Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı İkmal Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. İKM. K. AKY. TB. 3'ÜNCÜ AKY. BL. K.LIĞI ILICA ERZURUM
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ETİMESGUT ANKARA
Onay kodu gözükmüyor...
açılmıyo ya ):
ne iş
quote:
Orijinalden alıntı: teote01
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı İkmal Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. İKM. K. AKY. TB. 3'ÜNCÜ AKY. BL. K.LIĞI ILICA ERZURUM
dostum hayırlı olsun Allah hepımızın yardımcısı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: fonseca_
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldi geldii ne geldii
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
tertipler bi bakıverin lütfen giremiyorum 23568
Ankara Etimesgutta 2. günmü girdin sınava
quote:
Orijinalden alıntı: teote01
tertip bi baksanya 30337
biz neden giremiyoruz yaa
ARKADAŞLAR AÇIKLANDI EDİRNEYE DÜŞTÜK
sansa bak ya sıteye gırıyorum onay kodu gozukmuyor.
istanbul çatalca
ya millet onay kodu yokkkk
busy diyorr biride bana baksın :D
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009
Aday Nu. 42511 Adı ve Soyadı SALİM GÜNAY Baba Adı FARUK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KARS
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
tertipler bi bakıverin lütfen giremiyorum 23568
Ankara Etimesgutta 2. günmü girdin sınava
hea aynen bakabilen arkadaşlar bi yardım pls
K.K. LOJ. K. İKM. K. 11'İNCİ İKM. MRK. K.LIĞI YENİKENT ANKARA