selam millet. en son saşak 70 lerdeyken yazmıştım u foruma. ozamanlar ahh ulen nasıl bitcek bu 2bucuk ay diyodum. yine çarşı iznindeydim ve çarşıdan saat 5 bucuğa kadar dönme telaşı içindeydim. şimdi bir elimde çay bardağı bir elimde kumanda sabahtan akşama kadar zapping yapıyorum. yahu devrelerim sizlere sorarım BEN Mİ TUTAYIM U SAATTEN SONRA?
quote:
Orijinalden alıntı: nizamiye çavuşu
selam millet. en son saşak 70 lerdeyken yazmıştım u foruma. ozamanlar ahh ulen nasıl bitcek bu 2bucuk ay diyodum. yine çarşı iznindeydim ve çarşıdan saat 5 bucuğa kadar dönme telaşı içindeydim. şimdi bir elimde çay bardağı bir elimde kumanda sabahtan akşama kadar zapping yapıyorum. yahu devrelerim sizlere sorarım BEN Mİ TUTAYIM U SAATTEN SONRA?
valla biz tutmuyoruz tertip izinlerin tümünü kullandın galiba
sanki bir rüya gördüm rüyamda şafak mafak bişeyler saıyordum birde askerlik mi ne öyle bişeyler yapıyordum birden uyandım baktım ki hala öğretmenim ve bugün itibariyle il içi tayin istedim hayırlıysa çıkar inşallah. bu arada gördüğüm rüya ne kadar kötüydü hala etkisindeyim sanki gerçekmiş gibi
Komutanda aynen bu dediklerini söylemişti dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgins34
quote:
Orijinalden alıntı: _ahmet_
Ben 325 ve 327 kd forumlarını okudum, Aynı soruları onlarda sormuş ve hepside hiçbirşey yapmamışlar.
Banada birlikte aynen şöyle dediler, Şubeyi ararsınız terhis belgesi ellerine geçmediyse sizdeki terhis belgesini şubeye fotokopi çektirip noter onaylı olarak götürürsünüz demişlerdi.Yani birşey yapmaya gerek yok, Biz zaten şubenize yolluyoruz demiştiler.
Siz şubenizi ararken kd olduğunuzu belirttiniz mi?
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar 329.dönem kapandı 31 Ocak itibariyle
Kıt'a özlük dosyalarımız terhis olduktan sonra nufüsa kayıtlı askerlik şubelerimize yollanıyor.Dosya ile birlikte 2 adet terhis belgesi,ilişki kesme belgesi üstyazı ile yollanıyor.Askerlik şubelerinin terhisimizden haberdar olmaması gibi durum söz konusu değil postada kaybolmadıysa.Her ihtimale karşı 1 ay sonra şubenizi arayıp durumu öğrenmeniz yararınıza olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: eloozgur
sanki bir rüya gördüm rüyamda şafak mafak bişeyler saıyordum birde askerlik mi ne öyle bişeyler yapıyordum birden uyandım baktım ki hala öğretmenim ve bugün itibariyle il içi tayin istedim hayırlıysa çıkar inşallah. bu arada gördüğüm rüya ne kadar kötüydü hala etkisindeyim sanki gerçekmiş gibi
tertip meslektaşmışız ben demirtaşta çalışıyorum normalde sen nereyi istedin
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
tertip ben zorunlu hizmet yapıyorum şu anda kocaeli dilovasındaydım eş durumundan kocaeli darıcayı istedim d sınıfı ilçe bursaya ancak zorunlu bittikten sonra gelebiliriz demirtaşta hangi okulda çalışıosun bu arada bende demirtaşlıyım :D
quote:
quote:
quote:
tertip ben zorunlu hizmet yapıyorum şu anda kocaeli dilovasındaydım eş durumundan kocaeli darıcayı istedim d sınıfı ilçe bursaya ancak zorunlu bittikten sonra gelebiliriz demirtaşta hangi okulda çalışıosun bu arada bende demirtaşlıyım :D
Ben seni bursadasın diye hatırlıyorum tertip sana niye asker öğretmen çıkmadı ki Bulgar göçmeni genelde demirtaşta ilköğretimdeyim bende
ÇOK ŞÜKÜR YEDİK BİTİRDİK ASKERLİĞİ TERTİPLERİM
BU ARADA KISA DÖNEMDE OLSA ARAMIZDA RDM OLAN VAR MI
TORUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNN BEN Mİ TUTİM
TORUN Bİ ŞAFAK SÖYLEDE ... SERİNLESİN
TORUN GECELER UZUN ÖTMEZ BORUN ÖTSE DE BORUN BEN ORDA YOKUM
askerlik şubesini aradım tezkereyi ne zaman getirelim diye...daha kimsenin dosyaları elimize ulaşmadı bu ayın sonuna doğru gelin dediler...başka şubeyi arayan oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: recon83
askerlik şubesini aradım tezkereyi ne zaman getirelim diye...daha kimsenin dosyaları elimize ulaşmadı bu ayın sonuna doğru gelin dediler...başka şubeyi arayan oldu mu?
valla biz tutmuyoruz tertip izinlerin tümünü kullandın galiba
hiç izin kullanmadım terto. hemen çıktım :) izin kullananların az zoruna gitmedi bizim gidişimiz. borumu ulen 5 gün takmıştım hehee. tertiplerinden sonra 1 gün geç çıkmak bile adama koyar. sonunda bitti askerlikkkk .
blue bir sen bir de ben kaldık koskoca 329. dönem olarak. bak millet kaçtı gitti şaka bir yana rahatımız yerinde, gerçi ben şafak sayıyorum ama neyse:) şafak artık 129 (18 haziran için) bizim de asker öğretmenlik bitecek inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: ramcofb
blue bir sen bir de ben kaldık koskoca 329. dönem olarak. bak millet kaçtı gitti şaka bir yana rahatımız yerinde, gerçi ben şafak sayıyorum ama neyse:) şafak artık 129 (18 haziran için) bizim de asker öğretmenlik bitecek inşallah.
valla ya 500 sayfa oluruz dedik ama askerden gelen bir daha bakmak istemiyor buralara
1 ağustosta teskere alacağız hayırlısıyla
quote:
quote:
valla ya 500 sayfa oluruz dedik ama askerden gelen bir daha bakmak istemiyor buralara
1 ağustosta teskere alacağız hayırlısıyla
1 ağustos'ta göreve başlarız tetip, tabi haftasonuna denk gelmez ise. bizim resmi askerlik 31 temmuzda bitiyor. ilişik kesmeye geri gelmeye gerek olmaz umarım. 1450 km yolu sırf ilişik kesmek için tepmek zor doğrusu:) şaka bir yana zaman hızlı geçiyor.
en çok sevindiğim şey ise batman'da kadrolu veya sözleşmeli (Allah korusun) çalışıyor olmamak. haziran sonunda inşallah benim için batman defteri açılmamak üzere kapanır. burda çalışan kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlere gerçekten acıyorum (yanlış anlaşılmasın. doğulu olmayıp, mecburen buraya atanan öğretmenleri kastediyorum) kendimi onların yerine koyuyorum da seneler sonra ancak istanbul'a dönmek katlanılma bir acı olsa gerek
quote:
quote:
büyük adamsın tertip çıktıyı alınca işi sağlama bağladın yani:) hadi gene iyisin, 18 gün askerlik yapmak herkese nasip olmaz. bir nevi bedelli askerlik.
quote:
quote:
e millet artık son noktaya geldi tertip.
bu arada çıktı filan almayın tertipler, zaten katılacağınız birliğe isminiz liste olarak gitmiştir. boş yere çıktı alıp gitmeyin
quote:
millet yola çıkıyor bugün sessiz buralar
valla ben aldım çıktı korktum sonra değişir falan
ramco tertibim bak o kadar konuştuk dedeler torun oldu ben senin böyle çıkacağını söylemiştimde bana çıkınca şaşırdım
16 olmasın o aman daha dur tertibim öğretmen olarak gidecez doğu ve güneydoğu okulları dışında Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Kahramanmaraş, Sivas ve Yozgattada asker öğretmen olunabiliyormuş tabi en iyi yer antep bence 90 gün rapor hakkı varmış sonrası askerliğe ekleniyor bide 10 gün yol izni alabiliyoruz çıkınca ama 10 gün izin alırsak 500 tl vermiyolar
eski mesajımı buldum Allah yüzüme baktı antep çıktı içime doğmuş demek ki
ooooo 492 sayfa olmuş hehheheh bende 329 ksd olarak mardin dargeçitte yaptım askere gitmeden önce kitap okumaya başlamıştım birde baktım ki ne göreyim mardin/dargeçitte kütüphaneci olmuşum günde 2 saat nöbet ve sabahları 1 saat iştima başkada bir şeyim yoktu ama iyiki bittide geldik bu sayfayı daha önce görseydim mutlaka birşeyler karalardım
quote:
Orijinalden alıntı: necrovirus
ooooo 492 sayfa olmuş hehheheh bende 329 ksd olarak mardin dargeçitte yaptım askere gitmeden önce kitap okumaya başlamıştım birde baktım ki ne göreyim mardin/dargeçitte kütüphaneci olmuşum günde 2 saat nöbet ve sabahları 1 saat iştima başkada bir şeyim yoktu ama iyiki bittide geldik bu sayfayı daha önce görseydim mutlaka birşeyler karalardım
necrovirüs sen kimsin bende mardin jandarmadaydım baba dargeçitede sen hangi babasın:DDDDDDDDDDDDDDD
he şu laf hiç degişmezdi her yerde yazılıydı BABA DARGEÇİT 'te ben ömer şahin