selam arkadaşlar...32 mb tnt2 m64 agp çıkma ekran kartım var ve biri almak istiyo...kaç lira eder acaba?? kaça satayım?? yardımcı olursanız sevinirim....teşekkürler...
Bozuk ne çıkarsa aL . Hiç kaçırma 100-250 hiç fark etmez
quote:
Orijinalden alıntı: Gerko
Bozuk ne çıkarsa aL . Hiç kaçırma 100-250 hiç fark etmez
Geçen yıl o dediğin kartı 2 inci elden 20 milyon TL ye almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: |TuVNeRa|
Geçen yıl o dediğin kartı 2 inci elden 20 milyon TL ye almıştım.
Alıntıları Göster
10 - 15 milyon.. kaça çıkarsa.
quote:
Orijinalden alıntı: Acharad
10 - 15 milyon.. kaça çıkarsa.
Alıntıları Göster
ikinci el bölümünü bir araştır bakalım orada görmüştüm sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: 351nofear
ikinci el bölümünü bir araştır bakalım orada görmüştüm sanırım.
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR...5 PARA ETMEZ, 250-300 BİN LİRA AT GİBİ ŞEYLER YAZMAYIN LÜTFEN....SİZDEN YARDIM İSTİYORUM...İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...
quote:
Orijinalden alıntı: abce43
ARKADAŞLAR...5 PARA ETMEZ, 250-300 BİN LİRA AT GİBİ ŞEYLER YAZMAYIN LÜTFEN....SİZDEN YARDIM İSTİYORUM...İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...
Alıntıları Göster
10 milyon eder
quote:
Orijinalden alıntı: FATALcan
10 milyon eder
Alıntıları Göster
15 dir onların değeri..
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchy
15 dir onların değeri..
Alıntıları Göster
15 eder ama olay arz talep meselesi ,bakarsın 20-30 ' da satabilirsin yeri gelir bende de bi tane var kenarda duruyor lazım olur diye
quote:
Orijinalden alıntı: Azimkar
15 eder ama olay arz talep meselesi ,bakarsın 20-30 ' da satabilirsin yeri gelir bende de bi tane var kenarda duruyor lazım olur diye
bırak yedekte kalsın belki ekran kartın yanar bişi olur.. bilgisayarcılar 5-10 milyon bile anca zarlana zorlana verir (belki almazlar bile o kadar ekran kartı var piyasada ikinci el stokları bile dolmuştur)
quote:
Orijinalden alıntı: GreyFall
bırak yedekte kalsın belki ekran kartın yanar bişi olur.. bilgisayarcılar 5-10 milyon bile anca zarlana zorlana verir (belki almazlar bile o kadar ekran kartı var piyasada ikinci el stokları bile dolmuştur)
Alıntıları Göster
satacak olsan para etmez bendede var hala kullaniyorum o yuzden bence satma yedekte kalsin digeri yanar falan cok yardimi olur sana
quote:
Orijinalden alıntı: ibyalcin
satacak olsan para etmez bendede var hala kullaniyorum o yuzden bence satma yedekte kalsin digeri yanar falan cok yardimi olur sana