Ordu herşeyi artık internet üzerinden yapıyo yada enazından yapmaya çalışıyo.Ama böyle bi sistemle olan gene bizlere oluyo gecenin bu saati oldu site bitik halde
OZAMN SINAVIDA İNTERNET ÜZERÜNDEN YAPSAYDI KARDEŞ...
Ben zaten başarabiliyo demedim dikkat ettiysen sadece alt yapı olmadan direk sistemi internet üzerine geçirmeye çalışıyolar.Haliyle her yaptıkları sistem göçüyo.Ağustos ayında da 1 hafta tüm sistemler gitmiş hiçbi askeri şube işlem yapamıyodu hatırlarsanız
BENİM LAFIM SANA DEĞİL TSK YA KARDEŞ...
Bizim torunlarımızın torunları onu da görür ozaman deyim tertip Açıldııııı
quote:
Orijinalden alıntı: adem1987
Beyler sakin olun biraz...
Hayret bişeyki bu forum maksimum mesaj sayısına ulaştı yazmaya izniniz yok gibi bir hata verdi bana bunuda başardıysak yuh artık bize...
Saçma sapan yukardaki yok misafirdi yok kullancıydı copy paste yaparlarsa olacagı bu. ne oluyosa oyle yapınca bi anlasam ,,,,,,,,,,
ACILDIIIIIIIIIIIIIII
açıldı milletttttttttttttt
9 doğurduk burada ya.Açıklancaksa açıklansında ona göre yolumuzu bulalım
haydi hayırlısı..
AÇILDI
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
denizdunyası sitesindeki habere bakın bi saat 01.30 da yapılmış.O saatte askeriyeden kime ulaşabilicekler.Siteye hit yapmak için bence böyle saçma sapan şeyler yazıyolar.Hadi hepsi doğru olsa da saatini o adama söyleyen yetkili çıkar sitede açıklama yapar yüklenmeyin saat 03.30dan sonra açıklayacağız demezmi
Kardeş ALLAH yazdırdı sana 3 :30 u demek kı o saaate kadar beklıcez :)
server is too busy dedi yani sunucu çok yoğun sanırım bi gelişme var. sunucular çalışmaya başladı
hani nerde
açıklandıııı
Server is toooooooooooooooooo busy!!!!!!!!!!!
Hata veriyor bende !
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA