Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToR

quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

arkadaşlar benim ev karakuvvetlerine biraz yakın gidip sorsam mı ya hacı ne oldu bizim sınav sonuçları diye..

sor tabi hocam arkanda koca dh var

hadi ki onun arkasında da amerika veya israil varsa..

• yatacam diyenlerin hepsi yalan söylüyor böle bi günde yatılırmı arkadaşlar yatacam diyenlere de helal olsun wala gecen sene ben bu zamanlar üçbucuk atıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakko27

HADİ TERTİPLER SIFIRDAN BAŞLAYIP YENİ BİR REKOR KIRALIM..İLK HEDEF 31
  • Cumartesi açıklanacak heralde
  • site tamamen çöktü sanırımm..330 larla bağlantıda kesildi...
  • hay ben böyle işinnnnnn, anladınız gerisinii....
    benim gibi adamı bile sövdürtecekler...
    anlaşılan askerde çok sövücez...
  • kimse yatmayacak yatanlar uyuyamayacak.. kendimizi kandirmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakko27

HADİ TERTİPLER SIFIRDAN BAŞLAYIP YENİ BİR REKOR KIRALIM..İLK HEDEF 31

• 2ye kadar beklersek askerlik hayatımızın ilk nöbetini bitirmiş oluruz. Birliklere gidince nöbet yazarlarsa söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chatlak06

quote:

Orijinalden alıntı: kutaykara

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

• almıcaklarsa askere söylesinler..
  • osym bile açılmıyor 331ler heryerde:)
  • yatsak mı ya nasıl yatcaksak aklım kalcak offffffffffff
  • acaba şubelerde nöbetçi memur varmıdır onlar öğrenebilirmi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankart

yatacam diyenlerin hepsi yalan söylüyor böle bi günde yatılırmı arkadaşlar yatacam diyenlere de helal olsun wala gecen sene ben bu zamanlar üçbucuk atıyordum

Ben yatmayı düşünüyorum. Nereye gideceğim belli, yarın öğrensem de olur. 1 buçuk oldu tık yok...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutaykara

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı

• Halen açıklanmadı ya ekşi sözlükteki yorumlar kahkalar atmama sebep oldu gecenin bu saatinde :) Neyse o zaman ben yatıyorum sabah erken bakarız artıkın.
  • Forum başlığı Max sayıya ulaşmıştır :)
  • Yav bizim dönemi tsk 330. dönem mi sanıyo acaba ...
  • haki içlik üstümde F5..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.