Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amtydz

quote:

Orijinalden alıntı: recon83

amtydz bilgiler için çok teşekkürler... bide bu yol izni neye göre veriliyor? kütüğe göre mi silüs e göre mi yoksa ikamet adresine göre mi?benim ikamet edresim ankara edirne de askerlik yapıyorum...kütüğüm istanbul..doğum yerimde istanbul....bi de bu km hesabı hakkında bilgi verebilirsen şimdiden çok saolasın...

Bağlı bulunduğunuz en rütbeli komutanın insiyatifinde bu benim bildiğim kadarı ile. Biz de ikemetgahına göre veriliyor.

Evet genelde per-loş çalışanı yazar, bizim orda biz yazıoruz teskereleri ve sorumlu komutana bağlı gerçektende isterseniz aranız iise 2 gün alırsınız..

• ne olursa olsun gelecek cumartesi-pazar-pazartesi bitti gitti
  • Şafak demiş 06 Ankara...

Ya artık kendimi okadar zor tutuyorum ki... Ana avarat küfür ediyorum.. En sonunda silahla bölük komutanın odasını basacam...

18 Ocakta çıkıyorum 17 Ocak Pazar günü bile nöbetçi çavuş kolluğu tutturuyor bize bu nedir yaaa???? Sivil kıyafet ile kolluk tutuyoruz son çarşılarıda kitledi....

• atarsa 5

• quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

Şafak demiş 06 Ankara...

Ya artık kendimi okadar zor tutuyorum ki... Ana avarat küfür ediyorum.. En sonunda silahla bölük komutanın odasını basacam...

18 Ocakta çıkıyorum 17 Ocak Pazar günü bile nöbetçi çavuş kolluğu tutturuyor bize bu nedir yaaa???? Sivil kıyafet ile kolluk tutuyoruz son çarşılarıda kitledi....

pazartesiden sonra ona gider tertibim salla az kaldı
  • ŞAFAK DEMİŞ PAZARTESİ Yİ SAYMA BUGÜNÜDE SAYMA 12 DEN SONRA 04 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD ÇAVUS

quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

atarsa 14 vay anasını bıttı saka maka

BİTTİ BİTMESİNEDE BENDE BİTTİM 101 KİLO GELDİM 12 AĞUSTOS 2009 DA BUGÜN 03-01-2010 85 KİLOYUM BUNA NE DİYECEKSİN BAKALIM

daha iyi tertip bende 68 geldim 62 çıkıyorum vesile olmuş :D
  • Şafak demiş 05 Amasya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Şafak demiş 06 Ankara...

Allah belasını versin başka hiçbirşey demiyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Şafak demiş 06 Ankara...

Allah belasını versin başka hiçbirşey demiyorum...

boşver tertibim orda başka salı yok

• Her şey 4 için gider ayak bide denetleme çıktı şafak 3 derken denetlemeye giricez yarın :)) neyse başka denetleme de yok napcak sanki çarşımı mı kitlicek :))
  • Arkadaşlar bugun teskere muayenesine de gittim...artık bi şey kalmadı...158 di 100 dü 81 di derken yedik askerliği de...331 ler de geldi...artık hafta sonu özgürlük...herkese şimdiden hayırlı olsun
  • askeri, askerliği sevmiyorsanız ne işiniz var orada,, siz nasıl anadolu evladısınız, giderken anlı şanlı vatan toprağı, vatan millet sakarya diye gidiyosunuz. sonra ne oluyor taş atınızda kolunuzmu yoruldu, ne yaptılar size orada.. disiplinli bir yere gidince, hayattan mı soğudunuz, allah belasını versin, ne demek.. sizin hayatınız sanki displinsiz mi geçiyo, işe gitmicekmisiniz, 30 senenizi karı kızlarlamı geçirebileceksiniz, habire yatıp uyuyacakmısınız...

orda süt kesilmiş çocuk gibi davranıyorsunuz hiç birşeyden şikayet etmiyosunuz, foruma girincemi kötü oluyor askerlik..
    birde üniversite mevzunusunuz, eğitimlisiniz, hatta aranızda memleketinden dışarda, öğrenci evlerindede kalanınız vardır, orda sanki bi sorumluluk yokmuydu!!!

yok şafak gün saymalar bilmem neler, siz 4 sene okuldaki ağır dersleri nasıl verdinizde bitirdiniz de mevzun oldunuz şaştım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Ocak 2010; 14:41:18 >
  • sen devam edebilirsin git meslek olarak yap madem bu kadar mutluydun orda. uzun dönem kısa dönem farketmez şafak saymayan adam görmedim orda
  • karısını çoluğunu çocuğunu anasını babasını hastasını yoksulunu bırakan insanların şafak sayması da sana garip geliyodur Allah bilir... ben de buna şaştım yani
  • Şafak demiş 03 Afyon

içişim 4 kutu bira bi şişe beyaz şarap bu saate post atıyorum
  • EcheLoN_

Askeri ya da askerliği sevip sevmemek gitmene engel değil, çünkü bu bir zorunluluk, bu işin bu denli savunucusu isen bunu biliyor olman gerekir...
    Sevmiyorsanız niye ordasınız demek kadar saçma birşey yok !
    Ne iş hayatı, ne özel yaşam, herahangi birinde yaşadığın en büyük sorun bile bu koşullar ile kıyaslanamaz...

Haa askerdeyken senin hayatında birşey değişmemiştir,
    ne severek yaptığın bir işin, ne de sevdiğin seni seven biri yoktur,
    sana 3. sınıf insan muamelesi yapılmasına alışkınsındır, gaza toza çabuk geliyorsundur,
    hayattan bir beklentin, kendine dair az da olsa bir kapasiten yoktur,
    bir tokat yediğinde öbür yanağını çevirmek, bir hakaret işittiğinde duymazdan gelmek alışkın olduğun birşeydir,
    işte o zaman sağlam bir karaktere sahip olup, yaşadıklarından şikayet eden insanları anlamazsın, zaten anlayamazsın da...

Disiplin askerde öğrenilmez, sorumluluk askerde öğrenilmez, bir insanın içinde varsa vardır yoksa feriştahı gelse bunu değiştiremez...
    Ayrıca, ekmeksiz bir zeytin bir soğuk ıspanağa talim etmek, hergün hakaret işitip tokat yemek,
    sırf birileri tatmin olsun diye saçma sapan işlere koşulmak, disiplin altına girmek değildir, bunun adı zorbalıktır,
    vatan millet sakarya nağmeleri bu anlama gelmez, hiç bir Türk Genci bu tavrı hak etmez !..

Okul okuyanın değil de, gururu olan, kendine saygısı olan, titri olan adamın zoruna gider yaşadıkları,
    susuyorsa korkusundan değil, daha fazla uzamasını istemediği ve karşısındaki tek hücreliye prim vermek istemediği içindir...

Son olarak o "mevzun" değil, "mezun" diye yazılır, ama senden doğrusunu beklemek dahi nafile çabadır...

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

askeri, askerliği sevmiyorsanız ne işiniz var orada,, siz nasıl anadolu evladısınız, giderken anlı şanlı vatan toprağı, vatan millet sakarya diye gidiyosunuz. sonra ne oluyor taş atınızda kolunuzmu yoruldu, ne yaptılar size orada.. disiplinli bir yere gidince, hayattan mı soğudunuz, allah belasını versin, ne demek.. sizin hayatınız sanki displinsiz mi geçiyo, işe gitmicekmisiniz, 30 senenizi karı kızlarlamı geçirebileceksiniz, habire yatıp uyuyacakmısınız...

orda süt kesilmiş çocuk gibi davranıyorsunuz hiç birşeyden şikayet etmiyosunuz, foruma girincemi kötü oluyor askerlik..
    birde üniversite mevzunusunuz, eğitimlisiniz, hatta aranızda memleketinden dışarda, öğrenci evlerindede kalanınız vardır, orda sanki bi sorumluluk yokmuydu!!!

yok şafak gün saymalar bilmem neler, siz 4 sene okuldaki ağır dersleri nasıl verdinizde bitirdiniz de mevzun oldunuz şaştım yani

Askerliğin neyi zor biliyormusun?

Burda senin gibi onlarca cahil ne dediğini bilmeyen adam var....

Zor olan eğitim disiplin falan değil. Kaldıki benim geldiğim yere göre, sivilde hayatım çok daha düzenli, çok daha disiplinli idi... Zor olan senin gibilerle uğraşmak...

• Yarın doğan güneş diyorum arkadaşlar. Cumartesi evimdeyim. Bitti bu iş.
  • Atarsa 2!
  • 
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.