Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009
Aday Nu. 46969 Adı ve Soyadı ŞAHİN BAŞ Baba Adı ŞAKİR Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BURSA İL J. K.LIĞI BURSA
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
Osmaniye jandarma olduk.Tam ne yazdığıma bakamadan site kapandı yanlışlıkla.Malum bidaha da girilmiyo.Nasıl bir yerdir osmaniye bilen var mı?
14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı KARS -- Kısa Dönem
Varmı buraya düşen
Arkadaşlar toplama merkezi Erzincan diyor, ben direk birliğe gitsem olmuyormu öyle?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
çile hala bitmiş değil servis meşgull
arkadaslar gozunuz aydin site acildi 331. nihayet gorduk. ancak dogrulama resmi yuklenmedi. hadi hayirli tezkereler simdiden.
BALIKESİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KISA DÖNEM ER JANDARMA
quote:
Orijinalden alıntı: ufucuk41
Hatay 1inci DZ. ER.EĞT.A.K.LIĞI-Deniz Kuvvetleri tertiplerim denizci olmuşum
vayyyy torunn dedende ordca yaptı acemiliği dört ayak üzerine düştün 4 hayırlı olsun yan gel yat :D:D:D
Adı ve Soyadı ÜMİT ASLANHAN Baba Adı KAZIM Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DİYARBAKIR J.BLG.K.LIĞI DİYARBAKIR
varmı arkadaşlar
Millet arkadaş buldu biz daha nereye çıkacak onu öğrenemedik!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: everest137
kısa dönem Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI DOĞUBEYAZIT AĞRI
Hayırlı olsun volkan. ben daha bakamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: xmucit
Osmaniye jandarma olduk.Tam ne yazdığıma bakamadan site kapandı yanlışlıkla.Malum bidaha da girilmiyo.Nasıl bir yerdir osmaniye bilen var mı?
sakin gürültüsüz partırtısız ufak bir yer. cok sorun cıkmaz inşallah rahat bir askerlik olur inşallah
kırşehir il jandarma kısa dönem er
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
Aday Nu. 20614 Adı ve Soyadı LÜTFİ ÖZTÜRK Baba Adı TURAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
Kütük : Ankara
İstanbul'lu arkadaşlar geliyorum yanınıza
evime 5 km hayırlı olsun kardeşim
hala busy yok
1. PİYADE ER EĞİTİM TUGAYI MANİSA çıkan ve diğer arklar şimdiden hayırlı teskereler
quote:
kısa dönem Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI DOĞUBEYAZIT AĞRI
tebrikler tertibim güzel yere düştün. arkadasım orda yaptı. dağıtıma büyük ihtimalle ıgdıra gidersin
quote:
Hayırlı olsun kardeşim. Ben daha bakamadım... Geçen dönem arkadaşım yaptı antepde rahattı
quote:
volkanım hayırlı olsun :)
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009 Aday Nu. 41005 Adı ve Soyadı DEMRE YİĞİT ALKAN Baba Adı ALİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Yedek Subay Branşı BAKIM TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR