Şimdi Ara

33-35 e Mitsubishi Lancer Mantıklımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 2006 model otomatik sanzumanlisi var suan satsam 33 den asagi vermem. Ust kasa bu para varsa srn dusun hocam b.kunu cikarmislardir 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Arabaniz ne hocam?

1.4 golf

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

bu millet 100 beygirlik passatlara vectralara bindi. bu arabanın nesi varmış?
    ikinci elde en iyi seçim atmosferik benzinli araçtır.bizim milletin turbo araca nasıl binileceğini bidiğinden bile emin değilim.
    burda bile sayfalarca turbo araçları doğru kullanmak diye anlatıldı.
    nasıl manuel araç amelelikse turbo benzinli araç da ameleliktir.

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Eskiden alıyordu insanlar. Devir artık turbo devri

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

ikinci elde en iyi seçim atmosferik benzinli araçtır.bizim milletin turbo araca nasıl binileceğini bidiğinden bile emin değilim.

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Eskiden alıyordu insanlar. Devir artık turbo devri

Sanki yeni teknoloji turbo. 50 yil once de vardi unutuldu simdi tekrar revasta.

6-7 yila turbocularin onunde sira olacak o zaman gorusuruz eskiyi yeniyi

Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Sanki yeni teknoloji turbo. 50 yil once de vardi unutuldu simdi tekrar revasta.

6-7 yila turbocularin onunde sira olacak o zaman gorusuruz eskiyi yeniyi

Hayirli gunler.

Nasıl ki atmısferik dizel diye bişey kalmadı, atmosferik benzinli olayı da tamamen bitecek. Eskiden de vardı ama böyle ekonomik ve verimli değildi

• 33-35'e çok temizi bulunmayabilir. Ama marka model alınır tepe tepe kullanılır, parça sıkıntısı ben yaşamadım aracım 140 bin km'de 65bin km'dir lpgli 6,8-8lt/100km LPG tüketimim var min ve max olarak. Yakışıklı, donanımı fena değil, aktif pasif güvenlik paketleri yeterli bakımları yetkili servislerde 450TL civarı özelde 250TL civarı

Aracım manuel bu arada.
  • 36 ya Bursa/Yıldırım lokasyonlu Beyaz-Cam Tavanli-1.4T-110.000 de Fiat Bravo var oylesine bakarken gozume carpti bi degerlendirin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: obyzr

Piyasa kaygınız yoksa iyi fiyat.

Bu piyasa kaygısı yüzünden Lancer alamadım. ilk arabam olacaktı alma dediler dediler yıldırdılar beni. Ama hala aklımda ne aldım gittim Megane3 aldım. Memnunmuyum ? eh işte ama satıp japona dönesim var.

eğer lancer almayı düşünüyorsan Mitsubishi facebook sayfası var oraya takılmanı tavsiye ederim her soruna cevapta bulabilirsin.

Ha ben alacağım zaman 35 civarı verebilirdim ama 100bin altında araç alıyordum. Aslında buldumda o dönem, ancak malesef -fiat bravodaki- gibi piyasası yükseltiliyor gibime geliyor bu lancerlerin.

Fiat Bravo mevzuu ise fiat forumunda takılırken gözümle gördüm sahibinden sitesinde fiyatını arttırmak için millet satmayacağı arabayı 5-10 lira yükseğe koyuyordu. Sonuç e alacaktım almadım işte neyse.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    36.000 e 118.000 kmde kazasız boyasız düz vitesli buldum. Gene 38.500 ve kazasız otomatik 155.000 kmde buldum.
    Otomatik için 3.500 veririm. Ancak km farkından ötürü öbürüne yöneliyorum. Sana asıl sormak istediğim 1.5 motorun ucu cucuna aracı kurtardığını 1.6 da asıl performansını gösterdiğini, 4 ve 5. viteslerde 1.5 in akıcı olmadığını söyleyenler var. Hızlanmada biraz sıkıntılı olması sollamalarda sıkıntı çıkartsada Çok sorun etmem.

1.6 39.000 liraya 88.000 kmde Kapıdan 3.000 lira hasar kayıtlı Sadece Sürücü kapısı değişmiş (Başka hiç bir yerinde çizik boya değişen yok) buldum. İlk aracım olacağı için ufak tefek hasarlar bende verebilirim. O yüzden sadece kapıdan hasarlı olmasını çok sorun etmiyorum.

Sence hangisine yöneleyim. 36.000 olana pazarlık yapıp almayı düşünüyoruz. İlk tercihimiz o. Aynan sendeki gibi çevremizde bizi alternatiflere (FİAT PUNTO VE FORD FOCUS) a yönlendirmek isteyenler var. onlar yüzünden araç araştırması 1 ay daha uzayacak.Ancak Al-Sat yerine alıp uzunca bir süre kullanmayı düşündüğümüz için Mitsubishi listede ilk sırada şuanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

36.000 e 118.000 kmde kazasız boyasız düz vitesli buldum. Gene 38.500 ve kazasız otomatik 155.000 kmde buldum.
    Otomatik için 3.500 veririm. Ancak km farkından ötürü öbürüne yöneliyorum. Sana asıl sormak istediğim 1.5 motorun ucu cucuna aracı kurtardığını 1.6 da asıl performansını gösterdiğini, 4 ve 5. viteslerde 1.5 in akıcı olmadığını söyleyenler var. Hızlanmada biraz sıkıntılı olması sollamalarda sıkıntı çıkartsada Çok sorun etmem.

1.6 39.000 liraya 88.000 kmde Kapıdan 3.000 lira hasar kayıtlı Sadece Sürücü kapısı değişmiş (Başka hiç bir yerinde çizik boya değişen yok) buldum. İlk aracım olacağı için ufak tefek hasarlar bende verebilirim. O yüzden sadece kapıdan hasarlı olmasını çok sorun etmiyorum.

Sence hangisine yöneleyim. 36.000 olana pazarlık yapıp almayı düşünüyoruz. İlk tercihimiz o. Aynan sendeki gibi çevremizde bizi alternatiflere (FİAT PUNTO VE FORD FOCUS) a yönlendirmek isteyenler var. onlar yüzünden araç araştırması 1 ay daha uzayacak.Ancak Al-Sat yerine alıp uzunca bir süre kullanmayı düşündüğümüz için Mitsubishi listede ilk sırada şuanlık.

Üstad arabadan çok anladığım söylenemez. Ancak araba alacğaım zaman rahat 2 ay didik didik inceledim kendi forumlarında , internette, burada vs.

1 soru ) Fiyatı güzelmiş. 36lira diyorsa 35 hatta 34,5 alırsın belki. ben olsam zorlardım. Ben alırken mitsubishi forumlarında, ustalarına dahi direk internet üzerinden sorudm. bana dedikleri "hocam 1.6 alman piyasa açısından daha iyi olur". ama senin aşırı bi güç beklentin yoksa tahminim götürür seni. ki yazılımla biraz daha güçlendirilebiliyor.

2. soru ) 1.6 olan model için bi fiyat yoklarsan daha iyi olur 37e felan gelirse o daha mantıklı 1. düşük km 2. 1.6 .
    Hatırladığım kadarıyla Lancerin trigeride zincir. ağır bakımı sıkıntı çıkmadığı sürece çok pahalıda olmuyor.

3. Soru ) Punto ile karşılaştırılmaz ancak Focus için birşey diyemem. Focusta piyasa arabası. Ancak fokusun fiyatlar uçmuş gitmiş. Benim ilk niyetim Focustu aradığım arabayı 45 47 altında bulamadım.

Marka olarak soruyorsan kime sorduysam (kullanan işin ehli), Mitsuya suyunu yağını ver işine bak oldu. Çünkü öncelikle Mitsu Colt ile bakmaya başladım sonra Lancere döndüm..

Alternatif olarak Mazda 3 de bakabilirsin özellikle 2010+ impressive'leri çok övüyorlar..

https://www.facebook.com/groups/mitsubishiteam/?fref=ts

Buradan Mitsu ile ilgili soru sor illaki yardım eden yazan çıkar..

Haa unutmadan Mitsu açısından bir güzellik söyleyeyim. Facebook veya forum sayfası olsun. soru sorduğunda yardım almama gibi imkanın yok. Zaten 3 farklı usta da sayfalarda ekli (belki daha fazladır ama benim gördüğüm 3 farklı firma). Direk yardım alırsın. Renault sözde TR'de en fazla satanlardan kendi forumlarında 10 tane soru sorduysam 2 tane ancak cevap alabildim. Ben dediğim gibi çok arabadan anlamam ondan çok sorarım. O konuda Mitsu seni üzmez. Bi sorun hissettin, yaşadın, aklına takıldı kesin birileri sana yardım etmeye çalışır..

Meganı satarsam Lancer-Mazda3-Param olursa Mitsu ASX bakacağım.

• Evet aynen dedikleri gibidir. Siyunu yagini verin gitsin. 1.5 lancerller 1.5 colt motoru kullnirlar. 1.6 lar farkli motor. Butceniz elveriyorsa 1.6 almaniz daha mantikli.

Hayirli gunler.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Dostum mazda 3 hatchback bakınıyordum ancak Yedek parça fiyatlarını özellikle kaporta parçaları-ayna-far gibi parça fiyatlarını gördükten sonra arkama bakmadan uzaklaştım. Tüm sekmelerimi kapadım :D Dediğim gibi ilk aracım henüz şöförlüğüme çok güvenmiyorum. ufak tefek kaporta-far kazaları geçireceğim kesin gibi.

Mitsubishi ye gelirsek dediğin gibi servisi inanılmaz hesaplı ve ilgili. Bakımları çok ucuz ayrıca sağlam araç. şöförlüğüme güvensem mazda3 ede bakardım Çünkü daha dolu, sürüşü rahat,konforlu.

Son olarak 1.6 nın kmsinin düşük olması ve 1.6 olması elbetteki çok çok iyi.Fakat Kazalı olması 3.000 lira kayıtlı olmasıda var :D 1.5 lerin ikiside Ankara içi. Yani her türlü serviste Tanıdığımız sanayicilerde aracın her şeyine baktırabiliriz. Ancak 1.6 Afyonda. Diğerleri kadar alması kolay olmasada hasar gerçekten kapıdansa ve etrafımdan da olumlu tepkiler alırsam Fizanda olsa gidip alırız :D Pazarlıkla artık düşüre bildiğimiz kadar düşüreceğiz normalde bütçeyi zor zar 30-33 e çıkartmışştım. Artık 36-37-38 de olsa o kadar daha ekleyip alırım sorun değil :D

• lanser çok tasarruflu bir araç
    tavsiye ederim.

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=15633
  • quote:

O fiyata temiz bulmaniz zor, bulursaniz gayet guzel bir aractir.

Diz havayastigini standart sunan ilk c segmenti arac.

o aracta 7 havayastigi var tabi bazi arkadaslar cif cift sayiyor o zaman 11 havayastigi oluyor neyse.

Performans olarak diger 1.6 motorlu corolla civic vb den farki yoktur.

4 teker bagimsiz suspansiyonlu ,donanimli sorunsuz bir aractir. Ama dedigim gibi bu fiyata temizini bulmak zor.

Hayirli gunler.

yani

o

fiyata

zor

mu

bulunur,

diyosun.

çok bitişik

yazdığın için

okuyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker_artyom

quote:

o aracta 7 havayastigi var tabi bazi arkadaslar cif cift sayiyor o zaman 11 havayastigi oluyor neyse.

4 teker bagimsiz suspansiyonlu ,donanimli sorunsuz bir aractir. Ama dedigim gibi bu fiyata temizini bulmak zor.

Hayirli gunler.

yani

o

fiyata

zor

mu

bulunur,

diyosun.

çok bitişik

yazdığın için

okuyamadım.

Goz hastaneleri var, goz doktorlari var, korkmayin caresiz degilsiniz.

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Mayıs 2017; 11:51:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stalker_artyom

quote:

Hayirli gunler.

yani

o

fiyata

zor

mu

bulunur,

diyosun.

çok bitişik

yazdığın için

okuyamadım.

Goz hastaneleri var, goz doktorlari var, korkmayin caresiz degilsiniz.

Hayirli gunler.

gözlerim çok iyi.

ama

sizde

disleksi

olabilir.

bir baktırın.

• Herkesi kendiniz gibi sanmayin.

Rahatsiz olduysaniz okumayin. Basit bir cozum. Yazilarima abonemisiniz ki nasil yazdigima karisiyorsunuz. Forumun yazim kurallari / form duzeni sorumlusu iseniz ayri mesele.

Her forumda oluyor sizin gibi arkadaslardan de lere da lara takilan yada bu tip seylere mudahale etmek zorunda hisseden. Bununda tipta bir adi vardir da simdi arastiramayacagim. Kisaca rahatsiz diyelim hem turkce herkes anlar.

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Mayıs 2017; 12:7:30 >
  • Hocam 2009 da 2008 1.5 manuel aldim 110000km ye kadar bindim. Bakimlarini zamaninda yaptim. Benim hatam olarak abs modulu bozuldu. Yaptirdim. Almanyadan evo10 a ait aldim.2000tlye maal oldu. Baskada herhangibir sorun cikarmadi. Lpg taktirmadim. Gerek duymadim. Ortalamam 5.6 idi. Uzun yol eger gidebilirseniz 90km ile.

Basinca gider. 180 gormuslugum vardi. Temiz bulirsaniz gayet iyi bir aractir. Motor sesi icin bile alinabilir. Araci 6 sene bindim.

• Birsey daha sadece 2008 lerde 9 hava yastigi ve bluetooth vardir. Diz hava yastigida vardir. 110000km ye kadar sadece bujilerini degistirdim agir bakim olarak. Servis fiyatlarida dizeller kadar degildir. Baski balata bile degismemistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.