Şimdi Ara

32GB:1188 TL/64GB: 1329 TL Xiaomi Redmi Note 6 Pro/64 GB/Snpdrgn636/12MP(S5K2L7)-20MP/4GB/4000mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
11.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32GB:1188 TL/64GB: 1329 TL Xiaomi Redmi Note 6 Pro/64 GB/Snpdrgn636/12MP(S5K2L7)-20MP/4GB/4000mAh
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-6-pro-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000FSLYN

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-6-pro-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000FSLWQ

Resmi web sitesi:https://www.mi.com/tr/redmi-note-6-pro/

Detaylı özellikler:
    Kimovil.com
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-6-pro-tw-4gb-64gb

9.0 güncellemesi:https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-redmi-note-6-pro-miui-v10-v10-3-2-0-pekmixm-global-kararli-rom.45909/

Uyumlu google camera:https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-redmi-note-6-pro-google-kamera-yukleme-anlatimi-rootsuz.36221/

32GB:1188 TL/64GB: 1329 TL Xiaomi Redmi Note 6 Pro/64 GB/Snpdrgn636/12MP(S5K2L7)-20MP/4GB/4000mAh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Eylül 2019; 21:50:30 >

• Hocam büyük ekran istemiyoruz çünkü tek elle telefonu kontrol edebilmek istiyoruz. Şu an Samsung note fe kullanıyorum 1,5 yıl falan oldu alalı, telefonu tutmaktan serçe parmağım yamuldu neredeyse. Tablet boyutunda telefon çıkarıyorlar ve insanlar sürekli daha büyüğünü istiyor. Telefon pratik olmaktan çıktı o yüzden küçük boyutlu telefon isteyen birine zamanla alışırsın demeyin çünkü zamanla eliniz büyümüyor.
  • Fırsat bile değil ki bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni özelliklerde Xiaomi 5/5.5 inc telefon lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Ayni özelliklerde Xiaomi 5/5.5 inc telefon lütfen
    Kendinizi sınırlandırmayın. Bir kez büyük ekrana alışsanız bir daha o ekranları görmek bile istemeyeceksiniz
  • Şu anda kullandığım telefon. Micro Usb olması haricinde bi eksiklik yok. Ayrıca hızlı şarj desteklemesine rağmen kutudan standart 5V2A adaptör çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb garantisiz olanı forumdan 1200 e almıştım bayaa ucuzlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Bu mesaj silindi.
    altı ay önce 1350 ye satıyolardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ekran istemiyoruz çünkü tek elle telefonu kontrol edebilmek istiyoruz. Şu an Samsung note fe kullanıyorum 1,5 yıl falan oldu alalı, telefonu tutmaktan serçe parmağım yamuldu neredeyse. Tablet boyutunda telefon çıkarıyorlar ve insanlar sürekli daha büyüğünü istiyor. Telefon pratik olmaktan çıktı o yüzden küçük boyutlu telefon isteyen birine zamanla alışırsın demeyin çünkü zamanla eliniz büyümüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 ay önce bende 1100 tl'ye aldım.Aşırı memnunum tam bir F/P ürünüdür.
  • daggee D kullanıcısına yanıt
    O zaman tuşlu telefona geçeceksiniz,akıllı telefon da küçük ekran yok artık..

• daggee D kullanıcısına yanıt
    redmi 7a

• Yanlışınız var, mesela samsung galaxy s10e,iphone xs ve pixel 3a var. Yok illa ben bu fiyatlarda istiyorum derseniz galaxy a40 var biraz eski kullanırım diyorsanız tasarım harikası s6 edge var. Tuşlu telefon kullanmaya gerek yok. Kompakt telefonlar hep var olacak, demeye çalıştığımız kompakt telefon isteyen birisine tablet boyutunda telefon önerilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggee -- 6 Ağustos 2019; 13:30:45 >
  • Gittigidiyordan 1339TL ye aldım. 75tl de maxipuan geldi.

• Xiaomi Note 3
    Satabilirim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Kendinizi sınırlandırmayın. Bir kez büyük ekrana alışsanız bir daha o ekranları görmek bile istemeyeceksiniz

Alıntıları Göster
    Bu konuda çok önyargılıydım. Şimdi diğer telefonlar bana komik geliyor. Nasıl o küçücük ekrana bakmışım yıllardır. Tabii taşıma ve büyüklüğüne alışmak zamanla oluyor. Geri kalan her şeyi artı. Iphone5'ten Oneplus 6T'ye geçtim. 6.4 inç harika.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ben de başka bir konuda en fazla 5" telefon önerisi istemiştim ama bu konuda bakışınız biraz sertmiş.

Ayrıca bkz: Çağın yeni hastalığı... Geniş ekranlı telefon kullananlar dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Ben de başka bir konuda en fazla 5" telefon önerisi istemiştim ama bu konuda bakışınız biraz sertmiş.

Ayrıca bkz: Çağın yeni hastalığı... Geniş ekranlı telefon kullananlar dikkat
    Büyük-küçük ekran seçimi kişiye göre değişir ancak bahsettiğiniz hastalıktan çekiniyorsanız klavye de kullanmamak lazım. Bilek destekli mousepad kullanmıyorsanız yakalanacağınız ciddi hastalıklar var, hele FPS oyunları oynuyorsanız. Ama tabii ki illa hasta olacaksınız diye bir şey yok, sadece hastalık ihtimali artıyor.

Ben tek el kullanmıyorum telefonu. Zaten eşşek gibi ekranı var. Mecbur iki el.

Büyük ekran telefonun Eksileri; hem ağır hem taşıması zor. Artıları; Telefondan kitap okurken veya video izlerken karınca gibi gözükmüyor ekran. Gözlerimi koruyorum aynı zamanda. Udemy videolarını telefondan izliyorum artık mis gibi. Akıllı Telefonlar artık biraz PC'leşmeye başladı gibi.

• 115bin antutu 4000mAh pil, 4gb ram. valla ilaç gibi telefon. xiaomi mi5 prime'ı artık günde 3kez şarj eder oldum, telefon 3 kez klozete 5 kez duşakabine düştü son günlerini oynuyor 2.5 yılda tepe tepe kullandım buna mı geçsem acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Fırsat bile değil ki bu
    aynı paraya daha iyi bir telefon önerin var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.