arkadaslar gozunuz aydin site acildi 331. nihayet gorduk. ancak dogrulama resmi yuklenmedi. hadi hayirli tezkereler simdiden.
az once ben gırdım resım yuklendı ama gondere basınca servıs busy dedı
devrelerim herkese hayırlı olsun. bana çıkan EZİNE 3'ÜNCÜ J. EĞT. TB. K.LIĞI EZİNE ÇANAKKALE
Zorda olsa açtım. Onay kodu kısmıda geldi. Bu seferde nihai sonucu görüntüleyemiyor. Ha gayret be.. (:
allah kolaylık versin
quote:
Orijinalden alıntı: mmeastblood
beyler ısparta dag komando astegmen
Aday Nu. 30363 Adı ve Soyadı MURAT YAVUZ Baba Adı HÜSEYİN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI LİCE DİYARBAKIR
VARMI DİYARBAKIR BEYLERRR
Aday Nu. 90355 Adı ve Soyadı OKAN ÇELİK Baba Adı MUSTAFA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
ALLAHIM SANA COK SUKURLER OLSUN ISTEDGIM YER OLDU
15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI AMASYA
quote:
Orijinalden alıntı: cbremre
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
Aday Nu. 20614 Adı ve Soyadı LÜTFİ ÖZTÜRK Baba Adı TURAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
Kütük : Ankara
İstanbul'lu arkadaşlar geliyorum yanınıza
evime 5 km hayırlı olsun kardeşim
Sağolasın.Ordaki birlik hakkında bilgin varmı nasılmış oranın askerliği felan
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009
Aday Nu. 49408 Adı ve Soyadı ARİF DOĞAN AR Baba Adı SERDAR Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 9'UNCU KOR. 109'UNCU TOP. A. K.LIĞI SUSUZHARMANLAR ERZURUM
Aday Nu. 22506 Adı ve Soyadı ENGİN ÖZEL Baba Adı HÜSEYİN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ OR. İS. A. K.LIĞI MALATYA
herkese hayırlı olsun arkadaşlar...
onay koduna beeeee
iskenderun denizci olanlar..ekleyin msn e gerekli şeyleri söyliyim walla pişman olursunuz dinlemezseniz o kadar diyim..
onur bora kardeşim hayırlı uğurlu olsun aynı birlikteyiz...
arkadaşlar onay kodu çıkmıyor 37461 bakabilirmisiniz
Aday Nu. 22947 Adı ve Soyadı BURAK EMRE ÇOLAK Baba Adı HALİL Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KEŞAN EDİRNE
SONUNDA!!!
Bu arada bakıp kapattım...
21 İNCİ J. SNR. TÜM. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA
hakkinizi helal edin dostlar
quote:
Orijinalden alıntı: nc39
Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KÜTAHYA İL J. K.LIĞI KÜTAHYA
arkadslar jandarmalık nasıl bısı :)
işte öyle bişey
gece gece espiri yapıym dedım inan ben de bılmıyorum nasıl bısey ama ınsallah ıyı bıseydır dostum
hala giremiyorum hangi taracı ile açtınız
onay kodu gelmeyen devreler var mı millet yaa
Aday Nu. 92984 Adı ve Soyadı YÜCEL KARATAŞ Baba Adı MEHMET ERHAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı .Komando Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Kabul Toplama Merkezi gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISpARTA