hem kkk sitesine hemde perteme bağlandım ancak hala 330.dönem 2.grup sonuçları var ekranda arkadaşlar
abi yarına bıraksa adam izmirden ardahan a uzak parası olmazsa direk yola çıkmalı..kimseyi görmeden.. anca varılı r heralde otobüsle cumartesi ye.. ya resmen işkence oldu ya
yine açıldı yine hüsran 330....
quote:
Orijinalden alıntı: izzetclub
quote:
Orijinalden alıntı: izzetclub
01. 17 saatler ve 330
01.18 ve 330 halen ben giriorum ama hep lanetle çıkıorumm
01.22 ve 330 a devam tertiplerim
quote:
Orijinalden alıntı: apostle51
01.17 de giriş yaptım hala içerik 330. dönem yaf....
Her yer coktu ne bereketli donem bu yaw
quote:
Orijinalden alıntı: hakko27
TSK YA OLAN GÜVENİM SARSILIYOR
sarsılıyor mu? benim güven darmadağın oldu...
Bu ne ya geçen dönemlere baktım hiç böl olmamış 329 12de 325 01.00da belli olmuş ama biz en kalablık dönemiz..
İşin garip tarafıda şu Hani işin içinde olan biri olarak söylüyorum bu yoğunlukta dam girip ne vertabanını güncelleyebilir nede siteyi güncelleyebilir...
herşeyi yapsa bile bu kadar anlık sorguyu kaldırabilecek bir sql yapısı yoktur valla işiniz hatta işimiz çok zor arkaşım için uykusuz kalıyorum
TERTİPLER SAAT 2 YE KADAR BEKLİCEM..OLMADI YATICAM VALLA DERMANIM KALMADI..
Arkadaslar daha once gidenlerdede hep aynı sey olmus gece 2den sonra konuyormus siteye sabah 5e dogru girmeyi basarırız heralde:P
hepimize kolay gelsin:)
ya yeni geldim eve bi baktım forum açılmıyo. tam efsane olduk şimdi , 331'ler vardı forumu çökerttiler
quote:
Orijinalden alıntı: Lucastorn
quote:
Orijinalden alıntı: serkan0640
arkadaşlar benim ev karakuvvetlerine biraz yakın gidip sorsam mı ya hacı ne oldu bizim sınav sonuçları diye..
Bence git sor, büyük ihtimal öğrenirsin
çık yola bence.
uzun yola gidecekleri hiç düşünmezler zaten komşu illere dağıtılacagız
quote:
Orijinalden alıntı: serkan0640
arkadaşlar benim ev karakuvvetlerine biraz yakın gidip sorsam mı ya hacı ne oldu bizim sınav sonuçları diye..
sor tabi hocam arkanda koca dh var
quote:
Orijinalden alıntı: Chatlak06
Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış
Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)
Bu işten sorumlu asker şu an sonuçları nete girmek yerine listeyi önüne almış pis pis sırıtıyordur
Daha gitmeden soğudum askerlikten valaha yav bu ne işkencedir?..
çok canım sıkıldııııııııııııııı, beyler napalım, yatalım bari, tsk tarihinde bu kadar açıklanma hiç olmamış...