları ilk ekledıgım de kırmızı honda yokken bakıp çıktın ne oldu son video yu ekleyınce yorum atma ihtiyacı duydun -
quote:
quote:
videoları ilk ekledıgım de kırmızı honda yokken bakıp çıktın ne oldu son video yu ekleyınce yorum atma ihtiyacı duydun
Sizde bi anti-honda sempatisi tespitledim, İlk videoda tamamen adaletsiz bi rolling atılmış, 1.6 160 hp vti ile 2.8 193 hp e46 buna rağmen iyi yürümüş,
Typer zorlanmadan eline vermiş Küçük vti ye yaptıklarını typere neden yapamıyor Oda 2.0 atmosferik ilginç, Sövüp duruyor
-
quote:
quote:
quote:
videoları ilk ekledıgım de kırmızı honda yokken bakıp çıktın ne oldu son video yu ekleyınce yorum atma ihtiyacı duydun
Sizde bi anti-honda sempatisi tespitledim, İlk videoda tamamen adaletsiz bi rolling atılmış, 1.6 160 hp vti ile 2.8 193 hp e46 buna rağmen iyi yürümüş,
Typer zorlanmadan eline vermiş Küçük vti ye yaptıklarını typere neden yapamıyor Oda 2.0 atmosferik ilginç, Sövüp duruyor
senin bu hiçbirşey bilmeden tasladığın bilmişlikler de ömür törpüsü hani
sen o arabaların fabrıka çıkışlı oldugunu sanıyorsan halen kı fabrıka değerlerini bile tam bilmiyorsun ne diyelim yazık ...
gördüğün 328 tam 260 hp 1.6 vti honda 220 hp arada kı ağırlık farkı v.b diğer durumları hiç ele almadan yaa işte 1000 cc daha büyük 23 hp daha güçlü mantığıyla yola çıkıp bmw bundan dolayı kazanmış dersen benım senle tartışacak hiçbir durumum yok .
senin forum içi durumuna gelirsek açtığın boş konular attığın boş yorumlar sen ve senin gibi birkaç tane daha var forumu sahiplenmiş kendini fahri dedektif ilan eden veya üç kuruşluk bmw siyle buralar da caka satmaya çalışan sözde milletle t...k geçmeye çalışan tiplerle hiç muhattap olamıyacağım zaman kaybısınız alayınız alıntı yapmazsan sevinirim ağır geldiyse şikayet butonu orda
-
quote:
quote:
Konu ilk açıldığında cepten bağlıydım. Videoları yeni izledim bu 1.
Takipçim olduğunu bilmek güzel ama özel bir amacın varsa PM atabilirsin.
İlk videoda hoşuma gitti, o araç stock, pilotaj daha iyi olabilir ve 2.8 cc BMW ile kulak burun yürüyor daha ne olsun? Sanki konuya ikinci video eklenmese ben bilmiyorum vti ne kadar yürür
Yıllardır bindiğim, kullandığım, tüm civatalarına kadar ezberimde olan araç hakkında bana akıl vermeye kalkmayacaksın umarım. Ben 1.6 vti, EP3, FN2 Type-R hangi araçlarla yürür, hangilerini geçer, hangilerinin arkasından tutunur çok çok iyi biliyorum. Dikkat ettiysen ben videolara yorum yapmamışım, genel yorum yapmışım. Zira video izlemeye ihtiyacım yok o rollingleri kendimiz yapıyoruz zaten.
Hayır konuna yorum yapmam zoruna gidiyorsa konuyu açında *President" yorum yapmasın yaz da haberim olsun ona göre yazmayayım. Veya konuyu açma amacın ne ise onu direk söyle bizde ona göre davranalım.
Başkalarının arabaları üzerine video koyup idda yürütenlerdensen hiç vakit harcamayalım burda, ha varsa kendine ait hızlı bir araban PM at deneyelim bir rolling koyalım videosunu onun üzerine sohbet edelim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
senin bu hiçbirşey bilmeden tasladığın bilmişlikler de ömür törpüsü hani
sen o arabaların fabrıka çıkışlı oldugunu sanıyorsan halen kı fabrıka değerlerini bile tam bilmiyorsun ne diyelim yazık ...
gördüğün 328 tam 260 hp 1.6 vti honda 220 hp arada kı ağırlık farkı v.b diğer durumları hiç ele almadan yaa işte 1000 cc daha büyük 23 hp daha güçlü mantığıyla yola çıkıp bmw bundan dolayı kazanmış dersen benım senle tartışacak hiçbir durumum yok .
senin forum içi durumuna gelirsek açtığın boş konular attığın boş yorumlar sen ve senin gibi birkaç tane daha var forumu sahiplenmiş kendini fahri dedektif ilan eden veya üç kuruşluk bmw siyle buralar da caka satmaya çalışan sözde milletle t...k geçmeye çalışan tiplerle hiç muhattap olamıyacağım zaman kaybısınız alayınız alıntı yapmazsan sevinirim ağır geldiyse şikayet butonu orda
vti 220 HP miş.
Öğrenmiş olduk, size iyi forumlar ben gider
-
teşekkürler -
quote:
quote:
quote:
İlk videoda hoşuma gitti, o araç stock, pilotaj daha iyi olabilir ve 2.8 cc BMW ile kulak burun yürüyor daha ne olsun? Sanki konuya ikinci video eklenmese ben bilmiyorum vti ne kadar yürür
Yıllardır bindiğim, kullandığım, tüm civatalarına kadar ezberimde olan araç hakkında bana akıl vermeye kalkmayacaksın umarım. Ben 1.6 vti, EP3, FN2 Type-R hangi araçlarla yürür, hangilerini geçer, hangilerinin arkasından tutunur çok çok iyi biliyorum. Dikkat ettiysen ben videolara yorum yapmamışım, genel yorum yapmışım. Zira video izlemeye ihtiyacım yok o rollingleri kendimiz yapıyoruz zaten.
Hayır konuna yorum yapmam zoruna gidiyorsa konuyu açında *President" yorum yapmasın yaz da haberim olsun ona göre yazmayayım. Veya konuyu açma amacın ne ise onu direk söyle bizde ona göre davranalım.
Başkalarının arabaları üzerine video koyup idda yürütenlerdensen hiç vakit harcamayalım burda, ha varsa kendine ait hızlı bir araban PM at deneyelim bir rolling koyalım videosunu onun üzerine sohbet edelim
aksine senın forum da honda hakkın da en bilgili kişi oldugunu düşünüyorum ilk ekledıgım de sayfayı 10 a yakın yenıledım ama bakıp cıktın demek kı senı bolum de goremedım cıvıc hakkın da bılgı ısteyecektım
hatta arabalar hakkın da detaylı yorum yaparsın diye düşndüm ama cepten girdiğine dikkat etmemışım demek kı .
civic in 220 hp oldugunu ben uydurmusum gıbı yorum yapma ufalma heralde okuduk kı bunu bır yerden yazıyorum boş beleş sallamıyorum belkı de cıvıc sahıbının atmasyonudur elçiye zeval olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aziz-Nesin
quote:
quote:
quote:
aksine senın forum da honda hakkın da en bilgili kişi oldugunu düşünüyorum ilk ekledıgım de sayfayı 10 a yakın yenıledım ama bakıp cıktın demek kı senı bolum de goremedım cıvıc hakkın da bılgı ısteyecektım
hatta arabalar hakkın da detaylı yorum yaparsın diye düşndüm ama cepten girdiğine dikkat etmemışım demek kı .
civic in 220 hp oldugunu ben uydurmusum gıbı yorum yapma ufalma heralde okuduk kı bunu bır yerden yazıyorum boş beleş sallamıyorum belkı de cıvıc sahıbının atmasyonudur elçiye zeval olmaz
Elçiye zeval olmaz demişsin de kimin elçisisin? nerde okudun? kaynak?
220 hp bir vtec sesi gibi gelmedi bana o aracın sesi. O araç debriyaj balatasına kadar stock bence.
Benim sanki vti geçilince yorum yapmamışım type-r geçince yorum yapmışım gibi bir suçlama ihtiyacı hissetmene hiç anlam veremiyorum zaten. Vti tüm araçları geçecek diye bir kaidemi var?
Benim kızdığım hiç binmediğiniz araçların videolarını ekleyerek burda tartışmak istemeniz. Bu ne saçma bir mantıktır yahu.
Ekle kendi roll videonu koy, şundan geçmişsin bundan geçilmişsin diyelim. Bilip bilmediğiniz videoları koyup ne anlıyorsunuz? videodaki araçların specleri belli mi? normalde e46 3.28 190 hp dir bu nasıl 260 hp? vti da mod var mı? mapping varmı? kim yapmış, ne olmuş?
Sonuç itibariyle bu tip video konuları bir yere varmaz, artık vazgeçin. Bilindik araçlarınızın videoları varsa koyun yorumlayalım. Yoksa youtube daki her videoyu yorumlamamızı da beklemeyin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X