Bu BMW lerin Hondalardan çektiği nedir Eskiden en hızlı onlardı
videoları ilk ekledıgım de kırmızı honda yokken bakıp çıktın ne oldu son video yu ekleyınce yorum atma ihtiyacı duydun
Sizde bi anti-honda sempatisi tespitledim, İlk videoda tamamen adaletsiz bi rolling atılmış, 1.6 160 hp vti ile 2.8 193 hp e46 buna rağmen iyi yürümüş,
Typer zorlanmadan eline vermiş Küçük vti ye yaptıklarını typere neden yapamıyor Oda 2.0 atmosferik ilginç, Sövüp duruyor
senin bu hiçbirşey bilmeden tasladığın bilmişlikler de ömür törpüsü hani sen o arabaların fabrıka çıkışlı oldugunu sanıyorsan halen kı fabrıka değerlerini bile tam bilmiyorsun ne diyelim yazık ... gördüğün 328 tam 260 hp 1.6 vti honda 220 hp arada kı ağırlık farkı v.b diğer durumları hiç ele almadan yaa işte 1000 cc daha büyük 23 hp daha güçlü mantığıyla yola çıkıp bmw bundan dolayı kazanmış dersen benım senle tartışacak hiçbir durumum yok . senin forum içi durumuna gelirsek açtığın boş konular attığın boş yorumlar sen ve senin gibi birkaç tane daha var forumu sahiplenmiş kendini fahri dedektif ilan eden veya üç kuruşluk bmw siyle buralar da caka satmaya çalışan sözde milletle t...k geçmeye çalışan tiplerle hiç muhattap olamıyacağım zaman kaybısınız alayınız alıntı yapmazsan sevinirim ağır geldiyse şikayet butonu orda
Ben bu arabalarla büyüdüm hayatım bu, neyin ne olduğunu sizdenmi öğrencem, Vti ye 220 hp diyen birimi sölüyor bunları,
E46 nın fabrika verisini tam bilmediğim için ilk yorumda 180 hp olması gerekiyor dedim kesin bi vurgu yapmadım hatta bi arkadaşım düzeltmiş, ve arabanın yüklü olup olmadığını sesinden anlarsınız Vti tamamen stock Filtre sesi bile yok neye dayanarak 220 hp dediniz Atmosferik bi aracı 220 hp ye çıkarabilmek için turbo yüklemek gerekir filtre egzoz ile 220 hp çıkmaz ve aracın atmosferik olduğunu sesinden anlarsın, E46 193 2,8 cc lik bi araç, vti 160 hp 1.6 cc lik bi araç, arada dağlar kadar fark var, zaten bu fanatiklerin hepsi direk ağırlığa vururlar bu kadar farkıda ağırlığa bağlıyorsanız sizi alkışlarım, Yukarda gördüğün yorumlara bakarak araçlara yüklü deme adamı poşet ederler, Vti olduğu gibi boş hadi 328 dolu 260 hp dediniz 160 hplik vti nin şöförü düzgün olsa sizin tabirinizle 260 hp lik bmw nin eline verir, Milletin cümlelerini çalıp burda bilmişlik ayağına yatıp boş boş felsefeler yapma sallama rakamlarla adamı varya neyse, Daha girme bu konuyaki foruma girmeye yüzün olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Aziz-Nesin
quote:
Orijinalden alıntı: ForumcuKolik
quote:
Orijinalden alıntı: senersongül
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Bu BMW lerin Hondalardan çektiği nedir Eskiden en hızlı onlardı
videoları ilk ekledıgım de kırmızı honda yokken bakıp çıktın ne oldu son video yu ekleyınce yorum atma ihtiyacı duydun
Sizde bi anti-honda sempatisi tespitledim, İlk videoda tamamen adaletsiz bi rolling atılmış, 1.6 160 hp vti ile 2.8 193 hp e46 buna rağmen iyi yürümüş,
Typer zorlanmadan eline vermiş Küçük vti ye yaptıklarını typere neden yapamıyor Oda 2.0 atmosferik ilginç, Sövüp duruyor
senin bu hiçbirşey bilmeden tasladığın bilmişlikler de ömür törpüsü hani sen o arabaların fabrıka çıkışlı oldugunu sanıyorsan halen kı fabrıka değerlerini bile tam bilmiyorsun ne diyelim yazık ... gördüğün 328 tam 260 hp 1.6 vti honda 220 hp arada kı ağırlık farkı v.b diğer durumları hiç ele almadan yaa işte 1000 cc daha büyük 23 hp daha güçlü mantığıyla yola çıkıp bmw bundan dolayı kazanmış dersen benım senle tartışacak hiçbir durumum yok . senin forum içi durumuna gelirsek açtığın boş konular attığın boş yorumlar sen ve senin gibi birkaç tane daha var forumu sahiplenmiş kendini fahri dedektif ilan eden veya üç kuruşluk bmw siyle buralar da caka satmaya çalışan sözde milletle t...k geçmeye çalışan tiplerle hiç muhattap olamıyacağım zaman kaybısınız alayınız alıntı yapmazsan sevinirim ağır geldiyse şikayet butonu orda
Elemana sallayacağına kendin birşeyler öğrenip de yaz buraya.
1.6 VTİ stock olarak 160 hpdir.
Buraya yazmadan önce en azından bir google yazaydın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme