bu sabah itibari ile bende askerligimi tamamlamis bulunuyorum. tüm asker arkadaslara hayirli teskereler diliyorum
geçmiş olsun tertip daha foruma da uğramazsın heralde
BİTTİİİ EVDEYİMMM..
ve bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık rütbem hürgeneral arz ederim.:)))))))))))))))))))))))))))))))))) evimdeyim çok şükür.
quote:
Orijinalden alıntı: eloozgur
ve bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık rütbem hürgeneral arz ederim.:)))))))))))))))))))))))))))))))))) evimdeyim çok şükür.
eşinde çok bekledi tertip yazmıştın hepinize çok geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
teşekkür edrim hocam darısı başına .
Artık evimdeyim bende , çok şükür yedik bitirdik askerliği arkdaşlar darısı diğerlerine artık....özgür olmak kadar güzel bişey yok valla
Tüm hürgeneral arkadaşların tezkereleri hayırlı olsun. Sivil hayatta herkese başarılar .
Hepimizin gözü aydın arkadaşlar... Sonunda bitti bende evimdeyim:)
Vay be bitti inanamıyorum evime gidince daha ii idrak edicem sanırım.Herkese başarılar!
bitti sonunda ama hala şaşkınlık var bittiiiiiii
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
teşekkür edrim hocam darısı başına .
amin tertip artık foruma uğramazsınız millet genelde hatırlamak istemiyor ama iki askerlik anısu yazarsınız tüm tertiplerime geçmiş olsun
bitti ve şafak filan kalmadı, inanamıyorum:)
Bittii ve evimdeyim ama hala inanamıyorummmmmm ben bir rüyadamıyımm yoksaaaaaaaaa
bakın şimdi bir hafta rüyanızda askerde göreceksiniz kendinizi uyanınca bir aptallaşacaksınız nerdeyim ben diye
ula bizde kısa dönem ayrılsaydık şimdi iğrenç batmandan temelli kurtulmuş olacaktık. tabi blue rahatız, siviliz ama sıktı kardeşim buralar. her gün aynı şey, her gün yabancı dil, yabancı dilde söylenen iğrenç şarkıları dinle (otobüs ve okulda mecburen dinlemek zorunda kalıyorum) üstelik bir de köyde çalışınca insan daha bir yoruluyor, balçık yolda 3 metre yürüyorum ve ayakkabı paçaları komple çamurla kaplıyorum.
öyle ya da böyle kısa dönem olsaydım şimdi evimde olacaktım. tamam eyvallah sıkıntının en büyüğünü çekecektik, şimdiki durumumuza göre ama sonuç olarak 17 ocak pazar günü veya gecesi istanbul'a bir daha ayrılmamak üzere kavuşacaktım.
ula bizde kısa dönem ayrılsaydık şimdi iğrenç batmandan temelli kurtulmuş olacaktık. tabi blue rahatız, siviliz ama sıktı kardeşim buralar. her gün aynı şey, her gün yabancı dil, yabancı dilde söylenen iğrenç şarkıları dinle (otobüs ve okulda mecburen dinlemek zorunda kalıyorum) üstelik bir de köyde çalışınca insan daha bir yoruluyor, balçık yolda 3 metre yürüyorum ve ayakkabı paçaları komple çamurla kaplıyorum.
öyle ya da böyle kısa dönem olsaydım şimdi evimde olacaktım. tamam eyvallah sıkıntının en büyüğünü çekecektik, şimdiki durumumuza göre ama sonuç olarak 17 ocak pazar günü veya gecesi istanbul'a bir daha ayrılmamak üzere kavuşacaktım.
doğru ramco senin durum benimkinden çok daha zor ben normal görev yerimde bu kadar rahat değildim
Herkese sivil hayatta başarılar
17 ocak sabahı hürgeneral rütbemi takıp evime geldim özgürlük gibisi var mı bea...darısı askere yeni geleceklerin ve halen askerde olanların başına...
çok şükür bitti içtimasız bir sabaha uyanmak ne kadar güzel. Hala kendime gelebilmiş değilim. Askerlik anlatılabilecek bir şey değil, zor bir askerlik geçirdim; ama artık bitti. Yapmamış olanlara allah kolaylık versin elbet onların da bitecek, yapanlara da büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun teritpler şu başlığıda 500 sayfa yapıp jübile yapmak istiyorum