Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sancho.panza

Atarsa 2!

Devrem pazar günü mü çıkıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtydz

quote:

Atarsa 2!

Devrem pazar günü mü çıkıyorsun ?

evet devrem bizim çıkış Pazar günü :)

• quote:

evet devrem bizim çıkış Pazar günü :)

Van da askerlik yapmanın faydası devrem :) İstanbula 3 gün veriyorlar Cumartesi çıkıyorum inşallah. Artık bitirdik devrem hepsi arkamızda kaldı.
  • enchelon sana tek sözüm var şafak 2 zoruna gitmesin
    zoruna gidene harbi var

• quote:

Orijinalden alıntı: eloozgur

enchelon sana tek sözüm var şafak 2 zoruna gitmesin
    zoruna gidene harbi var

• amacım burda bitmeyen polemikler içinde dönen tartışma yaratmak değil..
    ikincisi beni cahil biri sanmışsınız büyük yanılgı, işletme mezunu 24 yaşında bir insanım.. gülüyorum hemen cahil yaftası vuran insanlara

içinizden sadece @pixiebelle' nin sözlerini anlıyor görüşüne katılıyorum,
    bana cevap verirken birde kendi içinizeki cahil ne dediğini bilmez kişilerede bakmak gerek diye düşünüyorum

tamam askerde bazı zor durumlar yaşanabiliyor ama, , bi yerin kapısında 2 saatlik nöbet için sarf edilen sözlerde haddini aşıyor, sanki nöbet değilde 18 -20yıl hücrede hapiste kalmış gibi bir durumdan bahsediyor, "Ana avarat küfür ediyorum.. " "allah belasını versin" gibi sözler hadsiz amacını aşan, hiçbir etiğe uymayan eğtimli insanlara yakışmayan kelimeler, hadi ben bu konuda cahil kalayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 14 Ocak 2010; 15:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

amacım burda bitmeyen polemikler içinde dönen tartışma yaratmak değil..
    ikincisi beni cahil biri sanmışsınız büyük yanılgı, işletme mezunu 24 yaşında bir insanım.. gülüyorum hemen cahil yaftası vuran insanlara

bana cevap verirken birde kendi içinizeki cahil ne dediğini bilmez kişilerede bakmak gerek diye düşünüyorum

tamam askerde bazı zor durumlar yaşanabiliyor ama, , bi yerin kapısında 2 saatlik nöbet için sarf edilen sözlerde haddini aşıyor, sanki nöbet değilde 18 -20yıl hücrede hapiste kalmış gibi bir durumdan bahsediyor, "Ana avarat küfür ediyorum.. " "allah belasını versin" gibi sözler hadsiz amacını aşan, hiçbir etiğe uymayan eğtimli insanlara yakışmayan kelimeler, hadi ben bu konuda cahil kalayım

askerliğini yaptın mı merak ediyorum çapraz nöbet nedir biliyor musun? ya da atıyorum Erzurumda kışın gece askerlerin soğuk yüzünden kaç dakikada bir nöbet değiştirdiğini falan? Ya da sırf ego tatmini için seni itin bir tarafına sokmaya çalışan üstlerin laf anlatamadığın cahillerin varlığından haberin var mı. Evet askerlik vatan borcu ancak vatanı emanet ettiğin kişilere insanca muamele etmen gerekir ne yazık ki bu da her yerde yok arkadaşlarımızın şikayet ettiği şeyde genellikle bu.

Tertiplerim hayırlı olsun bu arada

• Şafak demiş 02 Adıyaman...

@Blue_knight tertip boşver hiç cevap atma. Nede olsa burada peygamber sabrına sahip olduk... Bir, ne dediğini bilmeze cevap versen ne olacak vermesen ne olacak. Ben elektronik mühendisliğini 3.5 yılda bitirdim 1 dönem erken... Adam diyorki siz okulu nasıl bitirdiniz?? Büyüyünce oda öğrenir umarım, düşebileceği en pis yere düşerde Kayseri Zincidere gibi bakalım o zamanda böyle konuşacakmı... Başka bir dileğim yok senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

Şafak demiş 02 Adıyaman...

@Blue_knight tertip boşver hiç cevap atma. Nede olsa burada peygamber sabrına sahip olduk... Bir, ne dediğini bilmeze cevap versen ne olacak vermesen ne olacak. Ben elektronik mühendisliğini 3.5 yılda bitirdim 1 dönem erken... Adam diyorki siz okulu nasıl bitirdiniz?? Büyüyünce oda öğrenir umarım, düşebileceği en pis yere düşerde Kayseri Zincidere gibi bakalım o zamanda böyle konuşacakmı... Başka bir dileğim yok senin için.

bitti gitti tertibim hayırlı olsun ya adanadan sonra safak doğan güneş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

amacım burda bitmeyen polemikler içinde dönen tartışma yaratmak değil..

usta sen ne yazıyorsun ya. adamın çektiği sıkıntının nasıl olduğunu nerden bileceksin ki? yanında mıydın?
    sana göre basit bir şey başkasına göre oldukça ağırdır. her insan özel olduğu için aynı durumlara farklı tepkiler verebilir.
    nasreddin hocanın güzel bir sözü ar: damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
    askerliğini yapmamış olduğunu düşünüyorum, yapıp gel bakalım sana saçma sapan işler yaptırsınlar. güneşin altında ağaç gibi dikil, çarpraz nöbete çaksınlar seni ondan sonra neler diyorsun duyalım.
    son olarak yukarda yorum yapan arkadaşın tezkeresine 1 gün kala dalga geçer gibi kolluk nöbeti vermenin disiplin yönünden değerlendirmesini yapsan sevinirim.

bu adam 155 gün askerlik yapmış, yat, kalk, sürün. şafak doğan güneş dediği gün bari rahat bırakılmaz mı insan, ayıp denen bir şey var. utanmasa tezkeresini yakacak deyyus.

neyse tertipler yediniz askerliğin, blue bak sen ben kaldık burda. asker öğretmen olarak 18 hazirana kadar yazarım:)

• Şafak demiş 01 Adana...

Yarın kolluk var birde, üzerine ben hariç tüm kısa dönemler çarşıya çıkıyor Olsa olsa 1 gün daha ızdırap olurlar...
  • ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ....
  • Şafak Doğan güneş Tüm tertiplerime hayırlı olsun çok şükür başka yoohhhhh ,:))
  • Şafak Batan Güneş beyler saat 23:00 da çıkıyorum kısmetse.herkese hayırlı tezkereler...Geçmiş olsun
  • vallahi büyük bir işi geride bıraktınız. sizleri tebrik ediyorum tertipler. Allah mutlu mesut etsin
  • merhaba arkadaşlar çok şükür askerliğimi kazasız belasız bir şekilde bitirdim pazar sabahı nasip olursa çıkıyorum askerde iyi anılarım da oldu kötü anılarım da oldu ters düştüğüm anlaşamadığım insanlar da oldu bazen gerçekten insanın sabrını taşıran olaylar da oldu. Sonuç olarak başımı belaya sokmadan şu askerliği bitirmenin sevinci içerisindeyim. Tüm 329 kısa dönem arkadaşları tebrik ederim
  • çok geçmiş olsun tertipler.

ramco valla lisede olduğum için seminere kalmayacam bizimde haftaya okul tatil biliyon 1 ağustosa kadar askeriz biz
  • gecmıs olsun kardeslerım ugurladık 329 ları :D
    kaldı 120 gun :D
  • bu sabah itibari ile bende askerligimi tamamlamis bulunuyorum. tüm asker arkadaslara hayirli teskereler diliyorum
  • Bittiii... HÜRGENERALLLL!!
  • 
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.