Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim MerkeziIĞDIR İL J. K.LIĞI IĞDIR
HAKKIMIZDA HAYIRLISI
HERHALDE TÜRKİYENİN EN UCUNA BEN GİTTİM ŞUAN İÇİN
Arkadaşlar sonucuna bakabilenler onay kodunu yazabilir mi , sayfa açılıyor onay kodu gözükmüyor...
bakabilen varsa 23568
Şansa bak yaw hala ben öğrenemedim neresi oldugunu =s
14728 bakan olursa cok makbule gecer
54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIYIK EDİRNE
Aday Nu. 36624 Adı ve Soyadı CENGİZ TUNA Baba Adı NECATİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KIRŞEHİR İL J.K.LIĞI KIRŞEHİR
ANKARA KISA DÖNEM Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
arkadaslar bu toplama merkezı olayı nedır once oraya mı gıdecegız
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
iyimidir dedeler
evet onay kodu lazım ama başkasının ki olmaz dostum
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
Aday Nu. 20614 Adı ve Soyadı LÜTFİ ÖZTÜRK Baba Adı TURAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
Kütük : Ankara
İstanbul'lu arkadaşlar geliyorum yanınıza
hayırlı olsun arkadaşım bende orda yaptım 325.kd olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Sihing
EKŞİDEN : Onay kodu çıkmazsa sağ tıklayıp özelliklerden adresine bakın ve:
sayfası açılan, onay kodu açılmayan bir durum sözkonusu olursa onay kodu resminin; mesela
adresindeki gibi link verdiğim kısmının 3, 5, 6 ve 8. rakamları onay kodudur.
yani yukarıdaki linkin onay kodu FNMN'dir.
hani açıp da onay kodu gelmezse diye...
Bu arada 57'NCİ TOP. TUG. K.LIĞI BORNOVA İZMİR.
Sağol Shining! Allah yolunu açık etsin...
Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 1'İNCİ MÜHT. K. YRDC. 15'İNCİ MÜHT. BL. K.LIĞI HALİÇKÖY/KEŞAN EDİRNE
:)))))))))
Şu bakanlar siteden çıksınlar ya tepinip duruyoruz burada
hatay iskenderun 39. mknz tugay komutanlığı kısa dönem piyade er çıktım. herkese hayırlı teskereler....
quote:
Orijinalden alıntı: birsed
quote:
Orijinalden alıntı: everest137
kısa dönem Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI DOĞUBEYAZIT AĞRI
volkan kardeşim hayırlı olsun bana da 54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIYIK EDİRNE çıktı hakkımızda hayırlısı olsun
aynen dostum ben de senleyim kıyık neresi oluyor
bu ne ya kafayı yiycem.nasıl açıyosunuz
DENİZ ER EĞT ALAY KOM. KONU AÇTIM ORADAN SORULARINIZI YANITLAYIM..