Şimdi Ara

32gb class 4 micro sdhc mi 32gb class 4 microsdhc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Aldığım Htc Sensation Xe telefonum için hafıza kartı lazım. Çok film izleyip ve çok resim çeken birisi olarak yüksek kapasiteli hafıza kartlarına ihtiyacım var. Almışken iyisi olsun diyorum ama fiyat konusunda 150 lirayı aşamam bu durumda class ı mı yoksa kapasiteyimi yuksek tutmalıyım. 150tl ye belki class10 olup 32gb varmıdır bilemiyorum bu şekilde de önerebilirsiniz. Yakın zamanda almam gerektiği için yorumlarınızı bekliyorum. Hangi marka oldugunu da belirtirseniz sevinirim

• quote:

Yeni Aldığım Htc Sensation Xe telefonum için hafıza kartı lazım. Çok film izleyip ve çok resim çeken birisi olarak yüksek kapasiteli hafıza kartlarına ihtiyacım var. Almışken iyisi olsun diyorum ama fiyat konusunda 150 lirayı aşamam bu durumda class ı mı yoksa kapasiteyimi yuksek tutmalıyım. 150tl ye belki class10 olup 32gb varmıdır bilemiyorum bu şekilde de önerebilirsiniz. Yakın zamanda almam gerektiği için yorumlarınızı bekliyorum. Hangi marka oldugunu da belirtirseniz sevinirim

Sayın ahmt.bugra,

Aşağıda iki tane ürünün linkini veriyorum. İkisi de class 10, 32 gb ve bilinenen markalar. Ancak kullanıcı deneyimim olmadığı için bu kartlar ile ilgili yorum yapamam.

Saygılar,

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-32-gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-sdhc-hafiza-karti-tmsd32gc10/productDetails.aspx?productId=bd750515&categoryId=111161

http://www.hepsiburada.com/Liste/kingston-32-gb-class10-sdhc-hafiza-karti-sd10g232gb/productDetails.aspx?productId=ft130225&categoryId=111161

• Onceklikle cevap icin tesekkur ederim . Ancak vermis oldugunuz linkler micro degil ve bunu telfonumda kullanamam , saygilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 10 Pro 128/8 GB Y.D.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.