Bari reklam alsalarmış siteye.. bu kadar tıklamaya bi tank hediyemiz olurdu
O değilde artık ne heyecan nede Adrenalin kaldı bende
açıklandı
quote:
Orijinalden alıntı: taffytaffy
quote:
Orijinalden alıntı: bay_bird
ben yatar arkadaşlar ya sabaha kadar sabır edin ... uykunuzdan olmayın sabah ögrenisek boyumuzmu kısalcak ne varki... gece gece kaç kişiye haber vercez ki şuraya düştüm diye
tertip bilet ayarlayacak olanlar falan var..sabah kalkıp bilet bulamamakta var
koyacam ya tek derdim o bilet merakda kalmadı 2 saattlik uykuyla duruyorum zaten
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
açıldı
geldiiiiiiiiiiiii
quote:
Orijinalden alıntı: pampero_325
Sizizin yerinizde olsam bukadar beklemezdim 3 gun sonra nezaman bıtıcek dıye gerı sayım başlıcak işallah herkez kazasız belasız gider gelır.....6 ay ole ınternetın basındakı kadar çabuk gecmıyo ne yazıkkı....her gun bır aksıyon hayatınızda goremıcegınız ve gormedıgınız hersey:Den fazla 6 7 saat uyku oda lux de:Dgeri kalan suprız...........
bı acıklansın yarın aksama kadar uyuruz merak etme
Askerlik heyecanım gitti valla neresiyse bilelimde gidip yapalım görevimizi..Askerde bu kadar sıkıntı yaşamayız inanın..
arkadaşlar hayırlı olsun açıklnamış
quote:
Orijinalden alıntı: hMd_Vs
quote:
Orijinalden alıntı: adem1987
Beyler sakin olun biraz...
Hayret bişeyki bu forum maksimum mesaj sayısına ulaştı yazmaya izniniz yok gibi bir hata verdi bana bunuda başardıysak yuh artık bize...
Kardeşim herkes bugünden için forum çöker mi diyordu hakkaten çöktü
Hamdi bu zamana kadar birçok hata ile karşılaştım şu forumda ama ilk kez bu hatayı gördüm hayret valla... Tsk yıda biz halletmişizdir... Vay beee ne dönemmişiz ha....
quote:
Orijinalden alıntı: hMd_Vs
quote:
Orijinalden alıntı: adem1987
Beyler sakin olun biraz...
Hayret bişeyki bu forum maksimum mesaj sayısına ulaştı yazmaya izniniz yok gibi bir hata verdi bana bunuda başardıysak yuh artık bize...
Kardeşim herkes bugünden için forum çöker mi diyordu hakkaten çöktü