Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tertipler listeyi tutmaya başladım. nerde sınava gireceğinizi yaşı vs yazın muhabbet kaynağımız olsun
    tabi sadece kesin askere gidecekler yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramcofb

tertipler listeyi tutmaya başladım. nerde sınava gireceğinizi yaşı vs yazın muhabbet kaynağımız olsun

Listenin linkini verde ilk posta ekleyeyim.
  • http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pfooYe-oBgZh51KC1xw0Ubg&hl=en
    beyler hadi daha çok yazalım, dedelerimizi uğurlayalım:D
    quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

quote:

tertipler listeyi tutmaya başladım. nerde sınava gireceğinizi yaşı vs yazın muhabbet kaynağımız olsun

Listenin linkini verde ilk posta ekleyeyim.

• linke nasil giriyoruz tikladim ama bisey gorukmuyor? google den hesap mi acmak gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zımzımettin

quote:

Orjinalden alıntı: 329agustos
    Merhaba, öncelikle hayırlı olsun umarım istediğiniz bir sınıf ve yer çıkar sonuçlar açıklanınca..
    Benim sorum sınıf tercihleri ile ilgili olacak, uzun dönem, meslek kurası yada kısa dönem için hangi sınıfları tercih etmek daha avantajlı olur. Bu sınıf tercihleri kısa yada uzun çıkmasında yada meslek kurasına ayrılmada bu kadar önemli mi? Bir de sınava giderken sertifika vb. belgeler götürmek gerekir mi?
    Hayırlı yolculuklar dilerim...

Sağolasın kardeşim darısı sizlerin başına. Sorunun cevabına gelecek olursak. Bizim dönem de dahil olmak üzere sınıf tercihi kaldırıldı. Artık sadece kısa dönem, yedek subay, öğretmen tercihleri var seçebileceğin. Öğretmen olarak da M.E.B'in kadrolu öğretmenleri geçerli sadece. Sınava girmeden önce askerlik şubene diploma ya da çıkış aslı ve fotokopileri, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopileri, varsa ehliyet aslı ve fotokopileri ile birlikte KPDS,ÜDS,TOEFL gibi yabancı dil sınavı sonuçları, M.E.B. onaylı bilgisayar sertifikan varsa onu götürmen yeterli. Sınava girerken de antrenörlük, 3 yıldız balık adam, paraşütçü, dağcı gibi sertifikaların varsa onları götür.

Ve en önemlisi askerlik işlemlerinde buna sınav da dahil nüfus cüzdanı harici bir belgeyle işlem yapılmamakta. Nüfus cüzdanlarınız üzerinden T.C. kimlik no yazanlarından olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: zuzi10

arkadaşlar yedek subaylık sınavına gireceğimiz yer kütüğe göre mi belirleniyor yoksa ikametgaha göre mi belirleniyor.?_
    istanbulda ikamet eden bi samsunlu yedek subaylık sınavına nerede girer? istanbul mu samsun mu ?

Kardeş sınav sevk evraklarını nerden alırsan ona göre sınava girersin. Mesela kütüğün Hatay'dır ama İstanbul'da oturuyorsundur ve sevk evraklarını İstanbul'dan almışsındır o zaman İstanbul'da girersin.

Sınav yerleri bölgesel arkadaşlar. Ankara,İstanbul,İzmir,Samsun,Adana,Diyarbakır gibi yerlerde sınav oluyor.

Hocam dediğin gibiyse benim Aile, Kütük odun falan:D her şey Tokat'ta. Ama İstanbul'da yaptırıcam işlemlerini yani arada Tokat'a falan gidersem de kaynamamış çok sağol bilgiler için....

Herhalde en geç pazartesi Askerlik şubesine gidiyorum çünkü okuldan çıkışımı Cuma alıyorum uzun sürüyor diyorlar ondan Pazartesi günü gidip askerlik işlemlerini halledeyim...

• listeyi yaptım ama link atamadım, dedeler google dokumandan nasıl link alırız?
    quote:

Orjinalden alıntı: gravestone80

linke nasil giriyoruz tikladim ama bisey gorukmuyor? google den hesap mi acmak gerekiyor?
  • liste yaptım kimseye gönderemiyorum ne iş beyler?
    goog dokumandan anlayan dedeler yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony
    Hocam dediğin gibiyse benim Aile, Kütük odun falan:D her şey Tokat'ta. Ama İstanbul'da yaptırıcam işlemlerini yani arada Tokat'a falan gidersem de kaynamamış çok sağol bilgiler için....

Herhalde en geç pazartesi Askerlik şubesine gidiyorum çünkü okuldan çıkışımı Cuma alıyorum uzun sürüyor diyorlar ondan Pazartesi günü gidip askerlik işlemlerini halledeyim...

Kardeşim sen çıkış alıp askerlik şubesine gideceksen son yoklama yaptıracaksın. Muayene falan derken 1 gün bilemedin 2 gün sürebilir. Fazla da takma ama. Dediğim gibi sınava nerde girecekseniz sevk evraklarınızı ordan almanız lazım.
  • arkadaşlar sizi orda biz karşılıcaz büyük ihtimal...bi gitceğimiz yer belli olsun..benim olduğum yere gelen torunlarıma çok iyi davranıcağıma izci sözü veriyorum...

• Pff siz gelin , biz artık gidelim diyeceğim, ama daha biz gitmedik ki, nereye düştüğümüz bile belli değil
  • beyler, muayenemi 2007de oldum ve şuan da 2009 aralık celbine tabiyim, bu ağustosta gitmek için bağlı olduğum askerlik şubesine veya diğer askerlik şubelerine mi, yoksa askerlik daire başkanlığına mı dilekçe yazmam gerekecek?

kendi askerlik şubeme mail attım, 15 hazirana kadar askerlik şubesine dilekçe yazın, dedi. bu arada istanbulluyum ve kendi askerlik şubem ümraniye, istanbul ask. dairesi ise halıcıoğlunda.
    özellikle istanbullu arkadaşlar cevaplarsanz sevinirim

dedelere hayırlı tezkereler
  • ramcofb hocam bildiğim kadarıyla istediğin askerlik şubesine yaptırabiliyorsun yani gidip Kütahya'da da yaptırabiliyorsun ama Kütüğünün bulunduğu ildaki askerlik şubesine faks falan çekiyorlarmış ondan uzun sürüyormuş işler...

Sen bildiğim kadarıyla İstanbul'daki herhangi bir askerli şubesine gidebiliyorsun Halıcıoğlu'nda var dediğin gibi bildiğim kadarıyla Üsküdar'da da var...

Bende yarın okuldan çıkışımız alıp Pazartesi günü halletmeyi düşünüyorum Halıcıoğlu'nda...

zımzımettin bilgiler için çok sağol dostum... Valla tek isteiğim şu askerliğin 12 ay uzun dönem sürmesi ya cidden Gazetecilik mezunuyum çok zor diyorlar ama belli olmaz inş uzun dönem olurum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo_Anthony -- 10 Nisan 2009; 3:51:14 >
  • 327. dönemlerin yaklaşık %70 i kısa dönem, %30 u yedek subay, %30 un da %60 sı komando çıkmış sanırım. yok abi uzun istiyodum kısa olsun harbi kısa daha kıyak. biraz önce komando eğitimlerini okudum da yemedi
  • en iyi askerlik en kısa olanıdır. zaten o yüzden erken sevk alıyorum, asker öğretmenlik şansını deneyeceğim:)
  • quote:

en iyi askerlik en kısa olanıdır. zaten o yüzden erken sevk alıyorum, asker öğretmenlik şansını deneyeceğim:)

asker öğretmen olursan çok iyi olur hacı
  • bir 327 li olarak millet Edirneye düştü...bi çok insan edirneye düştü..sizin de başınıza gelebilir...ağustos olması için dua edecem :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandetta83

bir 327 li olarak millet Edirneye düştü...bi çok insan edirneye düştü..sizin de başınıza gelebilir...ağustos olması için dua edecem :d

edirneye sürgün yeri diyolar yaşayıp görelim nasılmış
  • Sevgili Torunlarım,

Sizler askerliğe başlayacağınız zaman biz asteğmen adayları acemi eğitimlerini bitirip kıta görevleri için dağılmış olacağız. Eğer benim kıta görevine gideceğim birliğe düşerseniz size söz elimden gelen yardımı yapacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp deskjet 3940

Bu nerden çıktı lan şimdi yuhh biz askere gitmeden torunumuzun torunu hazırlık yapmaya başlamışş

harbiden ya.
    bu kadar hevesli olmayın hepinizi doğuya verirler
  • erken sevk dilekçesini gönderirken askerlik durum belgesini de gönderiyoruz değilmi? fotokopisi falan dediler şubeden ama varmı öyle bişey? ondan sonra bize cevapmı geliyo ? nasıl işler bu süreç..:ppp
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.