Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14591460146114621463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl 31 ocağa kadar gitmemiz mi gerekiyor?? benim bildiğim yoklama için 3 ay içerisinde gitmemiz gerekiyor... öyle değil mi???
  • Zaten ay sonuna kadar askersin, Zannetmiyorum ay sonu olduğunu da , ben ne yapacağımızı bilmiyorum
  • kaç yüz kişiydik forumda dönen girmiyor unutmak istiyolar heralde
  • kim hatırlamak istiyor ki :) ama bitti çok şükür bunun için hatırlamak güzel belki de :)
  • Hayırlısıyla gidip döndük..Şimdi askerlik şubesine ne zaman gitmemiz gerekiyor bilen var mı acaba?
  • bugün aradım şubeyi terhis olduktan sonra bir ay içinde gelmeniz gerekmektedir dediler..terhis dilekçesi yazacakmışız ;)
  • bilgi için teşekkürler.
  • Tertipler dün gece rüyamda askere geri döndüm, son 2 gün kala iznim bitmiş birliğe geri dönüyorum ama yine de güzeldi, yeniden şafak 1 dedim :)
  • Ben 325 ve 327 kd forumlarını okudum, Aynı soruları onlarda sormuş ve hepside hiçbirşey yapmamışlar.

Banada birlikte aynen şöyle dediler, Şubeyi ararsınız terhis belgesi ellerine geçmediyse sizdeki terhis belgesini şubeye fotokopi çektirip noter onaylı olarak götürürsünüz demişlerdi.Yani birşey yapmaya gerek yok, Biz zaten şubenize yolluyoruz demiştiler.

Siz şubenizi ararken kd olduğunuzu belirttiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 29 Ocak 2010; 21:28:11 >
  • Bakın ne buldum,

1 Haziran 2009; 10:49:56
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=32035438

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar şubeye gittim..terhis kağıdını gösterdim izin kağıdını da bize zaten gönderecekler al bunu sakla bi yerde dedi ordaki adam....
    ha bir de dediğim gibi teskere denen o ulaşılmaz kağıt elimizde olan terhis belgesi kağıdı...başka bi şey vermeyecekeler..
  • hahaha bizden geçti artık. şimdi düşünme sırası torunlarda.

torunnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

hahaha bizden geçti artık. şimdi düşünme sırası torunlarda.

torunnnnnnnnnn

ötmez borun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

torunnnnnnnnnn

ötmez borun

ötse de borun ben burda yokum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

torunnnnnnnnnn

ötmez borun

ötse de borun ben burda yokum

• harita genel komutanlığından geri dönen oldu mu ?
  • ilginçtir yedek subay tertiplerim hiç yazmıyor
  • beyler hepimize geçmiş olsun, ben de istanbul selimiyedeydim, bu belge işi için aradım şubatın sonuna doğru getirin dediler, bilmiyorum beni doğru mu anladı başka bişi mi sandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Ben 325 ve 327 kd forumlarını okudum, Aynı soruları onlarda sormuş ve hepside hiçbirşey yapmamışlar.

Banada birlikte aynen şöyle dediler, Şubeyi ararsınız terhis belgesi ellerine geçmediyse sizdeki terhis belgesini şubeye fotokopi çektirip noter onaylı olarak götürürsünüz demişlerdi.Yani birşey yapmaya gerek yok, Biz zaten şubenize yolluyoruz demiştiler.

Siz şubenizi ararken kd olduğunuzu belirttiniz mi?

Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar 329.dönem kapandı 31 Ocak itibariyle

Kıt'a özlük dosyalarımız terhis olduktan sonra nufüsa kayıtlı askerlik şubelerimize yollanıyor.Dosya ile birlikte 2 adet terhis belgesi,ilişki kesme belgesi üstyazı ile yollanıyor.Askerlik şubelerinin terhisimizden haberdar olmaması gibi durum söz konusu değil postada kaybolmadıysa.Her ihtimale karşı 1 ay sonra şubenizi arayıp durumu öğrenmeniz yararınıza olacaktır.

• Hepimize geçmiş olsun arkadaslar şükür bitirdik ben ve arkadaşlarım dışında yasadıklarımızı anlatabileceğimiz anlatsakta inanadıracağımız pek fazla olmayacağı için zor bir askerlik yaptığımızı söyleyerekherkese tekrar hayırlı olsun diyorum/font]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkyorum -- 1 Şubat 2010; 23:01:22 >
  • cümleten geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 14591460146114621463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.