Bildirim
328i vs honda civic-530i-mustang-330ci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Değişik ve güzel bir Rolling olmuş. Paylaşım için teşekkürler -
Hondacı arkadaşın vites atışı fena. -
Hondacının fites tecrübesi çok iyi -
Hondacı vitesi dolmuşcular gibi atıyor -
vites tecrubesi çok mu iyi?
vites değişimlerinde bariz vakit kaybı var... -
Hondacıyı kullanan vites değişmleri gerçekten çok kötü sesten anlarsanız çok kötü zaman kaybediyor, 3. roldemi ney 1. vites kalkıyorlar honda önde başlıyor 2. vitesden sonra bmw kafa çıkarıyor vites hızlı değiştiremiyor resmen sallıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05
Değişik ve güzel bir Rolling olmuş. Paylaşım için teşekkürler
ö.değil herzaman
amaç azda olsa bazı at gözlüklerinin açısını genişletmek . -
Hondanın hem vites geçişleri yavaş hemde anlamsızca ayagı debriyajda kalıyor. Geçemese bile kafa kafaya 200km/h'a kadar birlikte ilerlerdi. -
328in ciğeri çok iyi her rollingte kafa kaldırmış -
Orada bi 530d olacaktı ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
530i den pek farklı yürümüyor d ler chip olursa sonuç çok farklı olur ama 535 d olursa dağıtır orayı -
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
530i den pek farklı yürümüyor d ler chip olursa sonuç çok farklı olur ama 535 d olursa dağıtır orayı
530d oradaki 3 kasaları alır gibi geliyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
E39 5.40İ olacaktı ki orada
Trafiğe açık alanda yapılmışa benziyor ve çok yalnış birşey.
Böyle güzel görüntüleri kurallara uygun ve trafiğe kapalı alanda yapması lazım herkesin.
Kaç tane trafiğe kapalı alanda rolling drag yapılcak yer var ondan millet pistlerde can bulmak yerine caddelerde can veriyor, amerikada filan mı yaşıyonuz ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ForumcuKolik
quote:
E39 5.40İ olacaktı ki orada
Trafiğe açık alanda yapılmışa benziyor ve çok yalnış birşey.
Böyle güzel görüntüleri kurallara uygun ve trafiğe kapalı alanda yapması lazım herkesin.
Kaç tane trafiğe kapalı alanda rolling drag yapılcak yer var ondan millet pistlerde can bulmak yerine caddelerde can veriyor, amerikada filan mı yaşıyonuz ?
Yer yoksa benim suçum değil. Haklı olabilirsiniz.
Ama bu yapılan suçtur ve bunu savunucu tarzda bana empoze vâri konuşmayın lütfen.
Fransada yaşıyonuz sanırım empoze mempoze, bu ülkede yaşıyanlar bunu iyi bilir imkanlar el vermedikçe insanlar kendilerine imkan yaratmaya çalışır ve boş yolda çekilmiş bir video bunu suç olarak gösteremessiniz, devlet kadar sizde biliyonuz ki bu ülkenin otomobil tutkunu gençleri vardır ve bunların ihtiyaçları karşılanmadıgı sürece belirli imkanlarla böle müsabakalar yapılır burda asıl suçlu devlettir savunmuyorum tamamen tarafsız görüşüm yol dolu olsaydı milletin canına kastetmekten bende ağır itamlarda bulunurdum, yorumlarınızı karşıdaki insanların düşüncelerini empati kurarak genelleme yapın bu arkadaşlar makas atıp trafikte kimsenin canını riske atmıyor ben videoda bu suç göremedim
-
1.vites'de dolan nedir? Bir anca doluyor muhabbeti var ama anlamadım. NOS mu var? -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
1.vites'de dolan nedir? Bir anca doluyor muhabbeti var ama anlamadım. NOS mu var?
Civiclerde Vtec sistemi olduğu için belli bi devirde maximum performans ve torku yakalıyor, Vitesi doldurmak o oluyor sadece vtecler için geçerli değil her araçta geçerli yani maximum torku çekişi yakalamak için motorun sesi sizi uyarıyor -
quote:
quote:
1.vites'de dolan nedir? Bir anca doluyor muhabbeti var ama anlamadım. NOS mu var?
Civiclerde Vtec sistemi olduğu için belli bi devirde maximum performans ve torku yakalıyor, Vitesi doldurmak o oluyor sadece vtecler için geçerli değil her araçta geçerli yani maximum torku çekişi yakalamak için motorun sesi sizi uyarıyor
peki max tork devrinde mı tutuyor max hp mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongül
quote:
quote:
Civiclerde Vtec sistemi olduğu için belli bi devirde maximum performans ve torku yakalıyor, Vitesi doldurmak o oluyor sadece vtecler için geçerli değil her araçta geçerli yani maximum torku çekişi yakalamak için motorun sesi sizi uyarıyor
peki max tork devrinde mı tutuyor max hp mı ?
Bunu matematiksel hesap olarak yapmıyorlar, Arabasını tanımış biri arabanın sesinden maximum çekişi hangi devirde yakaladıgını sesinden anlıyorlar, Matematiksel olarak maximum tork önemli çekiş hp ise motorun nefeslenmesini sağlıcaktır, videyu iyi izlerseniz 3 kere arda arda e46 geçiyor 4.rolde 1.viteste dolduruyoruz diyor ve maximum çekişi yakalıyor 10 saniye civarı önde götürüyor sonra burda işi hp devr alıyor yüksek hızlarda civiğin nefesi kesiliyor 160 hp bi araç e46 180 hp olması gerekli
-
çok güzel video lar
328i stock mu 30 serileri almış helal
her zaman denilir ve bilinir marifet şöförde
Benzer içerikler
- renault duster yorumları
- subap değişimi sonrası performans
- mercedes imzalı seri farkı
- focus 1.5 tdci kronik sorunlar
- clio mavi hararet göstergesi
- yeni sportage 2025
- renault 2. el fabrika
- mg hs phev 2024
- togg sipariş
- ford puma 2024 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X