Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk nöbet herkese hayırlı olsun tertipler... artık bilet alamayıp gecikenlere müsamaha göstermek zorundalar.
  • F5, F5 olalı böyle zulüm görmedi
  • İskenderuna düşün gençlik acemiliğim ordaydı ve türkiyenin en rahat acemiliği ordaaaaaaaaaaa düşün orayaaaaaaa :D:D
  • beyler 2 ye kadar beklıcem acıklanmazsa askere gıtmıom gelıp alsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

Acaba 5er 5er girmemiz mi lazım siteye?

Ekrana doğru kollarımızıda uzatmamız gerekebilir... :)
  • başka bi bok olsa asker bokunu çıkartır en iyisini alır. koskoca kara kuvvetlerine adam akıllı bi sunucu sistemi kurmamışlar.
  • arkadaslar sıtenın en altında guncelleme taruhı 10.12.2009 yazıo ama hala 330 donem kafayı yedım yaw
  • Ve ben bu büyük mücadeleyi kaybettim tertipler yatıyorum...

• Sol işaret parmağımda artık f5 yazıyor :(
  • 267 kayıtlı üye, 8 misafir

neyse bu rakam duzelmis :D

ama artık acıklasın sunlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem54

F5, F5 olalı böyle zulüm görmedi

ben akraba oldum f5 le...
    basa basa leyla oldu iyice...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem54

F5, F5 olalı böyle zulüm görmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chatlak06

quote:

Orijinalden alıntı: kutaykara

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı

dua edince istediğin yere gidiliyorsa bırakalım içmeyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

331. ana konusuna tıklayınca forum ana sayfasına yöneniyor :) DH bizim başlığa erişimi kapattı sanırım :) Cılkını çıkardık evet 331 iz biz :)

Hiç sorma. Bu sayfaları yıllar sonra torunlara gösteririz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı

Girenle çıkana dua edilmez ki kardeşim.. alın yazısını değiştiremeyiz artık neyse nasibimiz odur kıyametimiz:) :) :)

Askerliği giren olarak nitelendirme ama bu şekilde davranırsan kıyamette girer gerçekten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Demus

Acaba 5er 5er girmemiz mi lazım siteye?

yok yok
    arka arkaya 11 li halde siteye intikal edelim... hala 330 diyor ya
  • ASKERLİĞİ SEVERİM AMA BU AÇIKLANMAYAN SINAV SONUCU BENİ DELİ EDİYORRRRRRRRRRRRRR ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutions -- 10 Aralık 2009; 1:40:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onlyiso

ben sarhoş oldum hala bişey yok aq....

Kardeşim şerefeee aç bir tane daha başka türlü zaman geçmiyor

ben bu kadar içmezidim sen oldu tsk sen oldu
  • ha gyret siteye refreshe devam
  • çocuğum olmayacak bu gidişle...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.