Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.youtube.com/watch?v=Z6olkWtU0Lw
  • harbiden osym de açılmıyor :) 331 ler resmen interneti çökertti :)
  • BU NASIL IS YAA TERTIPLER BEN SITEYI HACKLICEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyiso

ben sarhoş oldum hala bişey yok aq....

Kardeşim şerefeee aç bir tane daha başka türlü zaman geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chatlak06

quote:

Orijinalden alıntı: kutaykara

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı

• yahu yazık değil mi bu kadar insana ya oyun mu oynuyorlar bee
  • tsk ıste ne beklersın kı ılla bekletcen 3-4 saat :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado84

Yav bizim dönemi tsk 330. dönem mi sanıyo acaba ...

lol Yaw varya öldüm gülmekten bizdede 324. dönem duruyodu bi anda 325 oldu seninkide 331 olur dont merak
  • ALLAH AŞKINA SAÇMA SAPAN YOK ZİYARETÇİ SAYISI YOK ÜYE SAYISINI KOPYALAYIP YAPIŞTIRMAYIN ELİNİZE NE GEÇİYOR ANLAMIYORUM BOŞU BOŞUNA FLOOD YAPIP SQL İ ŞİŞİRİP DURUYORSUNUZ. ÇOCUKÇA SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPMAYIN!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcsew2k3 -- 10 Aralık 2009; 1:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

2ye kadar beklersek askerlik hayatımızın ilk nöbetini bitirmiş oluruz. Birliklere gidince nöbet yazarlarsa söyleyin.

12-2 nöbeti heee :D paşam nöbetin en can alıcı noktasınddasın dikkatini çekerim son yarım saat hayatta geçmez...

tabi telefonla konuşmuyor yada mesaj çekmiyor yada mp3 dinlemiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orijinalden alıntı: ToR

quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

arkadaşlar benim ev karakuvvetlerine biraz yakın gidip sorsam mı ya hacı ne oldu bizim sınav sonuçları diye..

sor tabi hocam arkanda koca dh var

hadi ki onun arkasında da amerika veya israil varsa..

dünya yuvarlak tertip hepimiz birbirimizin arkasındayız

• quote:

Orijinalden alıntı: pr0v0ke

osym bile açılmıyor 331ler heryerde:)

• 331. ana konusuna tıklayınca forum ana sayfasına yöneniyor :) DH bizim başlığa erişimi kapattı sanırım :) Cılkını çıkardık evet 331 iz biz :)
  • saat 01.33 ve 330
  • quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutaykara

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı

Girenle çıkana dua edilmez ki kardeşim.. alın yazısını değiştiremeyiz artık neyse nasibimiz odur kıyametimiz:) :) :)

• Acaba 5er 5er girmemiz mi lazım siteye?

• beyler asal da açılmıyor bilginize...
  • Yok böle bi eziyet sınav zaten bi fiyaskoyduu beklemesi daha büyük fiyasko oldu hadi bakalım hayırlısı geç olsun güç olmasınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_gaddar

quote:

Orijinalden alıntı: delgado84

Yav bizim dönemi tsk 330. dönem mi sanıyo acaba ...

lol Yaw varya öldüm gülmekten bizdede 324. dönem duruyodu bi anda 325 oldu seninkide 331 olur dont merak

kardeş öyle oluyorsa bekliyelim.ben hiç ir hareket yok diye yatcaktım gari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kablosuzAg

BU NASIL IS YAA TERTIPLER BEN SITEYI HACKLICEM

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.