Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gravestone80

arkadaslar kimse benim mesajima cevap yazmadi uzun süre beklemistim. bende kendim dilekceyi yazdim askerik durum belgesinind e fotokobisini cektim bi zarfa koyup postayla gönderdim.fakat kimlik fotokobimi koymadim. cünkü sizden bi cevap gelmedi bilmiyordum. bi sorun olur mu?

evet bu sorun olabilir, askerlik şubesine sor bunu.
  • ama asal sitesinde ki ornek dilekcede altta ek lerde sadece askerlik durum belgesi fotokobisi yaziyordu. kimlik fotokobisi yazmiyordu
  • quote:

ama asal sitesinde ki ornek dilekcede altta ek lerde sadece askerlik durum belgesi fotokobisi yaziyordu. kimlik fotokobisi yazmiyordu

valla torun ben daha taze taze yapmış biri olarak söylüyorum, 1 ay önce yaptım bu işleri nerdeyse.
  • e ne yapacagim ben simdi ya.ben adana askerlik daire baskanligna yolladim dilekceyi postayla. tekrardan ayni belgeleri bidaha mi yollasam?
  • quote:

e ne yapacagim ben simdi ya.ben adana askerlik daire baskanligna yolladim dilekceyi postayla. tekrardan ayni belgeleri bidaha mi yollasam?

aynı belgeleri değil ama ek olarak yollayabilirsin, ancak sen bu işi iyice ögrenmeden bişey yapma, belki artık nufus cüzdanı istemiyorlardır
  • quote:

peki arkadaslar bu dilekce yi elle yazsak olurmu? birde bu dilekceyi postanede iadeli taahütlü mü yollayacagiz?

Kardeş elle de yazabilirsin. Ekleyeceğin tek şey son yoklamanı ve muayeni yaptırdığın zaman aldığın askerlik durum belgesini ekleyip postaya vermek olacak. Nüfus cüzdanı fotokopisi falan eklemeyin boşuna kağıt israfı olmasın. Sağlama almak istiyorsan iadeli taahhütlü ya da aps ile yollayabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: mattmurdock

Arkadaşlar yardımlarınız sayesinde sevk tarihim ağustos/2009 olan belgemle alakalı erken sevk dilekçesi vermeyeceği öğrendim bu sebeple çokk teşekkür ederim.

birde bilmek istedigim şöyle bir konu var , nasipse biz 329 lar temmuz ayı içerisinde evraklarımızı şubeden alıcaz. fakat, bundan önce şube, şöyle bir bildiri asmıyormu ; "2009 /Ağustos askere gidecekler listesi " diye.

çünkü askerlik şubemi arıyorum %99 gidersin diyor fakat kesin %100 resmi bir ibare kullanamıyor. bu hep böylemidir. diyelim temmuz da gittim herhangi bir problemden ötürü bu döneme alınmıyorsun dendi. ee, erken sevk dilekçeside veremezsin...

yani anlatmak istediğim gidecek kişilerin resmi dökümü , listesi , erken sevk dilekçesi de verilebilecek zamanlarda( 1 nisan -25 haziran arası) açıklanmıyormu?

bu konuda yardımcı olursanız inanın kafamda hiçbir soru işareti kalmıycak...

Kardeş senin askerlik durum belgende Ağustos 2009 yazıyorsa erken sevk dilekçesine falan gerek kalmaz direk gidersin Ağustos'ta. Askerlik şubelerine asılan listeler 15 aylık er listeleri olur. Yedek subay aday adayı olarak gidecekler duyuruları TRT ve ASAL'ın internet sitesinden takip eder. %99 dan kasıt şudur: Olur ya sevk evraklarını almadan ameliyat geçirirsin başına bir iş gelir o zaman bir sonraki döneme kalırsın.

1 Nisan-25 Haziran arasında erken sevk dilekçesini verenler sevklerinin kabul olup olmadığını haziran sonunda şubelerinden telefonla ya da bizzat giderek öğrenebilirler ki ben erken sevki kabul edilmeyen hiç duymadım. Sevk evrakları için ilan edilecek tarihlerde de gidip sevk evrakları alınır.

• arkadaslar bisey daha soracagim bu listeye isim ekletme isi ne oluyor? yani bunun amaci nedir?ona gore bileyimde bende adimi ekleteyim.
  • quote:

arkadaslar bisey daha soracagim bu listeye isim ekletme isi ne oluyor? yani bunun amaci nedir?ona gore bileyimde bende adimi ekleteyim.

işlerini tek başına yapacağına birbirinize yakın oldugunuz ama bunu bilmediğiniz arkadaslarınızla sınava gitmek yada birliğe katılmak konusunda fayda sağlar bu liste işi, güzel yapın listenizi biz çok faydasını gördük ve görüyoruz
  • quote:

arkadaslar bisey daha soracagim bu listeye isim ekletme isi ne oluyor? yani bunun amaci nedir?ona gore bileyimde bende adimi ekleteyim.

Listenin amacı sevk evraklarını aldıktan sonra aynı yerde sınava girecekler, sınav sonrası aynı yere düşecekler birbirleriyle daha kolay iletişim kurmaları için.
  • tamam iyi bi fikir bu. 329.dönemler heralde sonra ekleniyor degil mi
  • quote:

tamam iyi bi fikir bu. 329.dönemler heralde sonra ekleniyor degil mi

bizim dönemde listeyi bizle gidecek 2 arkadaş hazırladı. Foruma katılanlar nicklerini,yaşlarını,okullarını ve bölümlerini bir de kısa dönem/yedek subay tercihlerini yazdırdı. sevk evraklarından sonra da sınava gireceği yer ve haberleşme için e-mail ya da msn adreslerini eklettirdi herkes. Sizde de 1 veya 2 arkadaş başlatır listeyi devamı gelir sonra.

Bizim liste burda siz de buna benzer bişey yapabilirsiniz.

http://spreadsheets.google.com/pub?key=ppkVXDp5PpGNTZhP_DLzOJg#

• pazartesi erken sevk dilekçesini halıcıoğluna götürecem, askerlik durum belgesiyle beraber.
    hadi hayırlısı, inşallah asker öğretmenlik çıkar da 18 gün askerlik yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramcofb

pazartesi erken sevk dilekçesini halıcıoğluna götürecem, askerlik durum belgesiyle beraber.

Hayırlısı olsun kardeşim. Eğer Milli Eğitim Bakanlığı kadrolu öğretmensen öğretmen olma ihtimalin yüksek ama sözleşmeli öğretmenleri ve dershane öğretmenlerini maalesef kabul etmiyorlar.
  • liste hazırlanıyormu arkadaşlar.kim hazırlıyor :)
  • evet tertip kadrolu m.e.b öğretmenim. o yüzden yazın gitmek istiyorum zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: zımzımettin

quote:

Orjinalden alıntı: ramcofb

pazartesi erken sevk dilekçesini halıcıoğluna götürecem, askerlik durum belgesiyle beraber.

Hayırlısı olsun kardeşim. Eğer Milli Eğitim Bakanlığı kadrolu öğretmensen öğretmen olma ihtimalin yüksek ama sözleşmeli öğretmenleri ve dershane öğretmenlerini maalesef kabul etmiyorlar.

bizzim başlığı kim açtı, listeyi o yapacak

• hadiyin beyler, bakın 327. dönem dedelerimizin günleri sayılı, sırada bizler varız. ve en az 200 sayfayı bulmalıyız:)
    hadi basın gaza
  • liste dedık ama kımse oralı deıl galiba.
  • Sizin başlığı açan arkadaş 327. dönem olarak askere gidecek. İçinizden 1 ya da 2 kişi bi liste oluşturun. Google Dökümanlar'dan yapabilirsiniz.
  • sertaç istanbul haliç üniversitesi işletme yaş 23
  • o zaman ben yeni bir başlık açayım beyler.
    içimizden birinin başlık açması daha uygun olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.