Şimdi Ara

33 kilo vermek dış görünüşü çok değiştirir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 171 boy 104 kiloyum.Kiloyu psikiyatrik ilaçlardan aldım,ilaçları hala alıyorum ama iştahımı azalttım.

Önceden amatör futbol oynadığım için güzel bir vücudum vardı,kendi gelip muhabbet etmek isteyen kızlar oluyordu.Şimdi kızlara ben yazıyorum takmıyorlar pek.Kilo versem kızların bakış açısı değişir mi

Bir de kullandığım ilaçlar dolayısıyla araç kullanamıyorum , 18 model corolla var yatıyo bahçede.Hiç olmazsa onunla takılsam bi iki kaşar gelir diyeceğim de her türlü mahvoldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 24 Ağustos 2019; 21:21:33 >

• Değişir tabi kız neden dombiliye baksın ki terlicek leş gibi kokacak. Birlikte dolmuşa, otobüse bineceksiniz koltuğa sığmazsınız kilondan 2 kişilik yer kaplarsın
  • Değişir, kilo verince aşırı kıymete biniyorsun. Dış görünüşe önem veren herkesin allah belasını versin hiçbirinin gerçek aşktan sevgiden anladığını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B2C7B754C

Değişir, kilo verince aşırı kıymete biniyorsun. Dış görünüşe önem veren herkesin allah belasını versin hiçbirinin gerçek aşktan sevgiden anladığını düşünmüyorum.
    +ilaçların da allah belasını versin.

Bi uyku ilacı bağımlısı oldum almadığım zaman uyuyamıyorum dağıtıyor beni , aldığım zaman da karnımı acıktırıyor.Kilo vermek için bırakayım diyorum yok olmuyor.
  • Değişir, kızlar asla dış görüntünden öteye bakmazlar. Aslına bakarsan zayıf da olsan seni sen olduğun için sevecek kız yok, birilerine hava atabilecek bir şey görmesi lazım sende.

Ben bir erkek olarak bu tarz şeyleri seneler evvel aştım, ama günümüzde 30 yaşındaki insan bile zihinsel olarak büyümüyor. 93 kiloyken sevdiğim kız kilo verdikçe beni aldattı.

O yüzden şunları diyeyim:

1. Ne yaparsan yap seni gerçekten seven bir kız olmayacak, kızlar yalnız kendilerini severler.

2. Zayıflarsan tavırlarında büyük bir değişme olacaktır ama unutma bu da sahte.

3. Kendi keyfine bak, bunlara harcanan vakit ölü vakittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7EF2AED6

Değişir, kızlar asla dış görüntünden öteye bakmazlar. Aslına bakarsan zayıf da olsan seni sen olduğun için sevecek kız yok, birilerine hava atabilecek bir şey görmesi lazım sende.

Ben bir erkek olarak bu tarz şeyleri seneler evvel aştım, ama günümüzde 30 yaşındaki insan bile zihinsel olarak büyümüyor. 93 kiloyken sevdiğim kız kilo verdikçe beni aldattı.

O yüzden şunları diyeyim:

1. Ne yaparsan yap seni gerçekten seven bir kız olmayacak, kızlar yalnız kendilerini severler.

2. Zayıflarsan tavırlarında büyük bir değişme olacaktır ama unutma bu da sahte.

3. Kendi keyfine bak, bunlara harcanan vakit ölü vakittir.
    içim karardı hocam sağ ol

bu kilo beni yıkık yaptı biraz özgüven vardı o da gitti.

• Bana bir kiz yazmayali 5 yil olmustur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

içim karardı hocam sağ ol

bu kilo beni yıkık yaptı biraz özgüven vardı o da gitti.

Alıntıları Göster
    Özgüvenin için zayıfla hocam, spor yap. Ama sonra da bunların yüzüne dahi bakma, inan bana verdiğin bir saniye bile boşa gidecek.

Kadınlar ciddi anlamda bencildirler, bu bir hakaret olarak söylenmiş bir söz değil. Ruhlarında öyle bir bencillik vardır ki, bunu asla söküp atamazlar.

İlber Ortaylı gibi bir münevverin bile bakış açısı buysa burada bildikleri bir şey vardır.

• Boy kilo oranına bakarsak zaten kızlar için değil sağlığın için kilo vermen gerekiyor!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vücut kitle endeksin Kayra ile aynı hocam, acilen kilo vermelisin.
  • Evrim geçirirsin.
  • Boyumuz aynı . 3 hafta önce ben de 104tüm . Şu an 96 ya düştüm. Verdiğim kilonun az bir kısmının yağdan gittiğinin farkındayım belki de sağlıklı değil ama böyle mutluyum ve verilecek daha çok kilom var . Her şeyden önce sağlığın için kilo vermelisin gerisi hikaye.30 kilo versen dehşet bir şey olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzyirmiüç -- 24 Ağustos 2019; 21:47:28 >
  • bindokuzyüzyirmiüç kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlı tempo yürüyüş kaslara zarar vermeden kilo verdiriyormuş, vücudun her yerinden yağ yakıyormuş.

Doktorlar öyle söylüyor, sen nasıl veriyorsun kilo? Aç kalmak sağlıklı değilmiş kaslar eriyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip değiştiriyor kardeşim. Boyun için kilo epey fazla seninde bildiğin gibi. 2011 de 106 kilodan 78 e indim boyum 1.79. O dönem gördüğüm ilgiyi sana anlatamam. Beni şok edecek şeyler yaşadım diyebilirim. Sonra sıkıntı stress derken gene yemeğe vurdum şu anda 110 kiloyum. Kesinlikle yeme alışkanlıklarım boka sarmış durumda. Bütün gün yemeyip bir oturuşta 3 pizza 500gr baklava filan gömüyorum. :((

• Birde kardeşim insanlar çok dış görünüşe bakıyor ha. Bak ben 110 kilo olmama rağmen güvenimde zerre sarsıntı yok sosyal bir insanım herkese laf atarım takılırım her ortama girerim. Sen kendine güvensen bile insanlar seni öyle görmüyor o kilodan ötürü. Çoğu zaman zekanın,bilginin bile önüde geçiyor o kilo...

• 3 boyuttan 2 boyuta inersin bro

• Kadınlara "kaşar" dediğin sürece 50 kilo da versen, sevgili de yapsan adam olmazsın.
  • Kızlar (not kaşar ) için değil kendin için yap hocam arkandayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesoyamyazamadanölenCJ -- 25 Ağustos 2019; 1:12:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.