Şimdi Ara

32bitten 64bite geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Nba2k15 oynayabilmek için 32 bit olan windows sürümümü 64 bite geçirmek istiyorum ama bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Acaba bunu nasıl yapabilirim ve yapabilmek için bilgisayarımın özelliklerinin neler olması gerekiyor? Bu arada oyuna aşina olanlar varsa bilgisayarım 2012-2013-2014 serilerinin hepsini sorun olmadan kaldırdı. E tabi düşük çözünürlükte. Fakat kesinlikle donma kasma gibi bir şikayetim olmadı. Bilgisayarım şu anda windows xp 32 bit. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

• windows xp 64 bit Türkçe versiyonu yok.
    64 bite geçiş yapabilmen için öncelikle işlemcin 64 bit destekli olması gerekir. işlemcinin modeli nedir?
    Eğer işlemcin destekliyorsa ardından 64 bit işletim sistemi edinmen gerekir(windows vista 64 bit,windows 7 64 bit, windows 8 64 bit gibi) . Bunlardan kurmak istediğini satın alabilir veya internetten iso dosyasını indirip cd ye yazdırabilirsin. Bu cd ile format atacaksın yani C diskindeki herşey silinecek ve windowsu yeniden kurmuş olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

windows xp 64 bit Türkçe versiyonu yok.
    64 bite geçiş yapabilmen için öncelikle işlemcin 64 bit destekli olması gerekir. işlemcinin modeli nedir?
    Eğer işlemcin destekliyorsa ardından 64 bit işletim sistemi edinmen gerekir(windows vista 64 bit,windows 7 64 bit, windows 8 64 bit gibi) . Bunlardan kurmak istediğini satın alabilir veya internetten iso dosyasını indirip cd ye yazdırabilirsin. Bu cd ile format atacaksın yani C diskindeki herşey silinecek ve windowsu yeniden kurmuş olacaksın.

işlemcim pentium 4 ama galiba işlemcimi değiştirmem lazım. peki bana bi core i2 yada amd nin çift çekirdekli bir işlemcisi kaça patlar? format zaten kesin yapmam lazım
  • Bir yardım edin ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedvedmami N kullanıcısına yanıt
    Istedigin sistem icin sadece islemci degistiremezsin. Bunun yaninda anakart ram ve ekran karti degistirmen de gerekecek. Kisaca yeni bir pc toplaman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oduranli -- 12 Ekim 2014; 11:24:28 >
  • P4'lerin bazı modelleri 64 bit desteklemektedir. Tam modelini yazar mısınız? Bunun için Intel'in "CPU Identification Utility" programını kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Pardus GNOME Masaüstü Ayarı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.