Şimdi Ara

3300 Kullanıcıları Fikirlerinizi Bizimle Paylaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3300 almayı planlamaktayım. Ancak telefonla ilgili bildiklerim reviewlardan ibaret. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini bizimle paylaşırlar mı acaba?.

Nelerden memnunsunuz? Nelerden memnun değilsiniz?
    Mesela 128 mb lık herhangi bir (mesela Sandisk) memory card denediniz mi?

Şarjı ne kadar gidiyor? vs vs vs

Paylaşın bizimle..

E hadi... :)

• hakanozbek bu telefona 550 milyon vercegine aynı paraya ngage al
  • bencede o telefona bu para verilmez...
  • N gage le konuşmanın nasıl birşey olduğunu sanırım aşağıdaki link yeterince açıklayıcı olacaktır.
    İşte bu nedenden dolayı n-gage almak istemiyorum:

3300 Kullanıcıları Fikirlerinizi  Bizimle Paylaşın
  • Ütü tutar gibi yahu. Banyo duşu tutun daha iyi[arindr]
  • 3300 al. n-gage alacağım son telefon.Ericsson GA 628 bile daha küçük...
  • Ben zaten kararımı verdim vermesine ama kullanan birininde tavsiyelerine ve uyarılarına ihtiyacım var. Zaten topic konusu da bu yönde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUMDAŞLAR DESTEK BEKLİYORUM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N-Gage kullanıcısı olarak telefonla kulaklıksız konuşma dışında herhangi bir sorun problem aksaklık yeteneksizlik çirkinlik vs. vs hiçbirşey yok yalnız 3300 'ı bilmiyorum bişey diyemiyorum
  • Zor olmuyo mu o şekilde konuşmak? Ne biliym çaldırıp kapatmak için 8. hatta 9. parmaklara ihtiyaç var gibi.

Her yerde de kulaklıkla konuşmak mümkün olmuyor o açıdan yaklaşıyorum olaya.
  • iyi guzel diyorsunda madem o fiyata o telefon yapabiliyor. 3300 in hic bir ozelligi olmadigi halde neden n-gage den pahali satiyorlar.... Sirf boyutu icin mi???
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozanatabey</i>
    <br />3300 al. n-gage alacağım son telefon.Ericsson GA 628 bile daha küçük...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>3650 çok mu küçük ga628 den
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mcroses</i>
    <br />3300 in hic bir ozelligi olmadigi halde...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Konu hakkında biraz daha bilgi sahibi olduktan sonra tartışalım istersen...
  • walla ngage arasınaki bi tane farkı soylesene hakanozbek
  • http://www.esato.com/phones/index.php?phone=73&cp=78

N-gage : Oyun konsolu
    3300 : Music telefonu

Şekilleri dışında hitap ettikleri kesim tamamıyla farklı. Biri Oyun konsolu. Bir telefon değil. Telefonu n-gage için bir aksesuar olarak düşünün. 3300 ise bir mp3/fm player.

Bu nedenle onu alma şunu al diyebilmek için 2 ürününde aynı ürün sepeti içinde olmaları lazım.

Yoksa fiyatları yakın diye değil.
  • hakanozbek peki bu n-gage denen alet mp3 player ve radyo olarak kullanilamiyor mu ki bu 3300 in farki olsun... Anlamadim, ama senin bilgin daha fazla o zaman vardir bir bildigin!!!
  • Bu durumda 3300 için de telefon aksesuar olarak düşünülmeli sonucu çıkıyor bu söylemden. Haksız mıyım Hakan ?
  • boswer ikisinde git bi 3650 al hepsinden iyi
  • 3300 kullaniyorum ve gayet memnunum, mp3 player ozelliginde dolayi aldim bu telefonu. Piyasa arastirmasi yaparsaniz kaliteli mp3 playerlarin fiyatinida 3300 ile ayni oldugunu gorursunuz. Eee o zaman niye telefona ayri mp3 playera ayri para vereceksiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.