Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er BİLECİK İL J. K.LIĞI BİLECİK
Sevinmelimiyim dedelerden cevap :)
10'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI TATVAN BİTLİS
var mı arkadaşlar?
Sinirden çatlıyacam açılmıyorrrr !!!!
beyler ısparta dag komando astegmen
5'İNCİ P. EĞT. TUG. 48'İNCİ P. EĞT. A. K.LIĞI TOKAT KISA DÖNEM PİYADE
21509 bakıverin bi zahmet
11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ
arkadaşlar ben 327 kısa dönem olarak tuzla piyade okulunda yaptım oraya düşen varsa ve merak ettikleri şey olursa cevaplayabilirim. hepinize hayırlı tezkereler
Hatay 1inci DZ. ER.EĞT.A.K.LIĞI-Deniz Kuvvetleri tertiplerim denizci olmuşum
Aday Nu. Adı ve Soyadı Baba Adı Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 18'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI ORTAKÖY/GELİBOLU ÇANAKKALE
hay koduna bşlayım yaaaaaa
Öğrene tertipler link aynımı???
sivas cıktı kısa dönem
1'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI ÇAKMAKLI/ÇATALCA HADIMKÖY İSTANBUL Kısa dönem er
kısa dönem Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI DOĞUBEYAZIT AĞRI
bende tık yok ya hiçbişekilde açılmıo ):
quote:
Orijinalden alıntı: Toni-1903
Aday Nu. Adı ve Soyadı Baba Adı Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 18'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI ORTAKÖY/GELİBOLU ÇANAKKALE
Benim memlekete geliyorsun...
quote:
Orijinalden alıntı: meranka
hay koduna bşlayım yaaaaaa
ben de goremedım kod cıkmıyor
Aday Nu. Adı ve Soyadı HAKAn Baba Adı Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA