Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be hocam çok erkencisiniz:) bende iki haftaya kadar dilekçemi veririm.
    bende askerlik durum belgesi var, onunla beraber dilekçe verecez, halıcıoğluna giderim. bu arada listeyi kim oluşturacak yavaştan kesin gitmek isteyenler isimlerini nerde oturduklarını ve hangi üniversiteden mezun olduğunu yazsın. benden başlayalım
    1) ramazan istanbul. marmara üniversitesi sınıf öğretmenliği yaş 25
    quote:

Orjinalden alıntı: serawara

merhaba ben nisanda gitmek istiyordum ama olmadı. bugun ağustos için dilekçeyi verdim. hayırlısı bakalım

• ya iki seferdir niyetleniyorum bir türlü gidemedim.ahdım var gidecem ağustosta.zaten askerlik şubesindeki memur da şaşırdı bu ne acele diye.üstelik sabah 8.30 du
    bu arada beni de ekleyin listeye
    2) cumhuriyet üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği 27 sivas
  • torunlar sizleri görünce duygulandım ve anladımki bizim askerlikte bitecek [
    şimdiden Allah kolaylık versin.../size]
  • müthişsin tertip
    quote:

ya iki seferdir niyetleniyorum bir türlü gidemedim.ahdım var gidecem ağustosta.zaten askerlik şubesindeki memur da şaşırdı bu ne acele diye.üstelik sabah 8.30 du
    bu arada beni de ekleyin listeye
    2) cumhuriyet üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği 27 sivas

• 3-mahmut istanbul-istanbul hukuk.yaş 24. 25 nısan hakımlık sınavını kazanamssam kesın gıdecegım.26 nısanda başvururum kazanamayacaksam.kesın kararımı verdım bu gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzi10 -- 2 Nisan 2009; 2:15:18 >
  • arkadaslar su dilekce ornegini banada verseniz bi bende hemen yollasam. bu arada dilekceyi postaneden iadeli tahütlü mü yolayacagiz? birde baska neler yollayacagim tekrardan yazarsaniz memnun olurum
  • http://img17.imageshack.us/my.php?image=81998345.jpg
    arkadaslar benim kagitta 2010 martda gidecegim yaziyor. ben agustos 2009 da gitmek istiyorum. bu linkteki forum dogrumu bunu doldursam yetiyor mu?benim kütük osmaniye. ama adanaya bagliymisiz biz adanaya yazmam gerekiyormus. ........Askerlik subesi Baskanligina kayitli yazan yere osmaniye mi yazacagim yoksa adana mi? kafam karisti ya bilen bi arkadas cevap verse. bide agustos 2009 celbinde gitmek istiyorummu yazacagim diger bosluga?
  • ya beyler bi sorum olacak.
    4 yıllık okuldan şubat sonu mezun oldum ve nisan celbine yetişemedim. Şimdi ağustos için erken sevk dilekçesi yazıcam. Peki dilekçe yazıp kabul cevabı geldikten tekrar erteletme gibi bi şansım var mı? Yani vazgeçtim diyelm daha sonra gitmek istiorum die ayrı bi dilekçesi var mı yoksa 4s kuralıyla jandarmalar alır götürür mü diosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgrnl

ya beyler bi sorum olacak.
    4 yıllık okuldan şubat sonu mezun oldum ve nisan celbine yetişemedim. Şimdi ağustos için erken sevk dilekçesi yazıcam. Peki dilekçe yazıp kabul cevabı geldikten tekrar erteletme gibi bi şansım var mı? Yani vazgeçtim diyelm daha sonra gitmek istiorum die ayrı bi dilekçesi var mı yoksa 4s kuralıyla jandarmalar alır götürür mü diosunuz?

Sarı zarfı almadığın sürece bir problem yok dilekçeyi yollayan o dönemde mutlaka askere gidecektir diye birşey yok.Size randevu tarihi verilecek o tarihte gidip işlemleri yaptırmazsan bir sonraki döneme kalırsın.Tabi tecil süren olması şartıyla
  • hocam herhangi askerlik şubesine gidin hazır dilekçe verirler veyawww.asal.msb.gov.tr adresinde herşey yazılı
    quote:

Orjinalden alıntı: gravestone80

arkadaslar su dilekce ornegini banada verseniz bi bende hemen yollasam. bu arada dilekceyi postaneden iadeli tahütlü mü yolayacagiz? birde baska neler yollayacagim tekrardan yazarsaniz memnun olurum
  • Ben bugün teslim ettim dilekçemi ağustos 2008 de askere gidersin dediler hayırlısı olsun.haziranın 1 inden sonrada kendi şubenden son işlemleri yaptırıp sarı zarfı alabilirsin dediler.
  • 329. Dönem olarak gitmek isteyen sevgili arkadaşlar ya da torunlar

Biz de 327. Dönem olarak sınavlarımıza girdik ve gönderileceğimiz birliklerin sonuçlarını bekliyoruz. Erken sevk konusunda, diğer işlemler konusunda kafanıza taklıan herşeyi sorabilirsiniz.
  • arkadaslar erken sevk icin yazacagimiz dilekce orneginde en altta isim soyisim imza ve rütbe yaziyor. rütbeye ne yazacagiz ya?
  • quote:

arkadaslar erken sevk icin yazacagimiz dilekce orneginde en altta isim soyisim imza ve rütbe yaziyor. rütbeye ne yazacagiz ya?

Onu yanlış yazmışlar rütbe diye birşey yok. Askerlik şubesinde doldurulan erken sevk dilekçesi onunla aynı ama onlarda rütbe diye bir kısım yok o yüzden silebilirsiniz rütbe kısmını.
  • Sevgili torunlarım bu erken sevk konusunda dolduracağınız dilekçeyi kısaca anlatayım.

ASAL'ın sitesinde yer alan erken sevk dilekçesini doldururken şunlara dikkat edin:

ASKERLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA
    ................. (Buraya bağlı bulunduğunuz ASKERLİK DAİRESİ YAZILACAK. Mesela Askerlik şubesi Kütahya olanlar Afyon askerlik dairesi başkanlığına bağlılar. Bağlı bulunduğunuz askerlik dairelerinin listesi ASAL'ın sitesinde erken sevk başlığı altında mevcuttur. )

.................................. (Nüfusa kayıtlı olduğunuz askerlik şubesi. Sivas ise Sivas, Yenimahalle ise Yenimahalle gibi)Askerlik Şubesi Başkanlığına kayıtlı yedek subay aday adayıyım.

.................................. (Buraya askerlik durum belgesinde yazan döneminizi yazacaksanız. Askerlik durum belgesi muayene sonrasında size verilen belgedir. Mesela Nisan 2010 gibi) Celp Döneminde sevke tâbi olmama rağmen, ailevi sebepler dolayısıyla (İş zorunlulukları vb.) ……………..Parantez içindekileri silip sadece AĞUSTOS 2009 diye yazın (NİSAN, AĞUSTOS, ARALIK) Celbinde silah altına alınmak istiyorum.

Gereğini arz ederim.

Tarih(Dilekçeyi göndereceğiniz ya da vereceğiniz tarihi atın)

(İmza)

Adı ve Soyadı

ADRES :

Tel. :

EKİ :
    EK-A (Askerlik Durum Belgesi Fotokopisi)

• peki arkadaslar bu dilekce yi elle yazsak olurmu? birde bu dilekceyi postanede iadeli taahütlü mü yollayacagiz?
  • Arkadaşlar yardımlarınız sayesinde sevk tarihim ağustos/2009 olan belgemle alakalı erken sevk dilekçesi vermeyeceği öğrendim bu sebeple çokk teşekkür ederim.

birde bilmek istedigim şöyle bir konu var , nasipse biz 329 lar temmuz ayı içerisinde evraklarımızı şubeden alıcaz. fakat, bundan önce şube, şöyle bir bildiri asmıyormu ; "2009 /Ağustos askere gidecekler listesi " diye.

çünkü askerlik şubemi arıyorum %99 gidersin diyor fakat kesin %100 resmi bir ibare kullanamıyor. bu hep böylemidir. diyelim temmuz da gittim herhangi bir problemden ötürü bu döneme alınmıyorsun dendi. ee, erken sevk dilekçeside veremezsin...

yani anlatmak istediğim gidecek kişilerin resmi dökümü , listesi , erken sevk dilekçesi de verilebilecek zamanlarda( 1 nisan -25 haziran arası) açıklanmıyormu?

bu konuda yardımcı olursanız inanın kafamda hiçbir soru işareti kalmıycak...

• quote:

peki arkadaslar bu dilekce yi elle yazsak olurmu? birde bu dilekceyi postanede iadeli taahütlü mü yollayacagiz?

bu dilekçeyi elle yazacaksın tertip,

şubeye göndereceklerin,

askerlik durum belgesi- şubeden alacaksın
    nufus cüzdan fotokopisi
    erken sevk dilekçesi

bu üçünü bir zarfın içine koy, zarfın üzerine ismini falan yaz.
    bu zarfların kabul edildiği belli başlı büyük askerlik şubeleri var, bu şubeyi kendi gittiğin şubeden öğren oraya gönder.
    agustos 2009 da askersin hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramcofb

vay be hocam çok erkencisiniz:) bende iki haftaya kadar dilekçemi veririm.
    bende askerlik durum belgesi var, onunla beraber dilekçe verecez, halıcıoğluna giderim. bu arada listeyi kim oluşturacak yavaştan kesin gitmek isteyenler isimlerini nerde oturduklarını ve hangi üniversiteden mezun olduğunu yazsın. benden başlayalım
    1) ramazan istanbul. marmara üniversitesi sınıf öğretmenliği yaş 25
    quote:

merhaba ben nisanda gitmek istiyordum ama olmadı. bugun ağustos için dilekçeyi verdim. hayırlısı bakalım

Arkadaşlar dedeniz olarak ufak bir tavsiyede bulunayım.Liste tutmak istiyorsanız google veya mynetten online bir tablo olusturun ve gereken bilgilerinizi oraya yazın.BKZ: 325.DÖNEM

• arkadaslar kimse benim mesajima cevap yazmadi uzun süre beklemistim. bende kendim dilekceyi yazdim askerik durum belgesinind e fotokobisini cektim bi zarfa koyup postayla gönderdim.fakat kimlik fotokobimi koymadim. cünkü sizden bi cevap gelmedi bilmiyordum. bi sorun olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.