hiçmi psikolojiden anlamıyor bunlar ya ayıptır günahtır bu ne böyle 12sinde teslim ol diyor ve hala nereye gideceğini bilmeyen zaten askerlik psikolojisi içersinde olan insanları birde böyle bunalıma sokuyorlar
ben zaten anlamıyorum bu olayı ; iş tuzladaki saçma sınavdan başlıyor. tuzlada binlerce adam 3 gün içinde sınava giriyor . herkese bir saat aralığı ayarlayıp nete verseler şu saatte gelin diye kimse orada eziyet çekmeyecek. Sınav sonuçları için x gün y saatinden sonra açıklanacak diye bir duyuru koysalar eziyet olmayacak kimseye. çok mu zor !
beyler ne iş yaaa.... ne foruma ne sonuçlara ulaşabiliyoruz... pert olduk...
01.17 de giriş yaptım hala içerik 330. dönem yaf....
quote:
Orijinalden alıntı: jordan23k
Askere gitmeden işkence resmen bu ya sonuçları 1 siteye bağlarsan olacağı bu
Alt yapı çok zayıf...
330'dan nefret ettim !!
Daha hala 330 yazıyor bu ne işkencedir kardeşim yaa
Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış
Siteye 5 erli sıralar halinde girmediğimiz için açılmıyor olabilir.
ben 327,dönem gittima rkadaşalr şuan 329lar karakuvvetleri denetimine hazırlanıyorlar bol bol spor eğitimler...ve sizin zamanınızda ise denetim gerçekleşecektir..elbette size birşey denmez ama malum sıkı yönetim sizide etkiler
quote:
Orijinalden alıntı: izzetclub
01. 17 saatler ve 330
01.18 ve 330 halen ben giriorum ama hep lanetle çıkıorumm
330 biktim yahu tüm ev gerildik
cenabet dönem
En azından şu saatte acıklayacaz deseler.Çok zor bişey olmasa gerek.
TSK YA OLAN GÜVENİM SARSILIYOR
quote:
Orijinalden alıntı: Murthy.
Siteye 5 erli sıralar halinde girmediğimiz için açılmıyor olabilir.
Tertiplerim forum ve konu zaten yoğun, sayfalar açılmaz oldu.. Sağolsun arkadaşlar da üye sayısını atıp duruyolar.. Herkes görüyo zaten.. illaki atacaksanız örnek: 331 kayıtlı üye 1331 misafir şeklinde atıverin bi zahmet.
bari insafsızlar şu saatte açıklanacak diye açıklama yapsalar.