arkadaşlar benim ev karakuvvetlerine biraz yakın gidip sorsam mı ya hacı ne oldu bizim sınav sonuçları diye..
sor tabi hocam arkanda koca dh var
hadi ki onun arkasında da amerika veya israil varsa..
yatacam diyenlerin hepsi yalan söylüyor böle bi günde yatılırmı arkadaşlar yatacam diyenlere de helal olsun wala gecen sene ben bu zamanlar üçbucuk atıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: hakko27
HADİ TERTİPLER SIFIRDAN BAŞLAYIP YENİ BİR REKOR KIRALIM..İLK HEDEF 31
Cumartesi açıklanacak heralde
site tamamen çöktü sanırımm..330 larla bağlantıda kesildi...
hay ben böyle işinnnnnn, anladınız gerisinii.... benim gibi adamı bile sövdürtecekler... anlaşılan askerde çok sövücez...
kimse yatmayacak yatanlar uyuyamayacak.. kendimizi kandirmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: hakko27
HADİ TERTİPLER SIFIRDAN BAŞLAYIP YENİ BİR REKOR KIRALIM..İLK HEDEF 31
2ye kadar beklersek askerlik hayatımızın ilk nöbetini bitirmiş oluruz. Birliklere gidince nöbet yazarlarsa söyleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Chatlak06
quote:
Orijinalden alıntı: kutaykara
quote:
Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış
Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)
kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar
Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)
almıcaklarsa askere söylesinler..
osym bile açılmıyor 331ler heryerde:)
yatsak mı ya nasıl yatcaksak aklım kalcak offffffffffff
acaba şubelerde nöbetçi memur varmıdır onlar öğrenebilirmi ki
quote:
Orijinalden alıntı: cankart
yatacam diyenlerin hepsi yalan söylüyor böle bi günde yatılırmı arkadaşlar yatacam diyenlere de helal olsun wala gecen sene ben bu zamanlar üçbucuk atıyordum
Ben yatmayı düşünüyorum. Nereye gideceğim belli, yarın öğrensem de olur. 1 buçuk oldu tık yok...
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kutaykara
quote:
Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış
Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)
kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar
Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)
Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı
Halen açıklanmadı ya ekşi sözlükteki yorumlar kahkalar atmama sebep oldu gecenin bu saatinde :) Neyse o zaman ben yatıyorum sabah erken bakarız artıkın.
Forum başlığı Max sayıya ulaşmıştır :)
Yav bizim dönemi tsk 330. dönem mi sanıyo acaba ...